Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kreituse: valdībai vajadzīgs cits premjers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rududū
R
lācītis kurš dzīvo bez plāna - no viena (svf) medus podiņa līdz nākamam. --------------------------- brīdī, kad deg māja, rakstīt plānus var vai nu pilnīgs kretīns vai neglabjams ierēdnis. Kādu plānu tev vajag? līdz tādam kliņķim ar oranžajiem pie stūres arī esam nodzīvojušies, ka no medus podiņa uz medus podiņu. besī šitie tukšie d...plānu rakstītāji:/
Taisnība.
T
Lai taisnībā ,uzvarā un svētībā vadītu valsti,ir vajadzīga Dieva gudrība, un Dievs savu gudrību neliedz nevienam,ja vien kāds to meklē pie Dieva.
Kreitusei ir taisnība.
K
Ja kāds grib apšaubīt to ko teica Kreituse,tad tās neko pilnīgi nejēdz no politikas un politikāņu darbības Latvijā. Tas ,kas pašlaik notiek valdībā,un saimā ir pilnīgs apsurds,un šai saimai nav nākotnes . Premjeram nav valsts varas vadītāja autoritātes spēka un gudrības,lai saturētu vienojošu valdību,un pieņemtu , Latvijai svarīgos jautājumos vienojošus lēmumus. Trūkst harizmas,un līdrera vienojošā, pārliecinošā spēka un ,kurš kā zināms ,vajadzīgs valsts un tautas vadītājam. Ar zināšanām vien ir par maz,ir jāmāk to varas zizli ,kas ielikts premjera rokās arī praktiski pārliecinoši pielietot.Vājš līderis nevar radīt stipru komandu,un šādai komandai nav ilgpastāvēšanas spēka. Ja kāds nams,tas ir šajā gadījumā valsts vara ,ir pati ar sevi naidā ,tad tāds nams( valsts vara) nevar ilgi pastāvēt,un tai ir jākrīt.Dievs Savā vārdā to ir teicis,un ja to saka pats Dievs,tad tas ir jā un āmen.
puķu dobe berģos
p
to Zuze uzmanīgāk ar humoru, citādi abi vēl sadomāsies...
cony
c
Zuze,vai bildi esi skatījusies,taisni bomzene,un tu šo par premjeru gribi.Joks protams,vispirms viņu jāizbalso no pasniedzējiem teātra garderobē.
Zuze
Z
Aivaru Kreitusu oar premjeru, Ilgu Kreitusi - par Valsts prezidenti.
Abikiem un JL faniem!
A
Ko te cepaties , jaunslauceņi. !!!!!!!! Kā vakar rakstīja zinātāji, tad pēc JL noteiktajām kadastrālām vērtībām mākoņpapum par Mākoņiem mēnesī NĪ nodokļa lielums būtu------------ 100 latiņi! redz kāds sasniegums kā bagātie nu ļooooti atbalstīs valstī... Ar to arī jaunslauceņu fanus apsveicu! Nabagu slaucēji!
Ko iemāca?
K
Ko RSU studentiem iemāca šādas kūkas? Lamāt valsti, savu zemi? Kreituse sevi sablamēja, kad iedomājās, ka varētu būt valsts prezidente. Šādas ņergas nevar ne tuvu laist valsts pārvaldei.
RSU
R
vajadzīgi citi mācībspēki, īpaši politoloģijā.
naudas smaka
n
Nauda apmiglojusi prātu. Dombrovski, nedod ne santīma tam šakāļu baram!
Andrew
A
Kreitusei ir vajadzīgs cits imidžs
Pēteris to ILgai
P
Es Tevi,dumjā zoss,mīlu un tas ir viss.
mika
m
Sēde bija saturīga, bet Kreituse atkal savu Aivuci grib iebāzt kādā amatā! Nepieļausim šai komjaunietei mums galvu jaukt!
kirka
k
Kur tad Jūsu gudrie, izskolotie jaunieši, ko? Eu, atsaucaties, citādi jūsu skolotāja vāvuļo bez gala, cik liels nejēga Dombrovskis, noliksm blakus un salīdzināsim... Neesu nevienu manījusi...
Ilga
I
Es, es! Es esmu īstā kandidāte premjera amatam! Es taču!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas