Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Krīze radio skar arī Burkovski un Jākobsonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
priekšlikums
p
Es būtu vispirms slēdzis visstulbākos raidījumus-pēc tam minimalizējis mūziku -vēl taču ir 17 raidstacijas kuras vālē mūziku.Un vispār kā paraugu paņēmis Eho Moskvi ,gan pēc satura ,gan arī formas, daļēji apvienojoties ar LTV1 ,respektīvi daļu raidījumu laižot radio un TV.Nav jāizgudro velosipēds un jāizdabā tautas stulbākajai daļai.
man žēl
m
Man Burkovska raidījumi ļoti patīk. Ceru, ka atgriezīsies, ceru, ka Bogustovs nepaliks sestdienās, ka tās muļķīgās ikvakara minēšanas pa radio nebūs arī tādā gadījumā. Vēl es nesaprotu kā Latvijā var samazināt latviešu raidījumus, bet krievu (???) domskaja ploščaģ paliek? Vai nav par traku?
nē,
n
man Burkovskis VR ēterā nešķiet nepieciešams, arī Radio 2 nē. es gribētu ēteru ar ĪSTIEM žurnālistiem, un gan jau tādi vecā labā Kolāta vadībā tajā ar laiku agriezīsies. Burkovskis lai darbojas pa Ēķa trulo ķēķi.
lauķe
l
Nu Jēkabsonu mierīgi varēja laist pelnītā atpūtā! Esmu gatava piemaksāt , lai vairs nedzirdētu to stulbo "Cirku" un smalko ēdmaņu receptes! Un vēl, atrodiet kaut vienu bērnu, kas klausās svētdienas rītos viņiem adresētās ludziņas!
katja
k
Kaut kas šausmīgs! Slēdz tieši labākos raidījumus, kaut gan vajadzēja jau sen slēgt sestdienās tos jēlos meža un cirka vai cirkus, Palkavnieces un vēl čupiņu raidījumu, kuros mēs tiešām neko jaunu nedzirdam.
Latvietis par Hari ;)
L
Latviešiem ir raksturīgs, ja kaut kas patīk, tad to noklusē, neuzslavē, neizsaka atzinību,bet, ja nepatīk, tad noķengā kā vien var. Secinājums no komentāriem: Burkovskis ir ļoti labs gan radio, gan TV programmu vadītājs, jo kopumā ir tikai dažas negatīvas atsauksmes!!! :) Tas nozīmē, ka visiem pārējiem LV pilsoņiem viņš patīk!!!
bute
b
tu kā vienmēr pasaki ka naglai uz galvas. Haralds labi vada, tur nevajag kasīties, ko ta jūs gribat, lai kads vada Austriņa aizkapa balsī
ina
i
Jakobsons ir sporta komentetejs,kaa saka no dieva,ja vinsh komenteeja hokeju vai futbolu ,tad pat visgarlaicigaka spele likas aizraujosha.Bet Burkovska verveleshana pashapmierinataa nemaz nesaista.
!
!
Burkovskis jau bišķi apnicis. Uzspēlētais pozitīvisms viņā sāk dusmu uzdzīt.
radio klausītāja
r
Klausos ilgus gadus Jākobsonu, un viņa priekšā var tiešām noņemt cepuri. Goda vīrs, kurs pelnījis radioklausītāju un sporta līdzjutēju cieņu. Arī Burkovska raidījumus klausos, tiesa, ne visus pēc kārtas, bārstās ar asprātībām reizēm drusku par daudz, bet kopumā ir ar augstu intelekta līmeni un saprot, par ko runā. Paldies, Harald, arī par šodienas raidījumu, ko vajadzētu darīt, lai nākotnē uzlabotu radio un TV darbību.
Žēl gan
Ž
Mani favorīti- Krustpunkti, Kultūras rondo un Kā labak dzīvot. Bet tagad man 2 no šiem grasās atņemt! Ko es sliktu izdarīju?
IncParaac
I
Jā, Pamel! Pie visa teiktā par tiem ATEjISTIEM, kuriem - "Ļaudis ir visgudrākā gaļa uz zemes" - un tikai ... Aidis Dievticīgais - hi-hi - ķiķināja līdzi naudasvarenajiem - izdresējoties līdz tādai algai, ka klausītāju taujāts - cik saņem - trīsreiz atrunājās un noklusēja, (Šodien zinām - veidoja parādu - slepenīgi, ka nerodas panika pirms laika - vāca paraxtus petīcijai pret Dukas nonākšanu visa Latvijas Radio vadībā - nebūs parādu - kā že prihvatizēs?) bet paēdušajiem (no "rovītes kur gaļa čurxt" - apguļas blaku sieviņai, kas maizīti par hļebušku sauc, uz uzslavu cierējot - ziņo : "Šodien pieciem klausītājiem liedzu par Tavējiem kauna lietas izteikt!Ak tu, Solniško mojo!" Pamel! Tās ir garu lietas! Ij ticīgos spiež nepatiesu (viltus) liecību dot un Aidis, iedzīvojies tēlā, pārliecina radioklausītājus:Nav par ko balsot!"(Kra! Krā!)
ss
s
super,burkovskis nebuus radio raidiijumaa,,,,,,,,,,,,o-----------jjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa!!! viena no prieciigajaam zinaam sodien!super vieniigais,ka sveetdienaas paarsleedzot tv kanaalus sad un tad nejausi iesleedzas lnt un sis -tur,,,,,,,nu protams tv kanaals tiek aatri paarsleegts,,,,,,,
baibis
b
kaut dzivoju aizjuras valstii, tiesam riitu saaku ar Burkovska raidijumu interneta radio un brokastim. Pozitivs raidijums, kur var uzzinat ari daudz ko jaunu. Dies, ko tad liks vietaa??? Kulturas rondo ir diezgan patizls, un Tomsona daudzi raidijumi ari ir galigi garaam. Nu zeel, nebus Burkovskis, bus man zviedru radio no ritiem. Bet radio duziem tak tadas nianses pie vienas vietas.
Lūkojot Retro automobiļus
L
Jūsu komentārs kā vienmēr - 100 % taisnība! Mūs no šī situācijas, iespējams, var glābt tikai Kal@šņikovs. :((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas