Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kučinskis: Bez diskusijām TP nepiekritīs e—lietu sekretariāta likvidēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Steigšus jārezervē vietas apspriedei zoodārzā!
ABC
A
Man šķiet, ka ZZS reputācija ir saglabājusies sakarā ar lauku cilvēku domāšanas īpatnībām, proti, zināmu nespēju paskatīties uz lietām no attālinātāka skatu punkta, kā arī ar totālu informācijas trūkumu un varbūt arī naivumu: pietiek ieraudzīt balto tētiņu Lembergu ar sakām ap kaklu, lai justu līdzi nabaga kleperītim, kam jāvelk tik pārmēru smags vezums.
vizmai
v
nu, te tomēr iespējama vēlviena stratēģija, no sērijas "olu dalīšana pa vairākiem groziem". ņemot vērā, ka viņi tāpat rullē pāri visiem, pārlieku liels atbalsts vieniem ZZS ir riskants, tādēļ labāk tā mēreni palīdzēt viņiem pašiem graut savu reputāciju, kas (man nudien neizprotamā kārtā) joprojām saglabājusies. ZZS atkriteņi visdrīzāk varētu pieslieties TP, kas arī pamatīgi iekrampējusies reģionos.
ABC
A
Loģiskāk varbūt būtu, bet TP intelektuālais potenciāls automātiski izslēdz iespēju domāt stratēģiskās kategorijās un Rivžas, Staķes un Gudeles kundžu patriekšana un Lemberga kunga sūrais liktenis rada iespaidu, ka TP gara vājinieki ir likuši likmes uz vēlētāju muļķību un politisko analfabētismu un dažādu "kristīgo" klubiņu atbalstu. Protams, ka Šlesera un "kapitālo idiņu " kompānijas sagraušanai pietiktu ar vienu nedēļu, taču pagaidām šāda vēlme gan nav jaušama.
vizmai
v
ņemot vērā, ka zzsam ir krietni lielāks elektorāts, lōģiskāk tomēr būtu līdz lupatu lēveriem iznīcināt LPP/LC, ko izdarīt nudien nebūtu sarēžģīti - atklātāk tikai jāparunā par šlesera štellēm, visi pārējie jau tāpat vai nu ir blēži, vai kapitāli idiņi. tad `vel jāpārpērk sprogainā ielene Ē.S., lai nebojā gaisu televīzijas reklāmas laukos, un bai bai mai lav gud bai. pēc tam var ērti iekāroties uz bezprincipiālā zzs kamiešiem kā uz tāda pasīva cisu maisa un rullēt ar gāzi trubās.
Lelle
L
Suni sakodiisies...jo Dievs sodiijis sunus atnemot praatu
Lelle
L
Vot, vot!!! es jau sen to pashu teicu, bet ZZS biedri man spurojaas pretii un bija paarliecinaati, ka netiks no TPistiem piekaasti...nu smagi piekaasa-huuti kurkii iespundeeja un tagad TPisti ar shlosistiem Latviju taisaas sadaliit... ZZS buutu tauta jaaved ielaas, nevis podzinas jaaspaida taukmuulu interesees...
Vizma
V
TP jau pirms vairākiem gadiem plašsaziņas līdzekļos deklarēja, ka viņu mērķis esot, lai pie varas paliktu ne vairāk kā 2 partijas, jādomā, TP un LPP/LC. Laikam jau jūtas dikti pārliecināti, ja ir nobrieduši šim plānam. Viens no līdzekļiem ir Administratīvi - teritoriālā reforma, jo tik daudzās pašvaldībās kā tagad, ir grūti sabāzt savējos, tāpēc jāsamazina skaits. Par to, ka pie nestabilas politiskās situācijas ZZS un TB/LNNK Tautas partijai bija vajadzīgi tikai kā podziņu spiedēji 2 sasaukumos, lai varētu realizēt savus noziedzīgos plānus, tajā skaitā ES naudas sabāšanu savās kabatās, neviens nešaubās. To zina arī paši podziņu spiedēji, bet tomēr atstrādā saņemto naudu, daļa no kuras iet podziņspiedēju partijas kasēs.
Izpletņa kārtotājs
I
TP ir izdevīgi nomest no amatiem ZZS cilvēkus, lai saīsinātu uz rezervistu soliņa sēdošo ZZS kadru rindas. Tieši to gaida no ZZS - lai viņi turētos pie ĪUMEPLS krēsla, liktu tur ar vien jaunus savus cilvēkus. Katram jaunajam atradīs grēkus viens un divi. Nometīs arī jauno un neitralizēs (nelaidīs politikā) uz gadiem trim. Kad būs jātaisa jaunā koalīcija, par ZZS un kadriem bagātu ZZS vairs nevarēs runāt un kompānijā varēs neņemt. (ko arī bija jāpierāda).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas