Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kursīte: Saeimā jūtos kā uz citas planētas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paši pūta, paši dega
p
Kuriem ir nākotne. Piekrītu Lāpītājai. Beidziet izrādīt savas kuslās prāta spējas.
Lāpītāja.
L
Vai nu jūs abi esat sagājuši sviestā,vai provokatori(tas ticamāk).Jā,Kursīte startēja uz Saeimu no TB/LNNK un pēc Boldāna mandāta anulēšanas viņai tagad Saeimā janāk no šīs partijas,bet viņa aizgāja uz PS (Kalnietes un Kristovska veidojumu)un viņai nav nekāda sakara ne ar JL,ne štokijiešiem un nu nepavisam ar Šķēli.Beidziet jaukt galvas nezinīšiem. Viņai pašai savs krusts būs jānes un savas rūgtās zāles jādzer, kad sapratīs ar ko atkal sasējusies. Bet visam jānotiek dabiski.Gan jau viņa stipra sieva izturēs un atradīs ar laiku kompāniju ar ko kopā taisīt politiku.
nūiģis
n
Tā Kursīte iztaisās par pastulbu telīti.Viņu Saeimā ievilka Tēvzeme un Brīvība.Pēkšņi viņa sajuta alkas pēc citas politikas.Pēc mēneša jau kārojas iestāties Marsiāņu partijā.Repsis sajaucis telītei galviņu.Kas ,vai viņa ir mākslīgais pavadonis tiem ,kuri vairāk maksā.Naudas dēļ taisīs tepat Latvijā Gazas sektoru.,vai?
atašiene
a
OI,es taču nezināju,ka Kursīte iestājās Šķēles partijā.Laba izvēle,jo Šķēle ir gudrs.Kaut kā Štokenbergā to Šķēles gudrību grūti saskatīt.Neko sakarīgu pateikt nevar.Pēc vārda meklē kabatā.Man arī nepatīk,ka viņš nav godīgs ģimenes tēvs.Man tādi deputāti nepatīk,kas malstās apkārt ar šaubīgiem sieviešiem.Un ,tas Kokins no Kargina Parex ?Aizgāja taisīt Šķēles blakus partiju,tad metās atpakaļ uz Parex.Janīna,tu esi uzkāpusi uz plāna ledutiņa.Rāpies nost pie laika.
jocīgā
j
Paši pūta ,paši dega sīki smalki žagariņi.Kursīte ,muļķīgi bija maut uz to Saeimu.Saeimā izlolo likumus.Citi bezjēdzīgi bļaustās un traucē strādājošiem strādāt .Ko,vai tad tu Saeimā taisījies reņģes vērt?Tie,kuriem neizdevās piespiest Saeimu pieņemt viņiem izdevīgus likumus,tagad ārdās un maksā naudu bļāvējiem::Atlaist Saeimu,nepaskaidrojot par kādiem grēkiem.Pirms 2000 gadiem kādiem bija izdevīgi,lai tauta bļauj:Sit krustā !Sit krustā!Reti,kurš uzdeva jautājumu-kāpēc jāsit krustā?Par kādiem grēkiem?Vieglāk ir bļaut.Mūļķīgi,Kursīt,izklausās,ka tu izglītots cilvēks bļauj kopā ar muļķiem.
kosmonaute
k
Tad jau ne tai partijā iekāpi.Vajadzēja iet pie Repšes.Tomēr jau Marsiāņi.Naudiņa,lai,tur vairāk grozās.Likumi nav jāstudē.Pietiek ,ja māk neadekvāti bļaustīties.
es tā domāju
e
Nevajag sevi iedomāties par labāku un visus pamācīt. Kursīte pati ķēmojās ar dziedāšanu sēdes laikā kā tāds bērns. Un vispār, savu partiju nodevusi, viņai nav tiesību atrasties Saeimā.
Suzana 06.01.2009
S
Atbilde Verotajam,"...ka ierosinot lempt pr to lai kadam pieliktu naudu ir japaredz ari--no kurienes to penemt." Runajat bez cienas izgliitiibai, laikam nesat latietis un diez gan kur pazuda taa nauda? Vareetu saakt ne tikai atnemt bonusus Saeimei (kamer laudis sak tai uzticeties) bet ari pienemt atnemt 3 gadus atpakal visas bonus tiem kuri tos dabuja izstumti no liela, teiksim PM, amata. Negodiigie tikai atjeegsies kad kaut kas samazinaas to valetus. Velreiz pareizi, Kursiitei, kad jakombinee profesijas zem vienu aarodbiedriibu, visiem profesionaaliem un tehnoligiskiem darbniekiem, piemeeram. Tad chetru reiz gadaa, bez izneemuma, samaksa ir jau automatiski iznemta no katra profesionaalaa darbnieka atalgojuma. Ta ietu uz aarobdardznieciibas HQ, utt.
lienīte
l
Gudram cilvēkam gudra nelaime..
Janīnas līdzjutējs
J
Tiešām, tas ko viņa saka intervijās un pateiks,varbūt kādu vai kādus brīdinās, labāk jau visus, būs tas ieguvums.Bet uz kuru pusi Janīna aizies, es neriskētu derēt. Nu jau es Pabrika kapacitātei sāku ticēt daudz vairāk nekā Kalnietei un Kristovskim.Agrāk uz Pabriku skatījos tikai kā uz karjeristu, .pretēji politologiem, kas partijās nelīda.Paskatīsimies 13-jā.
Hanss
H
Labi ka Kursīte gāja, nevis ielaida tur vēl Straumi. Un vispār - labus cilvēkus vajag atbalstīt, nevis riet uz viņiem. Tāpēc jau tur ir tikai 'biezādainie", ka mēs nevaram un nevaram nomest tās vergu parašas ...
Ilmārs
I
Protams, ka tā ir cita pasaule. Viņu intereses galīgi nesaskaras zemākstāvošo interesēm. Pamest tik bubuli pirms kārtējām vēlēšanām, ka krievi nāks, un atkal ievēlēs kā mīļos. Atliek vēl tikai sākt runāt franču mēlē un būs tāda pati aristokrātija, kāda bija Krievijas Impērijā. Pilnīgi atrauta no tautas, kuru tad vienā mierā atkal apmuļķos ultra kreisas idejas.
tad jau redzēs
t
Tu nezini cilvēka sīkstuma... pats mīksts.
Jēkabs
J
Ko dara ar kāda uzņēmuma valdi pēc tam, kad uzņēmums bankrotējis? Vai atlaiž? Vai arī Latvijas Valsts nav īpaša veida SIA, kurš bankrotējis? Vai uzņēmuma "LV" valde nav Saeima? Vai Kursītes kundze paspēs iejusties uz "svešās planētas"? Vai viņa spētu tās iemītniekus pievērst citai ticībai pat tad, ja viņas laiks Saeimā nebūtu ierobežots?
re
r
muļķīgais Kursītes realitātes šovs "Es stulbajā Saeimā" . Mediji kāri tver katru jaunu nopūtu un rezignētas bet nerezultatīvas darbības... Ko Jūs tur līdāt, Kursītes kundze?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas