Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Labestības dienas akcijā saziedoti 183 tūkstoši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gunčulis
G
Ja partijas priekšvēlēsanu akcijām paredzēto naudu ziedotu bērniem-invalīdiem, Latvijā daudziem bērniem nebūtu jāmācās specskolās! 1700 ls un viens bērns dzird. 3400 ls - dzird divi bērni. u.t.t.
Lasītājs
L
alias, tu esi dumiķis/e
K.
K
1700 Ls x 156 nedzirdīgi bērni = 265200 Ls
Lienes komentārs 14:59
L
Sestdien pēcpudienā bijā pie Kongresu nama - kopā ar bērniem gribējām ne vien klātienē vērot "Labestības dienas" norisi, bet arī ziedot naudiņu bērnu ārstēšanai. Vakarā līdz pusnaktij skatījāmies LMT un kopīgi priecājāmies par cilvēku atbalstu, par neviltoto sirsnību, kas valdīja studijā, par prieka asarām bērnu un viņu vecāku acīs. Šorīt mans 14-gadīgais dēls uzdeva jautājumu - kāpēc neviens nepalīdz citiem nedzirdīgajiem bērniem tāpat kā Rihardam? Mēs dzīvojam Stabu ielā Rīgā, netālu atrodas nedzirdīgo skola, un puikas iet uz skolu spēlēt basketbolu. Ja 1700 lati varēja palīdzēt Rihardam, kāpēc nevar palīdzēt veselai skolai? Internetā rakstīts, ka nedzirdīgo skolā mācās 156 bērni. Summa taču nav astronomiska, salīdzinot ar partiju pirmsvēlēšanu tēriņiem! Ieguvēji būtu ne vien bērni un viņu vecāki, bet arī politiskās partijas un apvienības, kas ziedotu līdzekļus! Skaļi runājam un daudz rakstām par cittautiešu un invalīdu integrāciju, bet 14 gadīs zēns piedāvā savu risinājumu, kas nav sliktāks! P.S. Lasīju komentārus. Atbalstu rakstītājus, kas iestājas PRET diennakts bērnudārziem un internātskolām. Arī speciālājām internātskolām. Svarīgākais ir ģimene. Ne vien bērniem, bet arī bērnu vecākiem.
alias
a
Te jāuzdod jutājums - kurš ir notrulinājies? Vienkāršie cilvēki, kas ziedo šādās akcijās, par laimi, nav zaudējuši spēju domāt un sajust savus līdzcilvēkus. Cienījamā Diena, apzvaniet kādu smtiņu "biezo" un uzdodiet viņiem jautājumu - kurš ziedoja akcijā Labestības dienā. Gandrīz vai varu sader't, ka neviens. Šī nav pirmā reize, kad ziedotāji faktiski pilda valsts funkcijas un tādējādi saviem līdzcilvēkiem nodrošina satversmē nodefinētās tiesības. Vienkāršie cilvēki vēl nav apēduši savu cilvēcību slātos, to gan nevar teikt par valdību un daudziem tai netālu esošajiem.
bimbam
b
Acimredzot visi vel nav galigi notrulinajusies kapeikai pakal dzidamies, ar ko ari apvseicu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas