Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Krievijas ĀM par četru valstu prezidentu paziņojumu: tas ir cinisks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kamene
k
Lapsenei- paldies lapsene, par iespaidigo komentaru. Esmu par diskusiju un dazadu viedoklu paushanu. Diemzel, tas shajaa portalaa nav raksturigi. Sheit dominee "smadzenu maseshana". Neatbalstu ne vienu, ne otru karojosho pusi- esmu par mieru un dadazu viedoklu paushanu.
Jautrais
J
Karš tas ir drausmīgi. Bet nevajag aizmirst savus bāleliņus ,kuri pa kluso savu "gešeft" taisa ātrāk nekā" tantiņu tauta " spēj domāt. Labs bija teiciens septiņas reizes atmēri.... Bet zatlers jau kliedz, vajag bruņoties.
eks
e
Nāvi Gruzijas okupantiem un lapsenēm!!!
evgenij
e
Stalin bil gruzinom.. eto o chem to govorit? esli bi v konflikt mezhdu gruziej i osetiej vmeshalisj bi amerikanci a ne russkie, to latishi molchali bi v trjapochku.. vot ona pravda..
L.G.- H-86
L
L.Grantins. LRTT H-8 23:36 09.Aug. Vajadzeja jau nu pajautat,vai abhazi un osetini velas but kopa ar gruziniem. Abhazi un osetini izvelejas mazako launumu no diviem !!! Abhazija un Osetija ir jaieved ANO karspeku un japasarga sis divas mazas tautas no diviem pretigiem agresoriem !!!
L.Grantins. LRTT H-86
L
Nebutu jau nekads brinums, ja musejais Jefins piesolitu krieviem Latgali, lai tikai tiktu " ieverots" .... . Judas Pabriks Abreni iemainija pret " draudzibu" ar Krieviju... .
cita lapsa
c
Pēdējais laiks ir atslēgt krievu TV kanālus, lai runā paši ar sevi, meļi tādi!
@
@
Jā, mēs esam tieši - Kremlis ir slepkava. Kā parasti. Ko vēl gribējāt dzirdēt? Liekulību?
kremļa demagoģija
k
par laimi kā vienmēr ir naiva un taisnvirziena, tai nekad nav bijusi ietekme pasaulē, tas vairāk ir krievijas iekšējais fenomens - melot pašiem sev un tā pašiedvesmoties.
Par Gruziju
P
www.latviaforgeorgia.blogspot.com/
olis
o
Krievijai apkārt vajadzētu uzcelt Lielo Krievu Mūri un uzvaktēt,lai no turienes neviens nelien ārā un nekaitē kaimiņvalstīm.
Zinātājs
Z
Dot Krievijas pilsoņiem vīzas ES valstīs - tas ir vislielākais neprāts, jo šāda krieviem iedota brīvība nozīmē drīzu 3. pasaules karu. Apbrīnojama lētticība no ES valstu vadītāju puses - pakļaut sevi iznīcībai.
Hi-hi
H
Putins saka: kurš mēģina apturēt šo spararatu un atjaunot normālu dzīvi šajā Kaukāza reģionā? ---- Mēģina atjaunot normālu dzīvi, D-Osetijā atrodošos krievu variantā - apšaujot civiliedzīvotājus PĒC pārtraukuma pasludināšanas? Jā, Putina meli ir grandiozi! Par tādiem meliem senākos laikos grieza nost mēli, ja kas.
es tevu turpinu
e
Кто там осетинский сепаратист в этом правительстве? Премьер Юрий Морозов, что ли? Однако, увы, я также не могу назвать этот режим пророссийским. Наоборот, все действия президента Кокойты в последнее время противоречили интересам России на Кавказе, начиная от выставления России на позор всему миру и кончая возбуждением напряженности в той точке, которая может Россию развалить. Южная Осетия — это не территория, не страна, не режим; это совместное предприятие чекистских генералов и осетинских бандитов по освоению денег на борьбу с Грузией. Собственно, что потрясает больше всего в этой истории — это отсутствие каких-либо стратегических целей у южноосетинских властей. Саакашвили и Путин встречаются в Москве — а потом в Южной Осетии на выборах взрывается телевизор. Это называется — троцкизм. Не было команды, чтобы телевизоры взрывались. Россия отменяет войну в Абхазии — и тут же возрастает напряженность в Южной Осетии, из Цхинвали начинают обстреливать грузинские села, а после ответного огня тут же обвиняют Грузию в агрессии. Да мало того — на следующий день после обстрела президент Кокойты оказывается не на переднем крае, не в госпитале, а за тысячу километров тяжелых горных дорог, в Абхазии, где он, видимо, спешит предложить российским силовикам свой народ в заложники, в качестве альтернативного инструмента для нагнетания ситуации и освоения бабок.
riņķī apkārt
r
Kaukāzā savstarpējās nacionālās attiecības vienmēr ir bijušas ļoti sarežģītas un gandrīz vienmēr tas ir Krievijas intrigu rezultāts, un šo intrigu sākums bieži meklējams tālu cariskās Krievijas vēsturē. Piemēram - Kalnu Karabaha un armēņu, un azerbaidžāņu savstarpējais naids - tīrais Krievijas manipulāciju rezultāts. Tādēļ būtu muļķīgi apstrīdēt, ka gruzīniem un osetīniem, vai abhāziem ir savas problēmas, bet tās ir jārisina starptautiskā mērogā, un tas tiktu atrisinātas sevišķi tad, ja Gruzija iestātos ES. Bet šobrīd Krievija izmanto osetīnu un abhāzu kārti, lai Gruzija nekad neiekļūtu ne ES, nedz NATO. Tā taču ir anegdote - krieviem pēkšņi tik dārgi ir kļuvuši osetīni, ka'viņi šīs tatas dēļ riskē nonākt konfliktā ar pusi pasaules :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ČETRU VALSTU PREZIDENTU PAZIŅOJUMS

Kopīga deklarācija par stāvokli Gruzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas