Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Krievu valodā dziedošie mūziķi Mielavu nenosoda, bet paši pie Uzvaras pieminekļa nedziedātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Peke
P
Kas tas Mielavs tads ir?
Kurland
K
No Mielava to negaidiiju. Par Busuli un pat Stiibeli it kaa nebriiniitos... Nu jaa, bet es uzskatu, latvieshi, nav ko cepties. Ar sho pasaakummu jaasadziivo, kaa ar pasha ielaistu slimiibu savaa kjermenii. Kas tad bija pie varas LPSR 50. 60. 70.gados, kad notika maaksliigaa nacionaalaa sastaava transformaacija Latvijaa caur masveida migraaciju? Atbilde - latvieshi. Pakalpiigi, stulbi, gljeevi un verdziski Maskavas roklaizhas - tautas nodeveeji un kolabracionisti: V. Laacis, J. Kalbeerzinjsh, Voss un Pelshe. Atshkiriibaa no leishiem, kam pietika praata apchakareet Maskavu un nepielaut krievvalodiigo invaaziju ar savu mentalitaati, sveetkiem un visu, kas ar to saistiits. Taa, ka latvieti, kad Tu Latvijaa sevi piekjer runajam krieviski, atceries sho un neraksti sheit sashutuma pilnus komentaarus par 9. maija sviniibaam, bet saproti, ka esi taads pats kaa tavi nodeveeji un kolabrocionisti - senchi un citu, kaa 9. maiju ar chastushkaam un pievemtu mikroautubusu sheit neesi pelniijis.
A.R.
A
Pilnīgi slima, neadekvāta un histēriska reakcija, kas liecina par LV tautas kompleksainumu un aprobežotību... Nu un, ka viņš dziedās 8 maijā??? Kādam ir kaut kas pret kara upuru piemiņu? Varbūt tiešām latvieši ir fašistiska tauta? Fascinē nacisti? Jā, tieši nacisma sagrāves piemiņas diena ir 8 maijs!!! Jums jau neviens neliek piesprauzt brūnās lentītes un staigāt ar tulpēm rokās, bet reakcijai tomēr vajadzētu būt adekvātai... Sava diena ir arī komunisma upuriem... Pastieties uz sevi no malas, slimiķi...
parādu piedzinējs
p
Vai Kaspars Dimiters arī būs,krievi labi piķo ,būs vismaz par dzīvokli samaksāt
GO WEST
G
SARKANFAŠISTU CINISKAIS SALIDOJUMS !!! KĀ PARASTI BŪS TIE PAŠI MARODIERI , ZAGĻI , IZVAROTĀJI , CILVĒKU ŠĀVĒJI , KONCENTRĀCIJAS NOMETŅU UZRAUGI UN VIŅU ATBALSTĪTĀJI !!!!!!!!!!!!!!!! VARBŪT KĀDAM SARKANFAŠISTU SADISTAM IZDOSIES PĀRDOT 2 DISKUS ....
kleckine
k
Nu iekāpa Mojilovs kakā, toties lielkrievijas bizness vāļā un nauda jau nesmird. PEKUS NON OLET. Russkij jazyk - oģin iz jevrejskih jazykov ! ( krievu valoda ir viena no jevreju valodām - tāpat, kā angļu. )
valdis
v
vai nav bijis neviens kas pasaka atškīribu starp 8 un 9 datumu -kapitulacijuBerlin''e paraksta 8 maija 24 nakti tai laika PSRS ir i naktī 9 maijā tā laika laika skaitišanas zonu rezultats un viss ,bet manuprāt tas pirmo gadu ,varbūt nākošo vareja būt par eiforijas prieka svētkiem bet zem šis uzvaras simbola guļmiljoniem kritušo dzivi miljoniem sakroploto un cilvēku valstu likteņu izpostīti virkne ,tai jābūt dienai nevis prieka par kādas valsts ,tautas uzvaru par otru ,bet gan lai pateiktu nē tirāniem kariem ,lagodinātu kritušos kareivjus u8n bojā ga'jušos cilvēkus uzvara par sevilai nekad nepieļautu un sevišķi te un ar šodienas ieročiem
bulciņa
b
cienītie, vai Jūs nevarētu pāriet uz normāla lieluma burtiem, pārējiem ar redzi un nerviem viss ir kārtībā?
lāčplēš
l
ŠAUSMAS ,šAUSMAS,TAK VISI MūZIķI LIELāKOTIES IR PāRDEVUšIES KRIEVIEM,AKURATERE,MIELAVAS,PAULS,BUSULIS,STīBELIS,VAIKULE, KAUPERS,KUR VEL IR CITI MāKSLINIEKI UN EKONOMISKIE DARBOņI.mēS SEN ESAM PARDEVUšIES KRIEVIEM,TIKAI NAMANāM,Kā RIETUMU SABIEDROTIE MūS DRāTē,DRāTē UN DRāTē AR BILBOSIEM UN SLAVAS DZIESMAS DZIEDAM DēMONUKRāTīJAI.
NO COMENT...
N
KALPA - VERGA DVĒSELE !!! VĒL VAJADZĒTU SARKANFAŠISTIEM ZĀBAKUS NOSKŪPSTĪT , SAVUS BĒRNUS ATDOT OKUPANTIEM BIOLOĢISKAJIEM EKSPERIMENTIEM , ATDOT SIEVU IZVAROŠANAI TUR PAT BIJUŠAJIEM KARAVĪRIEM , ATDOT VISUS PULKSTEŅUS UN AKORDEONUS , ATDĀVINĀT SAVUS ĪPAŠUMUS OKUPANTIEM UN LEPNI PAŠAM AIZIET KĀJĀM UN SIBĪRIJAS KONCENTRĀCIJAS NOMETNĒM ...........................
Sirmais
S
Nodevējs ir nodevējs, vienalga dzied viņš vai gaudo.Tādu kārklu krievu mums ir diezgan, ar Paulu un Rusuli galvgalī. Nav Mielavs nepareizā vietā un laikā, tā viņa vieta un tas viņa laiks.
bea
b
kas ir - ko Mielavs jums nabadiņiem, grūžsiržiem pāri nodarījis? ja jau reiz tik vienaldzīgas viņa dziesmiņas, ko šūmējaties?
jautājums
j
Kurā brīdī es teicu, ka viņš man tik ļoti būtu paticis ? Nu esmu dzirdējis pa radio, bet uz koncertiem gan gājis neesmu. Man patīk katrs latvietis, kamēr viņš nav apkaunojis sevi un arī mani. Jo es arī esmu latvietis ! Un precīzāk par Vispār pateikt nevar. Ir gluži vienalga kādā valodā viņš tur dzied ...Labāk jau krievu, ko nu vēl latviešu valodu tur pazemot. Bet viņš ir nepareizā laikā nepareizā vietā ! Ļoti nepareizā !
vispār
v
netēlo muļķi, labi? es te jau vienreiz teicu - ir vienalga, kādā valodā dzied un kurā valstī pārdod savu daiļradi, bet nav vienalga, zem kādiem karogiem dzied. krievu romances ir ļoti skaistas. bet tā 9.maija ālēšanās nav romanču festivāls, ja kas.
žoržs
ž
nu nu, nepārspīle - dziesmu pārdošanu jaucot ar tēvzemi un vēl nezko. ja jau tev Mielavs tik ļoti patiktu, tad jau būtu sen pa manījis, ka gaudulīgo krievu romanču ietekme viņa dziemsiņās ir jau stipri sen, droši vien vairāk kā 10 gadus. Un krieviski un krieviem viņš dzied ar jau sen. bet redz - tagad pēkšni tu attapies un vēlies un pēkšni tev viņš vairs nepatiks. Patētiski smieklīgs izklausies, tāpat kā visi tie nīkuļi lamātāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas