Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kučinskis: KNAB netiks likvidēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kexxx
k
KNAB paliks, tikai tiks parveidots par Kvaukskesanas Novershanas un Apkaroshanas Biroju.
lno
l
Artis Pabriks jau arī bija vienkārši kolosāls cilvēks. Tāda zvaigzne! Taču cilvēku pārbauda grūtībās. ______________________________ Pahani savējos pārbauda, liekot izdarīt slepkavību. Par kādām grūtībam runā Kučinskis? Par TP mazspēju apmuļķot cilvēkus, par "darītaju" kliedzošo neprofesionalitāti? Manuprāt Pabriks vairs nespēja slēgt kompromisus ar sirdsapziņu, kas vairumam koalīcijas deputātu jau atrofējusies līdz noziedznieku līmenim.
lno
l
bija cilvēciņi, kas pie viņiem griezās ar priekšlikumiem palīdzēt noraut kvorumu ________________________________ Nu Atis Pabriks, salīdzinot ar punduri Kučinski ir gigants:))
lno
l
vai kāds man nepateiktu kurā valsti ir latviešu veikali vai bankas??? __________________________________ Lietuvā un Igaunijā, arī Vācijā. Parējam piekrītu.
neitro
n
Šķiet, LNT ziņoja par iespējamiem diviem kandidātiem uz KNAB priekšnieka amatu. Nu tie divi omulīgie runči gan izraisīja smieklus (caur asarām)!
Qua vadis
Q
No kurienes tam glumajam puisietim zemapziņā iemājojusi doma un vēlme pamatot, ka KNAB netiks likvidēts? Tāds jautājums viņam vispār netika uzdots!
Uldis
U
Viena problēma atrisināta, Loskutovs ir prom! Tagad tikai jātmaksā pozitīvisma kampaņas miljons un jātiek vaļā no Šķēles, Kalvīša, G.Bērziņa. Veldres, vai arī tas kantoris jātaisa ciet.
Ojārs
O
Ja TP atrisinās savas iekšējās problēmas un pārstrukturēsies, tā atkal varētu būt partija nr.1, jo tai joprojām ir lielākais potenciāls.
andy
a
Ja kabatā ir biedrakarte ar 9. numuru, laikam tiešām grūti pieņemt faktu ka paša veidotā partija nonākusi korumpantu, bandītu un psihopātu kontrolē.
Zigurds
Z
Jūs esiet trāpijis ar dūri pa aci tiem muļļām, kas par zagt neprot.
ferda
f
TP ir zaglu, korumpantu, banditu partija, lai vini atrak elle noklutu, lidzi pakerot LC/LPP, ZZS, TB...
alnis
a
Man gan skiet, ka ir sanaakusi tiri sakariiga intervija ar Kucinski. Man ir dalitas sajutas par KNAB vaditaja nonemsanu - no vienas puses, vins bija pelnijis sodu, par to, kas noticis KNABaa sakaraa ar naudas pazusanu, neatkariigi no taa, vai taa bija smalki izplaanota provokaacija, vai arii nelaimiiga apstaaklu sakritiba. Vaditajam ir jauznemaas atbildiiba par notiekoso iestaadee. No otras puses - citaas valsts iestaadees ir notikusi veel lielaaki meesli, piemeram, tas pats pasu viltosanas staasts, kas viennoziimigi ir nodarijis valstij daudz lielaaku kaiteejumu nekaa no KNAB nospertie 100 taukski. Un nav taisniigi pateikt, ka KNAB luuk ir paraugiestaade, bet nu pareejie var smucoties un kluudities vai visu laiku. Butu labi ja Maris pajautaatu savam partijas biedram Marekam, nu kaa tad taa sanaaca, ka to Jekabsonu neema un atstaaja. Jo tas rada nepatiikamus jautaajumus par to, kaa Jekabsons atstradaas so atstaasanu amataa? Savukaart citur mineetais piemeers ar Valsts ieneemumu dienestu, manuprat, nav tik viennozimigi veerteejams, jo tie piesauktie paarkaapumi - Jaunalksnes telefonsarunas, par kukulnemsanu aiztureetie muitnieki, Vaskevica staasts - nav tik viennozimigi veerteejami kaa KNAB un PMLP gadijumos.
Bronks
B
Ticiet man tas kas notika svētdien ir liels Latvijas lēciens pagatnē.... neesat nekad aizdomājušies kapēc mums ir Maxima RIMI Statoil, Laima mums nepieder Staburadze nepieder mums pat savas komercbankas īsti nav nevienas u.t.t... Šeit ir gan krievu gan leišu gan igauņu un skandināvu milzīgs kapitāls, bet vai kāds man nepateiktu kurā valsti ir latviešu veikali vai bankas??? šeit ir paradīze tiem kas negrib likumigi ne dzivot ne strādāt, mums pat īsti nav organizētās noziedzības, jo viss tāpat ir atļauts un iespējam, jautājums tikai CIk un viss notiek.... es piekrītu, ka krievi ņirgājoties mūs par gansiem saukā ,jo tik pakļāvīga un kalpiska tauta kā mēs domāju eiropā vairs nav nevien, tapēc šādi tipi kā kučinskis ņirdz mums sejā skatoties....
Māris
M
Man savukārt patika šis: "Man svarīgi ir, lai būtu darba rezultāti un, lai kādam būtu no tā labums." Nez kurš tas "kāds" ir?:)) Noteikti ne 98 % tautas!
Kvaukšķis
K
Paldies, Kuinski!..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas