Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kučinskis: budžets jāgroza līdz vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
end
e
kāds sakars komunistiem ar zemniekiem? Brigmanis partijas skolās ir apguvis PSKP vēsturē lietas par kulaku iznīcināšanu- nu- un to viņš arī dara. Viņa šefs Putins taču pateica- nav bijušie.
no malas
n
Nu dikti jau šie cer, ka tautai īsa atmiņa, un velēšanās būs aizmirsts, kas pie šīs situācijas vainīgs, bet, redziet, JL taču vada valdību un tā sataisījusi šādu budžetu...
lala
l
uzrāvāties uz spina? tas taču ir tipisks TP/ZZS paņēmiens - paziņot par koalīcijā pielemtajām lietām kā par savu ideju. droši vien rīt to bija plānojis paziņot valdisd.
Sančo Pansa
S
tuuplisti , ko juus te smird , kad juusu kori'ejam no maakoņiem uzdeva jautaajumu , vai viņš vareetu sastaadiit būdžetu, atbilde bija nee , taa kaa nekraameejiet de dubļus uz tiem kam juusu sataisiitie s**di jaaizstrebj un diez vai juuseejo reitings kaadu punktu uz šii apkakaašanas reeķina ieguus , jo juuseejais garants soliija veel treknus gadus ,bet ar inflaaciju gaaja smagaak kaa don Kihotam ar veejdzirnavaam ...taads gribeeja buut veel noderiigs , cietumam tik der ...
to Bet
t
Sen tautai skaidrs. Negrib JL savus solījumus turēt. Pēta un izpēta un analizē, līdz beidzot pateiks... diemžēl nesanāca.
Ikars
I
Tas tikai veel truuka ka Jaunlaicieshi vilks visu garumaa. Tad buutu skaidrs, ka Latvijas liktenis vinjiem ne nieka neruup un Repshe ar visu savu - es varu straadaat arii bez algas - kaarteejo reizi vares atmazgaaties - bet kaa var nesoliit. Vispaar jau kkas taads bija prognozeejams no shiis partijas cilveeku puses
Batons
B
Kāpēc TP un ZZs uztaisīja apvērsumu, un gāza Godmani, jautājiet šī astoņkāja tētim - Šķēlem, un nodevējam Brigamanim. Jaunlaicēni varēja atteikties un sagaidīt vēlēšanas, bet rociņas tā trīcēja pēc varas, ka nespēja pārvarēt kārdinājumu. Nav viņi nekādi cukurpuikas, arī šos vada sponsori un pelēkie kardināli. Diezin vai savādāk divi lielākie ienaidnieki - JL un TP apsēstos pie viena galda, vienā koalīcijā. Taču tagad gan JL un TP spēlē pokeru un pie kam uz visu banku, likme - Latvijas valsts. Tieši tāpēc, Šleseram jābūt domē, lai šie neaizsspēlētos par tālu, pretsparam jābūt.
Bet
B
Bet, beidzot ir iespēja, ka tauta sapratīs kas ir kas un nostums malā gan hūtes vecos(Brigmanis, Dūklāvs, Koķe) komunistus, gan oranžos kretīnus. Par šleseriešiem vispār nerunājot, jo lielākus kā abu iepriekšējo partiju idiņus redzēt un dzirdēt nav gadījies!
ZBL
Z
Poļitrukam ir cita interese, tā kā godīgā tiesas procesā viņam nav cerību palikt uz brīvām kājām, par ko liecina daudzie viņam nelabvēlīgie tiesas spriedumi, kad viņš mēģināja izkļūt no cietuma, tad vienīgā cerība ir valsts bankrots, ko viņš mēģina veicināt ar sava partijas biedra Smirnova muti izplatot visādas dumjības. Tikai jautājums, kāpēc valsts algo šādu "pasniedzēju"?
vēlētājs
v
Hūtes un kretīnu partija izmisumā - pie varas pielaiduši Jauno laiku, bet tie nepieņem budžetu līdz vēlēšanām... Ja es būtu hūte vai kretīnu stūmējs amatos, arī būtu panikā!!!
Ērglis
Ē
Tāpēc ka viņš ir Šlesers, kurš ta cits. Izgribējies Napoleons, kuram piegriezusies otrā loma (skatamies Lemberga virzienā).
ZBL
Z
Valsi līdz bankrotam, gluži kā pastu, lidostu, superdārgos neceļus u.t.t. noveda Šlesera gāzi grīdā populisms, bet nu šo likt mēra amatā. Paskaidrojiet savu domu.
ZBL
Z
Tad kāpēc darītāji nometa varu pie JL kājām un paši dezertēja?
Batons
B
Neesmu JL fans, un vēl vairāk man riebj TP, un savās antipātijās neesmu kļūdījies. Ko šie tagad izpildās. JL cer, ka pēc pašvaldību vēlēšanām viņiem būs krietni lielāks svars sava viedokļa uzspiešanai, vismaz tā liecina reitingi. TP savukārt tiešām ir sapratusi, ka var pat netikt RD sāk kāpties atpakaļ un vēlas pieņemt budžeta grozījumus jau tagad, kaut gan vēl nesen viss vilka uz to, ka to jādara pēc 6. jūnija. Abas liekulīgas un varaskāras partijas, sava mūžīgā naida dēļ, tagad pakļauj visu Latvijas nākotni savām šaurajām savtīgajām interesēm. TP astoņkājis grib nogrābt vismaz to, ko vēl var, kamēr ir pie varas, JL savukārt cer, ka pēc vēlēšanām, pīrāga gabals, kas būs jāatdod TP būs krietni mazāks nekā tas, būtu jādod esošajā situācijā. Kaut arī LPP/LC šobrīd ir opozīcijā, neapšaubāmi viņu reitingus tas tikai cels, jo nepiedalās šādā absurda teātrī pakļaujot savu valsti bankrotam. Šleseram jābūt mēram, jaunlaicēni liek pārāk augstas likmes.
lno
l
Ēd vitamīnus, tad arī domas sakārtosies:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas