Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Kristovskis startēs uz Rīgas domi, ja nedabūs satiksmes ministra amatu

Pilsoniskā savienība (PS) esot izjutusi neticamu spiedienu kopš tā brīža, kad satiksmes ministra amatam izvirzīja savu kandidātu - Ģirtu Valdi Kristovski.  PS mēģināts atrunāt no šīs apņemšanās. Ja PS virzītajam kandidātam netiks šis ministra portfelis, G.V.Kristovskis gatavosies Rīgas pašvaldības vēlēšanām un jaunajā valdībā nepiedalīsies, paziņojusi PS.

“Gadījumā, ja veco politisko spēku shēmošanas spēja izradīsies pārāka par opozīcijas partiju vienotību un ja Satiksmes ministra amats netiks piedāvāts Pilsoniskajai savienībai, tās līderis Ģirts Valdis Kristovskis neiesaistīsies topošajā valdībā, koncentrējoties Rīgas mēra vēlēšanām,” liecina partijas paziņojums.

Jau ziņojām, ka LPP/LC līdzpriekšsēdētājs Ainārs Šlesers aiziet no satiksmes ministra amata un noliek arī Saeimas deputāta mandātu, lai gatavotos Rīgas domes vēlēšanām. A.Šlesera mērķis ir kļūt par mēru.

“Ja Šlesers saka, ka viņam ir plāns Rīgas attīstībai, tad es šo plānu drīzāk sauktu par shēmu. Tādu pašu shēmu, kas tagad tik izmisīgi tiek glābta Satiksmes ministrijā. Bet mēs cīnīsimies līdz galam, un kamēr vien pie mums ir demokrātija, „ministrijas karalis” par Rīgas mēru netiks,” A.Šlesera aktivitātes komentējis Ģ.V. Kristovskis.

PS uzskata, ka, veidojot valdību, ir jāievēro princips, ka Šlesera „privātajai ministrijai” ir jānokļūst opozīcijas partiju kontrolē.  Ja “oligarhu vadītās partijas kategoriski iestājas pret Kristovska kandidatūru satiksmes ministra amatam”, PS ir aicinājusi Jauno laiku uzņemties tā vadību.

Atgādināms, ka par savu vēlmi kandidēt Rīgas domes vēlēšanās un ieņemt mēra amatu runājis arī Jaunais laiks. Partijas līdere izteikusies, ja viņa būtu Rīgas mērs, viņa censtos pilsētu atkal padarīt par "mazo Parīzi".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas