Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Krievija kritizē Saeimas paziņojumu par Gruziju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
plecka
p
Rosija ostalas odna s svoei neftju.
dre
d
Okupacija un Genosids Okupacija un Genosids Okupacija un Genosids Tas vis ko Krievi speja darit
ciniķis
c
es nesprotu šo naivumu, ko Krievija pārmet ASV "sabiedrotajam"? Tipa saeima būtu bijusi kaut kāda izvēle, kā pateica, tā nobalsoja. Amerika grib, lai šeit nebūtu nekāds miers, nu tad arī nebūs, ja būs pavēle, veldre ar kavalērijas rotu, 3 sarūsējušiem tankiem un 2 humānās palīdzības lielgabaliem uzbruks krievijai. Naivuļi nesaprot, ka tikai karš eiropā var glābt amerikas ekonomiku. Tāpēc, polijā tiks uzstādītas amerikas raķešu sistēmas, protams, krievi tās bombardēs, un kariņš aizies vaļā, un, jo vairāk valstu tajā iesaistīsies, jo lielāks bizness un eksports sanāks. Pirmie, kas iesaistīsies jau ir zināmi, tās ir amerikas vasaļvalstis austrumeiropā, kuras, kā liecina gruzijas piemērs, neviens neaizstāvēs, bet drīzāk izmantos par ieganstu, lai iebruktu venecuēlā un Irānā. Kārtējā pasaules teritoriālā pārdale tuvojas ar platiem soļiem. Var jau spekulēt ap NATO. A kas ir NATO? Tie nav citplanētieši, tās ir tās pašas eiropas valstis, kuras nekādu palīdzību gruzijai nesniedza, tās pat neatļāvās tādu retoriku kā amerikas vasaļvalstis. Tur pat muļķim skaidrs, ka šīs vasaļvalstis tiks upurētas, nodotas un uzmestas. Ar starptautisko tiesību dokumentiem amerikas vadība jau sen uz tualeti iet, tagad iet arī krievija. Drīz arī ar NATO līgumu varēs dibenu slaucīt.
Zābaks
Z
Runā, runā!
Oskars
O
Kaut tas KREMLIS ziemā SABRUKTU.
ululiņš
u
Kad to Maskavas papagaili pasludinās par "persona non grata" par iejaukšanos citas valsts politikā un izraidīs no Latvijas?
Berta
B
Tur jau tā lieta, ka lācis nespēj pats sevi bez ES maksas par gāzi uzturēt. Un patiešām stāv uz "māla" kājām un ir izbadējies. Lielā daļa Krievijas dzīvo 19. gadsimta līmenī. To var redzēt jau 100 m aiz Latvijas - Krievijas robežas: krievu sādžās abās pusēs šosejai pie lauku mājām nātres saaugušas līdz logiem, vecenes savācas bariem viena pie otras, sēd uz "kriļcām", trin mēles, droši vien, slavē Putinu, kamēr veči vai nu kasa kuli un nedara neko vai guļ zemē piedzērušies. Skati ir vnk unikāli! Nekad neaizmirsīšu, kā Kaļiņingradas apgabalā vienā saimniecības kantorī, kuram nebija pat durvju roktura, nemaz nerunājot par tādu greznību kā tualete, gaitenī pie ziņojumu dēļa piesprausts saraksts ar sliktajiem iedzīvotājiem, kuri jūlija vidū (!) nevedot govis uz turpat blakus esošo ganību lauku, bet turot lopiņus kūtī un dod tiem sienu. Vai var gribēt no šitādas valsts vēstnieka - lai viņš nebūtu tikpat primitīvs? Tā tauta ir n-tās paaudzēs un klanu klaniem deģenerējusies, litriem lietojot samogonu. Paskat, cik daudz vēl šobaltdien viņiem dzimst anatomisku kropļu!
Skepse
S
mūc nu savā krātiņā, izbadējušais lāci!
K-K
K
... Nav jau citas izveles, pec von Stuhla un ES diktatiem un Abrenes un citu teritoriju zaudesanas par ezela ausim !
Vizma
V
Tev tiešais vads ar asiņaino Putinu?
rumpel
r
Es saprotu no šis diskusijas šadas lietas a) Latvija joprojam baidos no Krievijas uzbrukuma. Te ir daudz ļoti raksturīgos komentaros. b) Latvija vairak orientejas uz ASV nevis uz ES. c) Valdibai vajag paņemt globusu un apskatities kur ir ASV, kur ES un kur Krievija.
Aunam K.
A
Kalvīti, vai Tu vēl joprojām gribi sēdēt uz Krievijas adatas?
Niknā Berta
N
Ak, tad Gruzija ir piekritusi, lai Krievija nekavējoties NEIZVED savu karaspēku no Gruzijas !!! Tātad vēl 10 gadus Krievija varēs vēsā mierā laupīt un dedzināt, vai ne? Vēstnieks ir sagājis sviestā!
K-K
K
P.S ... Ari, pasaule ir atmodisies un debate par GLOBALISMA izcelsmi, merkiem, efektiem un to protogoniem ir sakusies ...
K-K
K
... Pilnigi nepiekritu, ar diviem pielikumiem - Viens, Krievija pati, vienmer, ir bijusi Imperialistiska, kas nozimeja okupaciju un genocidu mazakam tautam zem karos uzspiestas hegemonijas .... Otrs, tikai tas tautas kas bija spejigas izcinit un atgut brivibu ir sodien valstiski teritorialas ... kaut cik tas nebutu un nav pret universaliem cilveciskiem principiem un tagadejam vesturiski novelojusam AN un internacionalam konvencijam ... ta ir realitate, kada ta ir attistijusies vestures gaita un kada ta pastav sodien ( nozelojami cilveces nepilnigas etikas un morales attistibas procesa ), bet tas viss galigi neatsaucas uz AN konvenciju post facto velreiz okupetam zemem un valstim ka Baltiju, Ukrainu un Gruziju utt. ...Un tapat, viss tas galigi nesakrit ar Krievijas '... reala notikumu novertejuma principiem ...' , lai kadi tie butu, un mes zinam kadi tie ir - vel joprojam, paspakalpojuma LIELIE MELI !!!! ... Sadi paskaidrojumi, PATIESIBAS prieksa diskredite Krieviju 100% !!! ... Pasaule tacu ir atmodusies un lielaka dala jau redzejusi filmu, SOVIET STORY !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Ko vēstniecība raksta paziņojumā?

Lasiet pilnu vēstniecības paziņojumu 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas