Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kultūras darbinieks: valsts prēmijai kultūrā vajadzētu būt 5-8 tūkstoši latu apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Divējādas sajūtas
D
tiešām. Valstī, kur miera laikā bezdarbnieku, trūkumcietēju un ekonomisko bēgļu skaits tuvojas trešajai daļai no iedzīvotāju kopskaita (bet varbūt arī pārsniedz), kur nav nodrošināta pat bērnu un vēža slimnieku bezmaksas ārstēšana, spriedelēt presē par šādu prēmiju apjomu varbūt ir arī neētiski.
Itera
I
Pietiks ar 1000 Ls un publicitāti!
Lai izdodas!
L
Varu tikai piekrist Ēlertei. Sportam ir pienācīgs atbalsts. Paskatīsimies kaut vai LTV programmu. LTV7 gandrīz viss raidlaiks veltīts sportam. Bet cik stundu tiek kultūrai? Viena veca teātra izrāde mēnesī? Tie 100 g kultūras jau nav nopietni ņemami - tāda virspusēja papļāpāšana un īsa informācija. Nekādas analīzes, nekādu portretraidījumu, ne Operas ziņu vairs nav. Valsts kultūru ir atstājusi pabērna lomā.
Lelle
L
Vēl jau šajā prēmiju fondā varētu ielikt Vienotības štokija salaupītos ļimoniņus arī.
Vienotības triumfs
V
Interesanti cik lielas iznāktu kultūras darbinieku prēmijas, ja atgrieztu valstij nozagto Dienu? Kurmītis 20.01.2011 12:53 Vienīgi pie frāzes: +++Katrs darīja savu darbu – kailām rokām stāvēja uz barikādēm, vārīja tēju, filmēja notikumus, organizēja aizstāvju pulkus no reģioniem.+++ ... piebildīšu. Katrs. Bet ne visi. Tieši tajā paša laikā, kad dažs labs ar kailām rokām stāvēja uz barikādēm, citi kabinetos štukoja, kā labāk noprihvatizēt Dienu. Atmoda jau bija uzmesta, tai iedalītie Tautas Frontes resursi savākti un aktuāls bija jautājums, kā valsts uztaisīto laikrakstu tagad pataisīt par privātu. Un tieši šajās barikāžu dienās notika vēsturiskā „pirmā saruna” ar vēlakajiem sadarbības partneriem un Dienas īpašniekiem no Bonnier ... āuūūuuuū, ēlertes, kundze, jūs arī to svētku uzrunu klausāties? ... :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas