Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kusiņš brīdina Saeimu par “referenduma nozagšanu”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paldies Kusiņam
p
Paldies Kusiņam, kurš nebaidījās nosaukt lietas īstajā vārdā! Tieši tā viņi dara - nozog referendumu tāpat kā pieraduši zagt visu pārējo. Un tieši tāpēc tauta ies uz referendumu, lai šīs Saeimas iecienītajai metodei pieliktu punktu.
skats no malas to : zvirbulēn
s
Lasu un brīnos. Es arī nesaucu sevi par kāda fanu, bet divi juristi - Kusiņš un Mits (neslēpjoties zem nika) izskaidro Konstitucionālo tiesību komisijas argumentēto viedokli un pasaka deputātiem kā rīkoties nedrīkst, bet citi komentētāji slēpjoties zem nika ko dara? Neko. Tikai braši komentē. Tipiski ''latviska''pozīcija. P.S. Palasiet KTK viedokli.
Sandris
S
Konstitucionalo tiesibu komisijas viedoklis ir loti sakarigs. Un Kusins to labi izskaidro. Tomer par Satversmes grozijumiem butu japarakstas, jo nevar zinat, ko ta Saeima vel izdaris, vai ta tos KTK prieksikumus vispar pienems.
Avo
A
Apsveicu Kusiņa kungu dzimšanas dienā! Tā turēt!
ES
E
Kam tad domāti likumi,normas?? Tautai vai,bet Saeimai nē...?! Kad tas beigsies.Kad būs viens likums visiem!
zvirbulēns
z
Bija laiki, kad es ar Kusiņu studējām Latvijas Universitātē, tiesa katrs savā kursā. Kusiņš bija jauns un neviens viņu nezināja, par Latvijas lielāko juristu neturēja. Un bija Kusiņam toreiz draugs Orlando ( viņu nesen aiztureja KNĀB), un bija vasara, un sēdēja viņi abi un es kā par nelaimi uz soliņiem iepretīm universitātes ieejas durvīm parkā. Garām mums gāja cilvēki, tostarp jaunas meitenes, un Kusiņš ar Orlando apsprieda garām ejošās meitenes. Apsprieda tā un tik skaļi, ka man svila ausis, bet meitenes teju vai muka. Kaut ko tik riebīgu es neatceros vairs redzējis :((( Īsāki sakot, es Kusiņu neņemtu darbā pat par sētnieku.
Lāpītāja.
L
Nu gan te galējību piekritēji salasījušies. Kusiņš ir normāls jurists, un ne par kādu nācijas sirdsapziņu viņš tur nav līdis, vienkārši kādam no šīs komisijas bija jāiet un jāskaidro deputātiem komisijas viedoklis, loģiski, ka to darīja Kusiņš, kurš strādā Saeimā, un nav te ko viņu noriet, bet tik pat labi nav ko arī murgot par to, ka viņš it kā vienīgais turot kārtība visu Latvijas likumdošanu.Smieklīgi. Tā mūsu likumdošana ir tāda, ka bieži vien jau tikko pieņemtā likumā ir skaidrs, ka drīz vajadzēs pārstrādāt. Un nekvalitatīvu un pretrunīgu normu pēc ir iespējami tādi tiesu lēmumi, kuros vai nu valsts zaudē, vai cilvēks, vai blēdis vinnē.Un tur savukārt ne Kusiņš vainīgs, ne arī varonis. Kas tā latviešiem par kāri pēc elkdievības.Vai nu nozākāt vai dievināt katru, kurš laikā un vietā pateicis ko prātīgu.
K-K
K
...Pirmoreiz jau Satversme tika nozakta Abrenes lieta, no VVF un kompanijas, pielaujot dazadibu tas pamatprincipu iztulkosanai ... ... Bravo Kusin - Tev ir skaidra galva un dzidras domas !!!! Turies - nu jau tauta ir atmodusies no so Makiavellistu darbibas ... un Tevi atbalstis !!!
lala
l
kūsiņš ir galvenā un vienīgā persona, kas daudz maz kārtībā tur visu Latvijas likumdošanu.
cinikje
c
Ja Kusins ir divainis, tad kada varda devet jus, kura vieniga drosme ir telot anonimu varoni interneta portalos? Latviesu valoda varetu neatrasties tada varda, maigi izsakoties.
zvirbulēns
z
Jā, kas tik tev nav jāpiedzīvo? Kusiņš, šis dīvainis tā maigi sakot, lien par nācijas sirdsapziņu. :(((((
retorisks jautājums
r
Kas liedz prezidenta kancelejai savlaicīgi izstrādāt satvermes grozījumus un iesniegt saeimai?
@
@
Kontrolētā demokrātija vairs nav risinājums ne tiem 100 pašapmierinātajiem, ne tautai. Kā bija iepriekš, laikam jau vairs nebūs, jo viekārši nav vietas manevriem. Daļai vecāka gada gājuma tautas tas ir izdzīvošanas jautājums, bet politikāņiem - pēdējo lielo darījumu jautājums.
Helasie
H
PS priecājos, ka tāds Kusiņš vēl ir Saeimā, nevis ST vai kaut kur vēl tālāk
Helasie
H
ja tā tiešām bijusi Muižniece, tad tipisks TP domu gājiens: "arodbiedrības grozījumus pieņem, bet vienlaicīgi groza citus Satversmes pantus attiecībā uz parlamenta atlaišanu tiesībām tautai"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas