Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laikraksts: KNAB pārbauda naudas piešķiršanu filozofijas nozarē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
un cik viņa ziedojusi TP ???
fg
f
Runa jau nav tikai par naudas piešķiršanu, bet par to, ka jebkāds atšķirīgs viedoklis vai iniciatīva `no malas` tiek saknē iznīdēti. Tas saindē akadēmisko vidi un nekādi neveicina nozares attīstību. Un tiešām nezinu, vai KNABam ar to jānodarbojas - ir taču LU vadība, Zinātņu akadēmija, taču tieši tur jau tā nelaime, ka izveidota savveida mafija: vai nu kopā ar Kūli (tas ir, zem viņas), vai `tevis nav vispār`.
mamma mia
m
tikai info: Maija Kūle par "dzīvespasaules fenomenoloģiskās un hermeneitiskās deskripcijas" pētīšanu no valsts ir saņēmusi: 2001. gadā - 13081 Ls 2003. gadā - 13019 Ls 2004. gadā - 13432 Ls 2005. gadā - 12970 Ls 2006. gadā - 14925 Ls 2007. gadā - 19527 Ls 2008. gadā - 25390 Ls no LZP nolikuma: "finansējumu piešķir kvalitatīviem fundamentālajiem pētījumiem, kas būtiski sekmē jaunu zināšanu radīšanu" "2008. gadā deklarētie profesores ienākumi bijuši 69163,53 lati, no kuriem 31 787,40 lati bijuši alga Latvijas Universitātes Folozofijas un socioloģijas institūtā, bet 14 607,90 lati – alga Latvijas Universitātē. Kopā tie ir 46 395,30 lati jeb 3866,25 lati mēnesī."
hosa
h
Pirmkārt,es tikai pieklājīgi painteresējos-vaimandieniņ,kā tad tā?Otrkārt,ceru,ka rīt visa triecienmaiņa Jāgrs,Ovečkins&Co dos iekšā pakalpiņu KNABam "rokas nost no Kūles",nevis spers zibeņus un pērkonus ap manu personu.Pie tam darīs to publiski,nevis svepstēs pa internetu.Ja ir štelle"vērpj lietu pret Kūli",lūdzu,kārtis galdā,nevis te smilkstiet un psihojiet.
ovečkins- hosa
o
Pirms kakā Kūlei virsū, iepazīsties pamatīgāk ar šī notikuma vēsturi! Un tad varbūt sapratīsi, cik smagi šoreiz pats esi ielidojis ar pakausi apmalē. Un, ja tomēr vēl spēj, tad atsauc atmiņā arī KNAB neilgo mūžiņu, lai saprastu, kas tas bija Loskutova laikā un kas knābis ir tagad. Situācija tagadējam knābim ir ļoti līdzīga ar Apsīša "beztiesībsarga" iestādes vietu un nozīmi sabiedrībā. Abi kantori ir valdošās elites pakalpiņi un spēj vienīgi "tvarstīt blusas", nevis cīnīties ar reāliem prettiesiskiem nodarījumiem.
Sumbrs
S
Nebrīnies, Knābi tagad sagūstījuši lietussargu revolūcijas pretinieki. Arī NRA ir viņu rupors (atskaitot nepaklausīgo Viktoru Avotiņu un vēl vienu otru, ko prestiža dēļ piecieš). Kampaņu pret Maiju Kūli sakūdīja tieši NRA.
jāgrs
j
Izdari kaut desmito daļu no tā,ko Kūle izdarījusi un tad svepsti.
Zigurds
Z
Viena no tukšu salmu kūlējām. Par to gan nav vērts naudu maksāt.
hosa
h
Cik nesmuki,vai gan Kūles kundze nebija lietussargu revolūcijas aktīviste,vai gan reizumis viņu neminēja par iespējamu prezidenta kandidāti pirmsZatlera laikos.Un te atkal"jaunas aploksnes".
Sumbrs
S
Valsts nozagšana vairs nebūšot noziegums, ko tagadējā paradigmā varētu nosodīt vai tiesāt. "Šķēli / Grūtupu / Lembergu gaidot" - lūk, kam esot jākļūst par šā mikrolaikmeta vadmotīvu. Bet ar kaut ko taču birojam jānodarbojas - kamēr Vilnītim vēl nav izdevies pārliecinoši pierādīt, ka Knābja darbu varētu uzticēt ekonomikas policijai.
Oskars
O
FILOZOFIJA,KAS TAS PAR DARBU un kam tagad tāda vajadzīga ?????? Cik NAUDAS tur tiek IEGULDĪTAS-NOZAGTAS no BĒRNU IZGLĪTĪBAS ?????
KLM
K
Vilnītis uzrakstijis disertāciju Maskavai ? .......................................................... ............................................................ ......... Vai Lembergs savulaik nepabeidza kompartijas augstāko skolu Maskavā ?
hehehe
h
draugs dr 12:57 Tev, "draudziņ", klīniku vajag, ne liecinieku aizsardzību
draugs dr
d
ha, kultūrkapitāla fondā visos demakovas laika piešķīrumos ir krimināli interešu konflikti - LŪDZU LIECINIEKU AIZSARDZĪBAS PROGRAMMU UN tad 'izmeklēt arī VKKF demakovas l;aika piešķīrumus - privatizētajā nozarē "kultūra":)
zvirbulēns
z
Maskavas students Vilnītis ar krievieti Potāpovu liks Kūli cietumā, vai? P.S. Vilnītis uzrakastījis disertāciju Maskavai? :(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas