Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Bērniņa spārdīšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
.... reizēm šķiet dīvaini, ka cilvēki spēj domāt tā, kā domājat jūs. bet domājat, tā jūsu lieta. Ir dīvaini, ka jūs to ko esat izdomājuši - izlemjat pierakstīt. tātad esat lepni par to! Un ir vēl dīvaināk, ka iedrošinaties to pierakstījumu rādīt citiem! Vai jūs patiešām esat pārliecināti par savu garīgo veselību? Pirms atrakstat kārtējos "vēmekļus" - noskaitiet līdz 10 (desmit), varbūt jums uzradīsies kauns!?
Juris
J
... varbūt Laila ir sajaukusi savā rakstā pārāk daudzas lietas tā, ka dažiem cilvjiem tas ir kļuvis grūti, varbūt. Un stāsts nav par godīgajiem. Stāsts nav par KNAB. Stāsts nav par puisīti (viens no kuriem jau ir miris!). Stāsts ir par JUMS latvieši! Bija reiz tāda filma Kaligula. Tā tika ailiegta ne tikai PSRS. Ticiet man, tirliņi, filmu par Latviju šodien, par jums - būtu jāaizliedz rādīt jebkad, jebkur - nevienam!
Līva
L
Man jau likās - beidzot kāds viedoklis par vardarbību ģimenē, reālu problēmu, kas būtu jārisina, un kam jāpievērš uzmanība. Bet nē, vēl septiņdesmit astoto reizīti par to Loskutovu. Kas gan ir nospārdīts bērniņš salīdzinājumā ar Alekseja sāpi? Tikai dramatisks ievads. Lai vēlreiz atgādinātu mums, ka vienīgais jautājums, par ko man ir tiesības satraukties, ir Loskutovs, Loskutovs, un vēlreiz Loskutovs (un Kastēna intīmā dzīve).
->zvirbulēnam
-
Var jau būt ka tai govs pļekā tev ir siltāk kā citiem, bet tu SMIRDI! Taču katrs jau savu ceļu izvēlas pats. Ja tavs ceļš ir smirdēt, tad laikam arī tādi lopiņi sabiedrībā vajadzīgi.
Ilmārs
I
Un kārtējo reizi, lasot komentārus, ir jājūt to, cik nevienota, cik sašķelta ir latviešu tauta. Visi stāv viens pret otru un, izskatās, ka beigas būs tādas pat kā Lao Še romānā "Kaķu pilsēta" aprakstītajiem marsiešiem-ķīniešiem, ārzemniekiem par prieku lielā būrī pēdējie pāri palikušie šīs tautas pārstāvji apslaktē viens otru... Pat Dziesmu svētki nespēj neko līdzēt. Vieni priecājas, citi rauc degunus, ka nepatīk.
Jās
J
... izskatās, ka Tev taisnība, Lauķi, bet kam negadās, vēl vienai godīgajai tā bija, kurai telefonu klausījās, nez, vai Lailai klausās tie sliktie?
Jās
J
žēl, ka Lailu neieliek par prezidenti, viņa taks visu tik labi zin ! Bet, tie sliktie, melnie spēki.....
LAUĶIS
L
Man šķiet Lailiņ,ka esi par daudz sapīpējusies kāsīti.
zabriski
z
Ko tik švaks virsraksts komentāram, Laila? Vajadzēja "Bērniņam salauž kaulus un izsūc aci!!!!!" Tā jau auditoriju Vakara ziņām neatņemsi...
failblog.org
f
Content: FAIL. Bullsit: WIN.
Abis
A
Varu tikai atkārot- gudure prāti visos laikos bijuši mazākumā.. tāpat kā rīmas vienmēr stabils vairākums., un tā arī dzīvojam..
dabasdraugs
d
Es atklāšanas koncertu diemžēl redzēju fragmentāri un to momentu ar mazuli un lākturi nepamanīju - bet vispār tā ir diezgan raksturīga lieta padomju un pēcpadomju Latvijā rīkotajos masu pasākumos. Ne reizi vien ir gadījiies redzēt, ka vismazāko bērnu uzstāšanās ir paredzēta pašās beigās - tādā diennakts laikā, kad viņiem jau sen būtu jābūt ja ne gultā, tad vismaz jau piemēroti silti saģērbtiem (nevis plānā tautastērpa krekliņā vai citādā skaistā skatuves tērpā..) un ar pirmsuzstāšanās uztraukumu jau sen aiz muguras... :(
Zigurds
Z
KNABam neesot sakars ar bērniem! Tie, kuri nīdē bērnus, lepojās ar ģimenes un bērnu emblemu, izputinot mūsu valsti. Lai to paveiktu un bērni paliktu bez aprūpes, jānovāc KNABu. Protams tas neattiecās uz vadoņiem, kuru bērni gatavosies krievu gazpromiskajam dinamo.
river...
r
...exxxxx....man arī vai asara nobira, kad redzēju lieliskos ļaudis gājienā !!!!!! Šodien Vērmaņdārzā redzēju tik daudz mazo, jauko dancotāju....lielām actiņām skatās apkārt, daudzi droši vien pirmo reizi Rīgā! Nu kādēļ mūsu ļaudīm provincē, kaut viņu rokas sastrādātas raupjas, nav līdzekļi, lai tāpat vien kādreiz atbrauktu uz Rīgu, parādīt to bērniem, aiziet uz Zoo, ai riebjas,runāt....:(((((
dzeris - anglosaxis
d
Budisti zina, ka viss pasaulē savstarpēji saistīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas