Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ķuzis: brutālā reketa vietā nāk parādu izsišana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Vai kāds nevar man paskaidrot, ar ko parādu izsitēji ir sliktāki par tiem, kas voluntāri paaugstina PVN likmi un samazina algas, lai ar šādi iegūto naudu segtu paši savus parādus, kas radušies nemākulīgas saimniekošanas rezultātā???
petkins
p
Es nesaku, ka aizņemties un neatdot (vienalga, kādu iemeslu dēļ) ir kaut kas apsveicams! Tas ir stulbi, bet ļaudis tā dara... Tāpat man liekas nepieņemami, ka kādu sakropļo vai nogalina, lai tikai iegūtu naudu!
Jāstrādā godīgi!
J
Ja tiek "apstrādāti" konkrēti cilvēki par ļaunprātīgu parādu neatdošanu, tad pilnībā atbalstu. Godprātīgs parādnieks ar savu aizdevēju pratīs vienoties bez jelkādas piespiešanas - atdos savu parādu kaut pa daļām vai arī ilgākā laika periodā. Taču ir tādi, kas parāda atdošanu uzskata par traucēkli savā ikdienas nodrošinātajā dzīvē. Pazīstu mazo uzņēmēju, kurš jau gada sākumā pasūtījuma materiālos ir ieguldījis apmēram 10 tūkstošus. Šim uzņēmumam tā ir liela summa. Arī darbs tika padarīts savlaicīgi. Bet sabiedrībā plaši pazīstams cilvēks neuzskata par vajadzīgu savu parādu atlīdzināt /lai arī izveidotā kafejnīca strādā, un viņš pats pa šo laiku paguvis pat aizbraukt uz Itāliju - tātad līdzekļi ir/. Ko darīt uzņēmējam? Cik ilgi lūgties?
Juris
J
Un pareizi dara!Ja valsts likumi un instūcijas neko nedara, viņu vietā uzdarbojās krimināls...Es pats citu no šiem maitām....jo kapēc par darbu var nemaksāt?Vai izlūgt parādu un pēc tam noslēpties?Ej kur gribi sūdzies neko nepanāksi!Ja valstī bardaks , vismaz ir pie kāda griezties pēc palīddzības! Lai arī sit nost tādas maitas, varbūt citi tā nedarīs!!!!
jancis
j
Nu ko teikt! Sabiedriiba attistaas pa spiraali, nakad jau neatgriezas tai pat vietaa, bet tuvu tai! Divreiz vienaa upee iekaapt nevar!
kuruku
k
diez kāda ir summa. lai izsitējs būtu par izsišanu gatavs atbildēt Krimināllikuma priekšā
www.
w
Varbūt Krimināllikumā jāieliek kāds pantiņš par atbrīvošanu no kriminālatbildības par apzinātu reketiera nosišanu, nošaušanu, tas varētu sākumā līdzēt.
dolārs
d
vēl jau ir cita lieta- no otras puses. tie, kam atņem mašīnas nenomaksātā līzinga dēl, pirms atdošanas mašīnas (arī 1- 3 gadus vecas) brutāli aplasa- labākās un dārgākās detaļas noņem un vietā uz liek šrotos iegādātus mēslus. vēlāk labās daļas pārdod. līdz ar to pirkt nemaksātā līzinga mašīnu tagad ir ļoti riskanti pat ja ir tāda vēlme. līzinga firmas pašas būs spiestas atņemtās mašīnas nodot šrotos, lai vismaz kādu naudu atgūtu.
petkins
p
banka Man liekas, ka Ķuzis šajā gadījumā vairāk runā par parādniekiem, kuri par tādiem kļuvuši kaut kādu darījumu dēļ, un izspiešanu pasūta cietušais. Ja par bankām, tad tās, manuprāt, arī ir vainojamas notikušajā, jo bija laiks, kad naudu meta pa labi un pa kreisi. Vēl es domāju, ka paslēpties zem privātdetektīvu firmas nav nemaz tik vienkārši - ja nemaldos, lai tādu firmu nodibinātu un tajā strādātu, ir jābūt vairākiem gadiem struktūrās, utt. Respektīvi, poličiem tā kā vajadzētu zināt, kas un kā.
banka
b
Aizņēmēji jau arī nav nekādas Dieva dāvanas... Un ar katru dienu paliek arvien nekaunīgāki, jo nav ko zaudēt, un tad nav nekāds brīnums ka kāds šo nekaunību nevar izturēt un ķeras pie smagās artilērijas. Arī bankai ir tādi kadri, kuriem pašiem nekā nav, bet tante - pensionāre juridiski ir BMW X5 īpašniece, pieder zeme un māja Rīgā, divi dzīvokļi Jūrmalā, un "radinieks " tikai aizņemas un aizņemas pa labi un pa kreisi... Par sīkajiem aizņēmējiem nemaz nerunājot - katram ģimenes loceklim pārtērētas kredītkartes, un vēl no citiem aizdevējiem nenormālas summas, kuras piedzīt ir bezcerīgi, jo nekā nav, oficāla darba vieta nav, tikai pagājušajā mēnesī bijis Ēģiptē un pirms tam 2 nedēļas Turcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas