Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Laila Pakalniņa: Atbildība par bezatbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dereks
D
- šodien ir pillā.
reksis
r
Izlasīju rakstu:Vai , ja Jūs būtu barņtiesas darbinieces vietā pārskatītu to, kas notiek katrā ģimenē? Nav vienkārši zināt un pārskatīt ciematu vai pilsētu. Ielīst katrā ģimenē ir neiespējami.Savā ģimenē jau nevari saprast reizēm, kas notiek. Nu, nav reāli visu pārskatīt un redzēt, kritizēt jau viegli; it īpaši, ja pats to darbu nedari.
Dereks
D
nu ta dzeri ir līdzdalībnieks tam visam !!
Dereks
D
Un tas ir Komentārs?! Laila ? ! Aizmirsāt Šesera atbildību te piesaukt !! Kas notiek ??
dzeris - kukainis
d
Es atkal zinu cilvēkus, kas par šādiem gadījumiem ziņojuši gan bāriņtiesām, gan policijai, un it nekas netika darīts.
kukainis
k
Tomēr aicinātu visus, kas nav bāriņtiesas un valsts iestādes, bet vienkārši - kaimiņi, klasesbiedru vecāki, radinieki - pārcilāsim savā atmiņā tos gadījumus, kad mēs taču zinām par bērnu sišanu, bet mīļā miera ? labad darām tieši neko. Ne jau visā ir vainojama tikai valsts un tās darbinieki. Kaut gan - protams, arī viņi.
mjā
m
Ceraukstes gadījumā problēmas asums laikam tomēr meklējams Latvijas praksē maniakus vieglprātīgi laist uz brīvām kājām. Varbūt tur atbildību vispirms vajadzētu prasīt no tā cietuma, kurā maniaks "pāraudzināts", nevis no bāriņtiesas.
Žuks
Ž
Nepalieciet rupjš, es šorīt no rīta pabārstīju maizītes drupačas dienišķajai barībai, tāpēc priecājieties...
dzeris - zvirbulēns
d
Kas ir, nervi vairs netur, sāc jau ar rupjībām? Vai argumenti nav? Kāpēc Maizīti nepieminēji, novilks tev no algas Hūte!
!!!
!
Kurā vietā rakstā saskatāms autores ļaunums? Vai tajā, ka viņa aizstāv bērnus, kas paši to nespēj? Vai varbūt mums bērnu par daudz, ka varam atļaut ar viņiem darīt, ko tik grib? Ar bāriņtiesām pagastos ļoti daudzos gadījumos tā arī ir, ka tur ir cits citam galā : kaimiņš kaimiņam, draugs draugam, rads radam. Visur attiecības spēlē galveno lomu. Un bērnu intereses tad ir pēdējā vietā.
zvirbulēns
z
Tikai latslāvijā ir iespējami šādi risinājumi, un tikai latslāvijā par šādu risinājumu var būt apmierināti 'Dienas" žurnālisti. :((( P.S. Laila, Jūs esat fantastiska savā ļaunumā un visaptverošā stulbumā :((((
dzeris
d
Kā visur, tā arī bāriņtiesās sēž "savējie", kas tur iet ne jau lai strādātu, bet, lai saņemtu algu par pēc iespējas minimālāku darbu, ar retiem izņēmumiem. Reaģē jau tikai pēc tam, kad kas ir noticis, līdz tam neviens tur neko zināt negrib. Tā Baštika pirmās partujas barotne sen jālikvidē, izņemot pāris labu likumu, ko mierīgi varēja izstrādāt kāds sekretariāts pie Labkl. ministrijas, neko jēdzīgu tā ministrija nedara. Bet partiju barotnes kā nelikvidēja, tā nelikvidē, kvaukšķiem krīze, ;šiem svētki turpinās. Bet spriedums par mīkstu, varēja labāk kādus sabiedriskos darbus kādā bērnu slimnīcā šim te cilvēkam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas