Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Krieviju pārsteidz Latvijas reakcija par vīzu atcelšanu nepilsoņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abc
a
sarkanais fasisms pasaulee nav redzeets , tikai Baltijas valstiis , Ukrainaa, un Kaukaazaa koncentraacijas nometnu NADZIRATELI un gaazes kameru operatori , cekas pagrabu cilveeku spiidzinaataaji, nagu mauceeji nevar samierinaaties ,ka nevar vairs nogalinaat , spiidzinaat nevainiigus cilveekus , izvarot sievietes , mazgadiigas meitenes, nevar vairs nodarboties ar pedofiliju utt. Tas viss taapeec notiek , ka nav bijusi tiesa sarkanajiem fasistiem par noziegumiem pret cilveeci !!
K-K
K
... Cilveki, pirms Jus pusat stabule, padomajiet !!! Cik viegli ir viltot nepilsonu pases un ar tam tikt pari 'draudzigai' robezai, un, vai, nopirkt Latvijas korumpetos robezsargus ? Un tamdel, kas parskatis 5. kolonas un Krievijas agentu un citu nelikumigo cilveku iepludi Latvija, Igaunija un ES ?????
Maija
M
Parasti šādi pasākumi pelna atbildes reakciju, Latvijai tagad ir jāļauj Krievijas nepilsoņiem iebraukt bez vīzas.
Hohma
H
Būs jautri, ja ne visiem izdosies saņemt atgriešanās vīzas tik ātri, kā šie gribēs.
Lasītāja
L
Krievija ir noteicēja par iebraucējiem savā zemē. Latvijai nevajadzētu gausties, bet pieprasīt atgriešanās vīzu nepilsoņiem, lai būtu pārskats par kustību austrumu virzīenā. Saprotams, šīs vīzas jāiegādājās pirms izbraukšanas, lai tiktu atpakaļ. Tāpat likmēm jāsedz izdevumi. Tas var izrādīties vēl lielāks birokratisks sarežģījums nekā Krievijas vīzas. Bāliņi ieraus un likmes augs. Labumi nāks valdošajai partijai.
zaraza
z
vismaz utīm ceļš atpakaļ uz kažoku nebūtu jāliedz
Mikus
M
Es tik priecājos, ka kreieviešiem būs mazāks stimuls iegūt pilsonību ....nav viņi mums vajadzīgi, īpaši tie, kas nejēdz latviski trīs teikumus iemācīties
Emma
E
Man parsteiz, ne jau Latvijas stulba Arlietu ministrijas darbiba, aprobezotie "diplomati,- vestures sksolotaju klike, bet tas ka Igaunija ir satraukusies. Par ko tad ir sis satraukums? Ikvienam Latvijas, Igaunijas pilsonim, nerunajot jau par divkosigajiem, liekuligajiem, nespejigajiem, korumpetajiem Latvijas politkiem, ministriem, ieredniem butu tiesi japriecajas par to, ka Krievija vairs nevares riet, kaukt ka sakali, hiensuni par to, ka Latvija, Igaunija krieviski runaosie ir apdaliti, viniem nu ir pieskirtas vairakas brivibas baudit pasauli, ES bz vizam, Krievija bez vizam un tas ir loti labi. Ja es ka Latvijas pilsonis velos braukt uz Krieviju, es eju sanemt vizu Krievijas vestnieciba un tas mani nemaz nepazemo, ta ir normala procedura, ka Latvijas pilsoni sanem vizu uz to valsti, kuras pilsoniem ir jasanem viza uz Latvijau. Ir neizprotami un ta ir karteja Latvijas Arlietu ministru, valdibas, deputatu nespeja, neprofesionalitate paradita taja gadijuma, ka uz Latvijau ASV pilsoni brauc bez vizam, bet Latvijas pilsoniem tas ir jaiegust, lai varetu bruakt uz ASV. Kapec ne Latvijas, ne igaunijas politki, ministreli neuztraucas par soadu anomaliju. Latvijas politki ir noreizejusies, ka vinai netiks ieveroti, ka vini nevares manipulet ar nepilsonu problemam, ipasi jau pirms velesanam. Sapratigs, inteligents, reali domajoss cilveks, kurs doma par sav valsti, tautu nekad nebutu tada neizpratne, kadu to demonstre Latvijas Arlietu ministrija. Ja sapratigam cilvekam ir sajega politka tad vins ir uzvaretajs, jo pati Krievija ir izsitusi sev no rokam trumpi ar ko santazet, terorizet Latvijas valsti, Igaunijas valsti nepilsonu jautajuma. Tas ko izsaka sie politki ir nozelojama skaudiba un tas tikai parada ka vinu darbam nav rezultatu un nekadas vertibas vertibas, kas patiesiba ir nozelojami un apkaunojami...
AL
A
Latvijas kolonistiem jāaizliedz iebraukt citās Eiropas valstīs un problēma atrisināsies. Lai vizinās pa savu tēvzemi, varbūt aizvizināsies uz neatgriešanos.
bystander
b
Latvijā cilvēki tika šķiroti (1. un 2. šķira) pirms septiņpadsmit gadiem, Krievija to dara tikai tagad…

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas