Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Kristovskis negrasās pamest TB/LNNK

Eiropas Parlamenta deputāts apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) valdes loceklis Ģirts Valdis Kristovskis negrasās pamest TB/LNNK un uzskata, ka partijas valde, lemjot par viņu, rīkojusies "maigākais - nekorekti".

Kā ziņots, TB/LNNK valde aicinājusi partijas Revīzijas komisiju un Ētikas komiteju izvērtēt Kristovska aktīvo piedalīšanos referenduma kampaņā par grozījumiem drošības likumos.

Partija valde secinājusi, ka Kristovskis, piedaloties referenduma kampaņā, vairākkārt paudis ar partijas vadību nesaskaņotu pozīciju. TB/LNNK uzskata, ka referendums par konkrētajiem likumu grozījumiem pēc to atcelšanas Saeimā faktiski bija zaudējis juridisku jēgu, tāpēc Kristovska rīcība uzskatāma kā veids, kā izteikt neuzticību valdībai.

Kristovskis aģentūrai LETA norādīja, ka ir cīnītājs un ka paliks TB/LNNK un cīnīsies līdz galam. "Es ar savu rīcību, atbalstot referendumu, rīkojos valstiski un ilgtermiņā arī partijas interesēs," sacīja Kristovskis.

Viņš pauda izbrīnu par TB/LNNK valdes lēmumu lemt par viņa turpmāko atrašanos partijā bez paša klātbūtnes un viņu par to neinformējot.

"Man nav ne mazāko šaubu, ka es rīkojos pareizi, un no savas pārliecības neatkāpšos. Apkaunojums ir partijas valdes rīcība lemt par mani bez manas klātbūtnes," sacīja Kristovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas