Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kristovskis: Rīga bija spējīga pati izstrādāt e-talonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
E-talonu ieviešot "nauda netika skaitīta".
atbalstu
a
Kristovskis ir vienīgais šajā RD mēra amata pretendentu sarakstā ar valstisku domāšanu, ne TP, ne LPP tādas nekad nav bijis, tikai šauras ekonomiskās grupu intereses. Beidzot uz Rīgas mēra amatu ir cienīgs pretendents, kas domā par Rīgas attīstību! Viņš izdarīs!
rīdzinieks
r
Labi, ka sākts runāt par ražošanas visaugstākā līmeņa attīstību, līdz šim Latvijā vēl starpnieku un tirgoņu laiks. Ražošana jāpaceļ vismaz Eiropas līmenī! Kristovskim būt par mēru - Rīgai beidzot ir vajadzīgs kārtīgs saimnieks1
zigis
z
Ar e-talona ieviesanu noteikti kadi krietni atkal iedzivojas.Citadi nav saprotams tik dargs un neizdevigs projekts.Gan jau pec kada laika uzzinasim,kuru vainas del .
WALA
W
Tehniski nevajag mēģināt pie sevis izstrādāt to kas jau daudzviet strādā - jo tā ir lieka laika un naudas šķiešana !!! Ja i doma iztsrādāt ko unikālu un pēc tam tirgot tālāk - tad laipni lūgti - tad aŗī mazliet daŗgākas izstrādes izmaksas pašu zinātniekiem ir tā vērtas. Bet kāda hrena pēc tas viss patreiz izmaksāja tos N-miljonus man nav skaidrs !!! Vis tie "loriņi" un "softini" ko iepirka nav ne pusi tās cenas vērti. Ieviešana arī normāli prasītu ne vairāk kā miljonu ( nav tā sistēma tik sarežģīta). Un pat tad jau tas būtu reāli projekts pa kruto !!!
Būtiska kļūda
B
"Par e-talona sistēmas ieviešanu pilsētas sabiedriskajā transportā Rīgas satiksme maksās 14 miljonus latu." - par e-talonu gan svilpodami, gan raudādamni maksās rīdzinieki un Rīgas viesi nevis karsti mīļotā Rīgas satiksme, kura jauki uzvārījās, uzdāvinot mums šo sabiedriskā transporta lietotājiem absolūti nevajadzīgo un absurdi dārgo izklaidi. Un pilnīga taisnība Ģ.V.K.: ar e-talona izstrādi Latvija lieliski būtu tikusi galā pati - neesam ne tuimi, ne apdauzīti. Taču kādam kabata un apetīte bija par lielu.
Econ
E
Ir vēl viena iespēja - neaizrauties ar valsts iepirkumiem vispār, vai arī vienkārši nenodarboties ar "došanu", bet godīgas konkurences ceļā atļaut uzvarēt tiem, kam ir labāka cenas - kvalitātes attiecība, kas, kā izrādās, ir arī tas process, ko paredz Latvijas likumdošanas akti.
pakausis
p
atkal tu sprotist ar to savu vaardinju "pigmejs".. laikam dikti tev vinjsh pie sirds iet :DD
N-zinītis
N
Kamēr esi ārpusē, esi gudrs, vieds, baigais speciālists un valstiskā līmenī domājošs. Tikko esi iekšpusē - tā neko citu, kā organizēt iepirkumu vairs nemāki, neko nezini un atbildību neuzņemies. Tāda, diemžēl, Latvijas valsts pārvaldē ir sistēma.
mazepa
m
...nu, izstrādāt tādu projektu tikai priekš Rīgas - diez vai ekonomiski tas būtu izdevīgi - ja var dabūt gatavu sistēmu....taču jautājums ir - cik miljonus Bemhens un co ir pārmaksājuši vai arī iebāzuši kabatās....un vēl visa RS vadība ir izgāzusies kā spējīgi menedžeri....nemāka prognozēt tuvāko nākotnes situāciju pasažieru pārvadājumos....tagad būtu bijis izdevīgāk saglabāt veco konduktoru situāciju...tas nepalielinātu bezdarbu un samazinātu zaķu daudzumu ... a tagad viss ir otrādi ...RS ir iesēdusies peļķē.....interesanti - bija kaut kāc pētījums veikts pirms tika investēti 14 miljoni latu nodokļu maksātāju naudas?.....kur varētu iepazīties ar šo pētījumu un "ekspertu" secinājumiem?
Kotdivuārs Aivorikousts
K
Atdod pasūtījumu savējiem (D-tilts) = slikti Atdod pasūtīju ārzemniekiem (e-talons) = atkal slikti Atdod pasūtījumu savējiem+ārzemniekiem (lidosta) = atkal slikti secinājums - labāk nedarīt neko un nebūs problēmu
x
x
berkjis ar stepanovu vareeja kaadu nedaudz gudraaku atrast...
šausmas
š
Tuvredzīga bezkaunība. Kā to saprast, Ģirt Valdi?
Ansis
A
Politikjiem raksturiigi ir runaat pagaatnes formaa- vajadzeeja, bija nepiecieshams etc. Bet jaajautaa kur vinji visi gudrinieki bija agraak, kad sleedza miljoniigos liigumus par etalona ievieshanu? Vareeja jau tad kliegt pilnaa riiklee ka mums ir visas iespeejas visu pashiem un taa taalaak...
anita
a
Nebalsošu ne par vienu sarakstu, kas to vien darīs kā citus kritizēs. Pieredze rāda, ka pie varas nonākot, kritizētāji rīkojas tieši tāpat kā savulaik kritizētie. Spilgts piemērs- Jaunais Laiks, Repše.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas