Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Laikraksts Diena iznāks kompaktā formātā

Savā dzimšanas dienā, 23.novembrī, Diena piedāvās lasītājiem saturiski un vizuāli jaunu laikraksta modeli. Jaunās Dienas mērķis ir būt kvalitatīvam un aizraujošam laikrakstam, tas ir moderns, krāsains, viegli uztverams, saturiski vērtīgs un ar efektīvu atgriezenisko saiti ar lasītājiem.

Laikraksta pašreizējo formātu nomainīs kompakta formāta izdevums. Pēc pārveides Dienas saturs būs sakārtots četrās daļās, kuras būs atšķirīgas gan saturiski, gan vizuāli.

Dienas mērķis ir būt ekskluzīvai. Pieredzējuši žurnālisti pētīs un analizēs to, kas atrodams aiz ikdienišķām ziņām, paplašināsies Dienas viedokļu un debašu sadaļa, būs ziņas, kultūras debates, praktiski padomi, kā arī ziņas par slavenību un zvaigžņu dzīvi.

1990.gada 23.novembrī uz astoņām melnbaltām lappusēm iznāca laikraksta Diena pirmais numurs. Kopš šīs dienas iznākuši jau 5008 laikraksta numuri.

1996.gada vasarā Diena kļuva par pirmo krāsaino laikrakstu Latvijā. Patlaban Diena iznāk sešas reizes nedēļā, līdz ar laikrakstu tiek izdoti arī žurnāli Izklaide, SestDiena un Lietišķā Diena un dažādi speciālizdevumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas