Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Aizejot neaiziet

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prātīgs raksts, TIKAI
p
tās aiziesanas - stakes vai kalvīša utml. arī pēc "aiziešanas" nav aiziešanas - tas saucas ROKĀDES.
PaPa
P
Vēl žesti....ar delnu gar seju....VVF pirkstiņš pie deniņiem...
Kaspers
K
Mūsu politiķi svaidās ar vārdiem kā tīneidžeri. Pārāk viegli daudziem no viņiem ir ticis siltais saeimas krēsls. Saeima ir neizsmeļams avots aprunāšanai. Ne velti par saeimu Lapsa raksta grāmatas. Saeima ir kā greizs spogulis, kurā atspoguļojas Mērnieku laiki, transformējušies laikā un telpā.
Es esmu
E
Kā uzticību šīs amatpersonas ir zaudējušas? Latvijas sabiedrības, vai Sabiedrības Diena?
gadiem ilgi
g
Vai Dienas komentētāji nesaprot, ka pēc tam, kad kļuvuši neobjektīvi, viņiem jādemisionē? Viņi gadiem ilgi var malt vienu un to pašu pasūtīto dziesmu, bet viņiem nekas. Pārējiem visiem ir jādemisionē.
Šļura
&
Gribas gan te daudziem nepārtrauktu demisiju šļuru.
Pēteris
P
Lagzdiņš ir viens no retajiem domājošajiem deputātiem. Tiesa gan, viņš ir nedaudz cinisks, bet kopumā, Ja mēs viņu padzenam, tad tikai zaudējam.
neitro
n
Lailas komentāri ir vieni no labākiem Dienā. Protams, ka budžeta tērētājiem tie nepatīk. Tāpēc jau arī viņi tiek rakstīti. Taču simtprocentīgi patiesi. Paskatieties, kāds konkurss uz vienu vietu Saeimā - apmēram simt gribētāju! Ja būtu grūti jāstrādā un par kaut ko jāatbild, nevarētu atrast nevienu pašu.
K-K
K
... Vel viens raksts lai aptrulinatu tautu - nav tacu verts vairs gausties bez darbibas ar ko lietas mainit !!! Tiem zombetiem saeimaniekiem tik un ta bus jaatbild par savam izdaribam ... Ja ne citur un citkart, tad vismaz savas zemapzinas prieksa, kad ta stunda sitis. ... Un vini sava vainas apzina nespes ienemt sevi Dieva doto svetibu un gara mieru un pazudis muziga nemiera aizrauti sevim pasdarinataja 'elle' !!!
zvirbulēn
z
Laila, melot nav labi, nu nav, ka es tev saku. P.S. Neviens no rakstā minētajiem nav teicis, ka aiziet, tagad un tūlīt. Daži ir teikuši, ka nekandidēs vairs uz parlamentu, daži, ka domā vai to pamest vai nepamest. P.S. Meli, nekad nav lieli vai mazi. Meli ir un paliek meli, kam Jums tie, Laila ????
gadijuma
g
stakje vel nepanema lidzi promejot "pienakusos" kompensaciju? solija it ka jau nenjemt, bet nu bus varbut pardomajusi..
Antipanorāmisc
A
Tātad esmu arī pretdienisc . Paziņoju visiem skaļi-Lagzdi';nš ir viens no izcilākajiem latvijas valstsvīriem. Un žests bija domāts dienistam-sorosietim putniņam. Viņš to ir pelnījis.
Lelle
L
...viņiem tie zobi iecirtušies tik dziļi siles dibenā, ka bez tautas palīdzības nespēj atbrīvoties no siles satura...
dzeris
d
Kurš gan grib pamest labi apmaksātu vietu ar lielām privilēģijām, kur uz darbu jāiet 2 - 3 reizes nedēļā, un arī tad var snaust vai lasīt avīzi, algu maksā neatkarīgi no rezultāta, un atbildības nekādas, lai kas arī notiktu. Ak jā, ir "politiskā atbildība" - mūsu politiķiem tas ir sinonīms bezatbildībai.
Franko
F
Ar nezināšanu, Pakalniņas kundze, nevajadzētu lielīties. Nu nav šajā ziņā Latvija unikāla. Nu nemusiniet tautu. Jūsu kolektīvā ir daudzi zinoši un gudri cilvēki, pajautājiet viņiem par pasaules pieredzi. Neesiet kautrīga. Viens no spilgtākajiem piemēriem Tonijs Blērs . Bija tāds Lielbritānijas premjers ļoti nesenā pagātnē. Viņš kādu gadu runāja par aiziešanu no amata. Kad nu dažādi sū... nepatikšanas smēlās jau mutē, viņš, līdzīgi kā kalvītis paziņoja atkāpšanās datumu. Bet vispār ieteiktu vairāk pievērsties radošajam darbam. Komentēšana par jomām, par kurām gandrīz neko nesaprotat, Jums nepadodas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas