Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Ar baltu rozi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cron
c
Prieks klausīties, kā daudzbalsīgi tiek treferēti Krievu/Dienvidosetīnu pekstiņi par civiliedzīvotāju slepkavošanu ar reaktīvajiem granātmetējiem "Grad". Lūk efektīvsa propagandas paraugs - galvenais ir iemest "dezu", gan jau vājie prāti to paši pēc tam paši patiražēs vajadzīgajā skaitā, kā aitas ar savu blēšanu Džordža Orvela "Dzīvnieku fermā". Tas, ka nav nekādu pierādījumu, par ne līķu, un ka TV redzamie kadri pēc speciālistu domām NEATBILST "Grad" nodarāmajiem postījumiem, tas nevienu neinteresē. Blah, blah, blah...
No pieredzes
N
Jūsu teiktais, nav nekas jauns jo, jau no paša Latvijas Aizsardzības sistēmas atjaunošanas brīdi, to personu vadībai tas bīja saprotams, kā ar iestāšanas NATO un ES, nekas netiks garantēts, ja mēs Baltieši paši savā starpā nespēsim vienoties. Atskatoties un izvērtējot jau no 1992. gada januāra iesākto sistēmas atjaunošanas darbu un salīdzināt to ar iecerēto, pienāktos "divnieks" ,specifiski pēc Kristovsaka kunga aizdzīšanu no Aizsardzības ministra amata. No tā brīža tikai Klauni, populisti un šovmaņi ir gribējuši vadīt Latvijas aizsardzības ministriju. Bezšaubām, visam tam, aizmugure ir Latvijas politika kam īstenībā ir Maskavas piegarša.
dzeris - andrisB
d
Tas tikai liecina, ka gruzīni tomēr gudrāki par latviešiem.
andris B.
a
Es nezinu, bet mani samīdināja tā gruzīnu sportiste, kas izcīnija bronzu šaušanā un pēc tam piegāja pie krievenes, kas bija ieguvusi sudrabu - gruzīniete esot teikusi - kaut ko par to, kaa kaut kas tāds var notikt 21. gads. utt. Un esot apskāvusi krievieti. :) Padomju sportiste neko laikam nav atbildējusi vai arī vēsture par to klusē. Varbūt ka viņa paklusēja, bet pie sevis nodomāja - ko, tu čurka, no manis gribi, viss taču ir normāli, mēs visur jūtamies kā mājās, un mums ir nospļauties par valstu robežām, starptautiskajiem likumiem un tamlīdzīgi. (Tāds , protams, ir tikai mans ( a.B.) viedoklis. Loģiskāk būtu, ja gruzīniete būtu atteikusies stāvēt uz goda pjedestāla kopā ar okupantu valsts pārstāvi
lno
l
Chinvali masu slepkavība ar GRAD(upuru būtu vēl vairāk ____________________________ Kur pierādījumi? Kur līķu kalni? Krievijas kanāli sūrojas, ka grūti saskaitīt, jo tuvinieki paši visus apglabājuši un optimisti tam tic. Ja ielas pilnas ar līķiem, tad to nofilmēt var katrs puišelis ar mobilo telefonu.:) Tā kā pietiek muldēt, pajoliņ:)
Optimists
O
Pietiek vienreiz melot-slepkava un agresors ir Sakašvili.Krievi vēl rīkojas ar zīda cimdiem,amerikāņi jau sen būtu noslaucījuši Tbilisi no zemes.Chinvali masu slepkavība ar GRAD(upuru būtu vēl vairāk,Sakašvili rokās būtu jaunākās iekārtas-ar termitu-tur raķetes nokrišanas vietā viss tiktu izdedzināts un smiltis pārvērstas stiklā).Sakašvili sāka karu ,domādams,ka krievi nepaspēs ,bet paspēja.Mūsu stulbeņu valdība nesaprot vienu,ka Krievija tikai pacieš Baltijas valstis un seko līdzi,kā beigsies ES eksperments.Starp citu Baltijas valstis ir uzņemtas NATO,bet uz tām neattiecas NATO punkts,kas paredz militāru palīdzi'bu agresijas gadījumā,tāpat uz Baltijas valstīm neattiecas punkts par kodolvairogu,kas sedz vecās ES valstis!!! Divu graustu lidošana pa Baltijas telpu ir tikai ālēšanās,lai mūsu idiotiem būtu ,ko parādīt muļķa tautiņai,Latvijas armijas bruņojums(tas tikai presei-it kā NATO standarti) ir vecas grabažas par dārgu naudu,kura sabāza kabātās mūsu politiķi(it sevišķi zviedru lūžņi).Latviajs armijai nav neveiena ieroča,lai varētu sašaut T-90.Principā Krievija piekrita ,lai Baltiju uzņem NATO bērnu kastē mīļā miera labad.Mūsu politiķi-zagļi,kas barojas no Krievijas naudas tagad sevi parādīja maizes devējiem,ka viņiem nevar uzticēties un paldies dievam,jo tagad nāksies sākt atdot kabatas naudas,kuras nav.Tas atvieglinātu jaunas Saeimas vēlēšanas.Par presi un televīziju-beidziet melot kas sāka slepkavošanu-viennozīmīgi Sakaašvili-Džugāsvilli,kas nav gruzijas tauta un 100% viņu novaks no politiskās skatuves gan ASV ,gan ES.Starp citu krievu armija nepieleito pārspēku,bet lieto to cik ir vajadzīgs.
lno
l
Pēc kādām pazīmēm atšķīra, kurš šāviņš kuru nogalinājis? ________________________ Ja līķim kabatā Krievijas pase, tad vainīgie ir gruzīni, ja - Grūzijas pase - miera nesēji:)
Statistiķis
S
'Džeri', laikam nezini, ka Chinvali apšaudīja arī tā sauktie "miera uzturētāji" tad, kad tur atradās Gruzijas karavīri. Pēc kādām pazīmēm atšķīra, kurš šāviņš kuru nogalinājis?
žoržs
ž
nu tu fleitē - Kosova vēsturiski ir bijusi bezmaz serbu nācijas šūpulis. Līdz pat šim gadam tā starptautiski bija atzīta par Serbijas sastāvdaļu.
Ērglis
Ē
Tikai Kosova NEKAD nav bijusi Serbijas sastāvdaļa starptautiski atzīta. Tā ir ļoti liela atšķirība.
Vecis
V
Prātoju . Par Serbiju un Kosovu. PAr NAto Ano un Eu lomu tajā. Valstu nesadalīšanu. Un secinu, ka tā ir Kreivijas atbilde rietumiem par Kosovu. Manuprāti taisnīga atbilde.
dzeris
d
Nu re, zvirbulēns pamodies, bet mani priecē viņa čiepstēšasna, ja dzirdu apvainojumus no zvirbulēn, tas tikai liecina, ka man taisnība, nedod dievs, ka viņš sāktu mani slavēt.
dzeris
d
Kārtējo reizi pārliecinos, ka liela daļa latviešu domā "ar sirdi" un spējīgi dzirdēt tikai to, grib sadzirdēt, bez tam visus citādi domājošos ieskaita vai nu "apmātos", vai ienaidniekos, izteiktas infantīlas sabiedrības pazīmes.
visi
v
te iespringst par Gruziju,Krieviju,NATO,ES u.t.t.Bet kurš te bildīs kādu vārdu par osetīniem. Kāpēc pastāv Ziemeļosetija un Dienvidosetija ,kāds te vispār to zin?
zvirbulēns
z
Ja kāds to nezin, tad varu pateikt, ka dzeris ir piektās kolonas aizstāvis, un tādu nav mazums, sorosīdi, pasaules pilsoņi, vējā dzītu lapu mums te pāri pārēm. Ienāk svešā valstī, apmetās uz dzīvi un bļauj par cilvēktiesībām. Viņiem aktīvi piepalīdz vietējie latvieši, rakstošie cilvēciņi, kas apjukuši trīs priedēs, vai ne, Laila?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas