Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kravcovam, iespējams, būs jāalgo tulks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uno
U
Tā vienkārši ir nekaunība! Nevar taču citiem čurāt virsū un stāstīt, ka lietus līst! Vai varbūt var, ja pietiek nekaunības? Tad nu redzēsim vai tādai Mandātu komisijai ir kāds spēks vai tā arī pastāv smukuma pēc.
Haris
H
Tas,ka sada situacija ir saeima ar siem krieviem, kuri nezina valsts valodu ir nekaunigas, alkatigas, zagligas Freibergas darba augli, jo tiesi si veca Kanadas pensionare sajaja ta valodas likumu,ka sie krievi,kuri nezina valsts valodu vareja noklut Latvijas Saeima. ================================== Lai gan man nepatīk lietot tik stiprus epitetus kā Jūs, tomēr jāuzsver, ka Jums ir pilnīga taisnība. Atceros, kā Freiberga atmeta atpakaļ Saeimas likumu, kas prasīja Saeimas deputāta kandidātam prast valsts valoda. Turklāt viņa to darīja izcili derdzīgā veidā - TV viņa praktiski mēdījās. Freibergas nostājas pamatojums: tā prasot mūsu "Rietumu draugi", lai Latviju uzņemtu NATO. Neticams, manuprāt, un, pat ja tā, tad ne mirkli neradās šaubas, ka Freiberga pat negrasās par latviešu interesēm pacīnīties ar šiem "draugiem".
zīle
z
Te viens interesējās no kura gada tas neandertālietis ir Latvijā,varu paskaidrot-no 1987.gada ,kad nokāpa no ciedra sibīrijā ,sajoza pufaiku un izdomāja atnest ,,kuļturu" Latvijā.Un urla lai lūdz savu dievu ļeņinu-staļinu,lai saeima neizdomā sākt ievērot ženēvas konvencijas pantu par okupācijas laikā ievestiem civilokupantiem,tas var notikt visdrīzākā laikā,kad VL būs 51.balss....
lauķe
l
Un vispār - "Diena" beidziet publicēt šā tipa foto, jo citādi jamējais sarainais purns jau nakts murgos rādās.......
lauķe
l
Nezinu kā citi, bet es neesmu ar mieru , lai manu nodokļu naudu izmanto šī neandertālieša personīgā tulka algošanai!
anulet mandatu!
a
Kamer Saeimaa atradisies cilveki, kas nezin valsts valodu, neviens krievs Latvijaa to nemacisies! Nevienas pasaules valstii valdibaa nav cilveku, kas neparzin attiecigas valsts valodu. Butibaa tas ir noziegums pret valsti un tautu.
Krotow
K
Dīvaini gan - kā deputātu kandidātos pielaiž personas, kuras nezina valsts valodu? Cimdar, auuuu!
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Vai Saeima pārtop par ANO filiāli,kur katras nācijas pārstāvis runā savā valodā?
fin
f
atkal izdzēsa adresi? es varu pateikt, kā citādi atrast: atvērt www nra lv, tur uzklikšķināt kravcovs (90 dienu raksti) un izlasīt. es jau to izdarīju. paldies!!!!!
Bezdievis
B
Domāju, ka ja šie visi komentētāji aizietu noprotestēt pie Saeimas ēkas pret Kravcovu, tad viņiem arī izdotos viņu atstādināt no amata. Bet ar komentāriem diemžēl tālu netiks.
koment
k
Dzeltenas preses neparbaudītie fakti. Pierādījumi Jums ir??? Vai ir veikta izmeklešana? Rūnasim tikai par faktiem. Ko uzrakstīja ta NRA ir tikai NRA viedoklis un sakritību analīze. Ja viniem ir fakti kapēc ne tiek ierosīnata izmeklešana?? Tapec mēs tik slīkti dzīvojam, jo visur mums ir tikai pļapasana , bet nav nekādas tiešam reālas darbības. Kad vajag strādāt , tad visiem mums "Galva sap"
čalis
č
diena izdzēsa adresi, kur var izlasīt, kā kravcovs dabūja pilsonību. lieku vēlreiz. ar atstarpēm.
koment
k
Man princīpā ir " по барабану" ko tie nīknie teiks. Ka grību ta rakstu.
new
n
Daudzi latvieši tagad dzīvo Irija. Kad situācija pasliktinajas viņi pirmie pameta savu dzimteni, Varbūt tavi tēvi karoja ne par savu dzimteni Latviju, bet par iespēju dzīvot Irijā???
Урла
У
Злые сейчас заметят и начнут к вам придираться, что вы написали не "gimenI", а "gimenE". Стало быть, не свой, не из их племени. Очень мелочная, злобная ментальность. Им же не важно, правильная мысль или нет. Им важно, из какого вы племени.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas