Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Atbildības variācijas morālei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zieds
Z
vēl joprojām nesaprotu kāpēc netika uzsākts kriminālprocess par naudas izsaimniekošanu radio semevics aizgāja bez atbildības klockinu nolielīja par labu darbu un atstāja tālāk padomē.lai gan viņš pats teica ka padome neko nedara un nav nepar ko atbildīga,tad jāprasa kas viņam maksā algu un par ko maksā ja neko nedara laikam tad radio krīzes nav,ja var atļauties tā darīt
it kā neredzams
i
Demakovas intrigas = ļaunuma sakne apātijai kultūrā un tās ir iedētas daudz kur, bet vai tās izvāks tagad?
ej nu ej tam ZBL
e
REPŠE ATKĀPĀS ,KAD NEVARĒJA SALASĪT PILNU KOMPĀNIJU.KOMPĀNIJU NEVARĒJA SALASĪT,JONEBIJA DAUDZ,KASBŪTU GATAVI AR TĀDU UZORPĀTORU STRĀDĀT.kĀ NO VIŅA AIZMUKA DAUDZĀS SIEVAS,TĀ AIZMUKA NO VIŅA KOALĪCIJAS.
lauķis
l
Laila,vai tev pašai nav kauns par savu muldēšanu ? Lai gan mēs,vaukšķi,te arī muldam ,kas nu kuram ienāk prātā.
Alvīne
A
Pakalnina,vai neatceries, ko rakstiji izgajšgad-dzivojam muļķu zemē,vēl nesen tak rakstiji,lai macāmies būt laimīgi šeit.Domāju,ka tev jāaun kājas!
******
*
Kļockinam ir jāaiziet!!! Mahinators!!!!
ZBL
Z
Atkāpās, kad PCTVL un TP televīzijā atklāti paziņoja, ka izbalsos ministrus Šdurski un Gulbi, tādejādi padarot valdību lemt nespējīgu. Repše atkāpās, lai normāli turpinātu darbu'vēl pāris mēnešus, cerot sastādīt arī nākamo valdību. Bet kas notika. PCTVL aIzdeva Šleseram piecīšus, lai stutētu kriminālnoziedznieka Emša valdību. Ar to brīdi sākās šībrīža krīzes katalizatorlēmumi jeb izšķērdība, jeb tā sauktie treknie gadi.
ej nu ej
e
Zigurd,repše nekad nav sapratis ,ko nozīmē vārds ,,godīgs,,.Viņš atkāpās, kā teica Jurkāns,bija par smagu un uzmeta uz kājām.Varbūt saprata ,kādus sūdus savārījis un nesaprata kā no tiem izkulties.Vārdu sakot aizlaidās.
wewe>dzeris
w
tiesi taa runaat vajag,bet tuksa moralizeesana baigi daudz dod?ah jaa,dod gan:dusmas,pamatiigas dusmas,taapat lieli maldi ir tas,ka zurnalistu viens no uzdevumiem ir moralizeet!kur tu to raavi?kaadaa seenalu literatuuraa izlasiiji vai?un veel,nevienaa vaardaa nemineeju par lailas privaato dziivi,it kaa termins"netiiraa vela"nevareetu attiekties arii uz profesionaalo darbiibu!
lauķis
l
Par ko tagad atkal pārmet valdībai.Skrastiņš goda vīrs būtu bijis,ja visiem spēkiem būtu centies atrisināt rādio problēmas kamēr tās vēl nebija tik milzīgas,ja būtu iebildis pret algas palielināšanu,kad tas bija liegts,ja būtu iebildis pret sociālā nodokļa nemaksāšanu.Glu galā,ja būtu daudz ātrāk valdībai prasījis finansiālo palīdzību.Tagad tas ir tukš populisms un izdevīgs tikai demagogiem.
dzeris - wewe
d
Un ko, ja visur bardaks, nevajag vispār ne par ko runāt ( vai moralizēt)? Un pa Pakalniņas "netīro veļu" rakāties nevienam nav atļats, tā ir viņas privāta dzīve, ko aizsargā likums(ja, viņa, protams, nenodarbojas ar ko pretlikumīgu), mums te ir tāds gadījums kā Jaunalksnes telefona sarunu noklausīšanās kā atriebība par viņas žurnalistes darbu, par ko valsts bija spiesta, liekas, 120000 tai samaksāt. Un "moralizēt" par sabiedrībai svarīgām t;ēmām ir viens no žurnalistu uzdevumiem.
wewe
w
pakalnina kaa tipiska latviete moralizee par visu un visiem! tagad valstii visaas jomaas ir liels bardaks,atradusies te "baltaa un puukainaa"-dereetu kaadam zurnalugam pa lailas netiiro velu paraknaaties! profilakses peec!
Zigurds
Z
Var vēl pieminēt, ka tikai un vienīgi morālas atbildības dēļ, bet ne juridiskas, no ministra amata atkāpās pukvedis Dainis Turlais un Einārs Repše. Bet valsts izlaupītāju aģents ar segvārdu "gegins" uzstājās par godu un saprātu zaudējušo oligarhu advokātu. Tādu aģentu un viņu "simnieku"dēļ esam bankrotējusi valsts.
gegins
g
Viepār, mums ir vissliktākais parlaments un sautīgākie deputāti, vissliktākā valdība, vissliktākie oligarhi, visnegodīgākie ierēdņi, visalkatīgākie tirgotāji, vismazākie pabalsti un atbalsti, VISSLIKTĀKIE PRODUKTI, BET VISGUDRĀKĀ tauta un visviedākie komentētāji un vēlētāji !!!! Īpaši Laila P. Laila, uzrakstiet , līdzu par to, kā Kariņa-Repšes un prokuratūras darbību rezultātā, nodokļu maxātājam jāsedz Lembergam zaudējumi, lūdzu. Vai saimniece neļauj?
AD
A
Man gan šķiet, ka par morālo ATBILDĪBU varētu slavēt cilvēku tai brīdī, kad viņš apsvēris piedāvāto amatu būtu teicis"Paldies, bet tas nav darbs man!" nevis tad, kad vinš mana, ka tiks izraudzīts par grēkāzi dīkdieņu kopā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas