Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kučinskis korupcijas piedēvēšanu TP saista ar uzticības krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā gan
t
Gan stulba "aptauja", gan stulbs K - ar kārtējo pelnu kaisīšnu uz savas galvas. Nu, TP, nelaidiet pie vārda ne K, ne L, ne D kungus! Viņi tak nespēj pat sakarīgu teikumu latviešu valodā izteikt! Vai kādā disputā viņi ir uzvarējuši. Viena taisnošanās. Grib jau vatbūt kā labāk, bet, sanāk - kā vienmēr. Vai minētie kungi nav pamanījuši to, ka, piemēram Freimanis jau sen pārtapis par politiķi? "Aptaujas" jau sen kalpo slēptajām reklāmām. Un mēs naivi tām ticam.
Terorists
T
Ko tu Māri taisnojies kā skolas puika,tavā ģerevņā visi rupori slīd ārā no TP kontroles,bet vēl stāsta-,,Uzticības krīze,,.Drīz ģerevņā vēlēšanas un ar šādu nastu netiks šie paklausīgie tūdaliņi ievēlēti,ja nu vienīgi atkal neuztaisīs kādu augstdzimušo apvienību ar norādi no mākoņiem.Tā kā brīdini mākoņtēvu lai gādā piķi ruporu pabarošanai,jo nu šamējie sākuši dumpoties un nebūs odu par cilvēkiem no dieva.
Q
Q
... runāja kleptokrāts.
Tāuntā
T
A varbūt patiesāk būtu korupcijas piedēvēšanu TP saistīt ar uzticības krīzi TP tās darbības rezultātā?
Šampēteris
Š
Vai drošības likumu izmaiņu pieņemšana Saeimā Kučinskim nešķiet spilgta ilustrācija valsts nozagšanai partijas saimnieka vajadzībām ?
cilvēks no laukiem
c
Par to korupciju, diemžēl atkal bez pierādījumiem: 90-os veidojās tautas partija, vajadzēja redzamus biedrus, Mūsu mazpilsētā vienam savā laikā pazīstamam motosportistam piederēja paliela bode un vairumbāze.Andris šo ar aicina.šis ne un ne. Tad vienu dienu nepienāk šnabelis no "latvijas balzama"(AVELATgrupa) Nepienāk otru dienu.šis zvana uz '"balzamu".šie atbild :ANDRA prikazs: NEVEST un līgumu anulēt! šAMAIS zvana ANDRIM.Andris atbild: Uzvedies godīgi un stājies partijā,noskaiti kartīgu piķīti un nebūs problēmu.Ko šis stājas ar, noskaita piķi un NO PROBLEM, bet šitā taču nav KORUPCIJA, tas taču ir bizīnnes. Vot tāds gadījums.
Funts
F
Savā ziņā Kučinska pārsteigums pamatots.. korupcija nozīmē, ja kādu ar kukulīti jāpierunā paveikt to, ko viņš tā kā negrib, tā kā nedrīkst.. Bet TP jau pati par sevi veidota kā viens vienīgs kukulītis.. grib un drīkst jau no dibināšanas brīža.. tur aploksnes nestaipa- vnk pasaka :" Andrim tā vajag, vai Andrim tas nepatīk" , un ar to pietiek.. Kāda tur korupcija? Tas ir pasaules uzskats :)
Mr. X
M
Es nesaprotu ko te vēl taisnoties-oranžajiem jau visu laiku pakaļ velkas Mākoņtēva ēna un viņš jau oranžajās ligzdās ir sadējis savas dzeguzes olas.
d3o
d
nuja kalvīša po-x-ms jau nebija korupcija, bet piesegs laupīšanai. laupīšana neir korupcija...
cony
c
....man peec taaS bildes izskataas,ka Kuchinskis buutu gatavs laisties prom no taas ezelju aushu bedres,bet tas nebuutu orginaali,jo gudraakie sen to izdariijushi,baidaas,ka naudas pikis var stipri sarukt, a kaa izdziivot?
Jauajam Laikam
J
Un arī Tu !!!
GIGIS
G
Korupcija bija arī bez uzticības krīzes Uzticības krīze ir sekas, nevis cēlonis.
Marcus
M
Vai nu tīri tā būs. Krīze piespiež cilvēkus domāt.
cilvēks no laukiem
c
Par komentāriem: Tā jau nu viš būtu vis pareizi pateikts, taču nāks vēlēšanas un tauta atkal vēlēs par tiem pašiem. Kam piķis, tas pasūta mūziku.
mediķis
m
piem. apdrosšinātāju korumpēts eglitis noņem naudu teim, kuri maksājuši nodokļus, uzliek uz mskas medicīnu. varbūt maksas medicīnu vajag visiem kretīniem: bomžiem kontranbandistiem narkomāniem cietumniekiem sportistiem -narkodīleriem bušļuļiem uc. varzai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas