Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Dāvana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jopcik
j
un kāpēc gan firmas un cilvēki nevar dāvināt skolām to, ko vēlas? tas ir skolu un skolotāju ziņā, vai to pieņemt un izmantot! Vai tiešām valsts iestādei būtu jāpēta un jāakceptē katrs buklets un kasete, ko kāds kādai Latvijas skolai dāvina? Un neviena filma nevar tik pasludināta par obligātu mācību satura sastāvdaļu! Katrs skolotājs var izvēlētēties mācību līdzekļus, kas viņam liekas labākie - ja ir tādi, kas tic padomju propagandai, tad padomājiet labāk par sabiedrības integrācijas problēmām, kur ir tā sakne!!
propa
p
Tešām efektīvi varianti nespīd muļķa letiņiem, kuri nevīžo apgūt pat elementāros gramatikas likumus.
klo
k
Nesen tramvajā man blakus sēdēja trīs četrus gadus veca meitenīte ar savu mammu. Virs Purvciema augststāvenēm gaisā izšķīda salūta zalve. Meitenīte priecīgi izsaucās: "Denj Pobedi???!!!" Māmiņa lepni paskaidroja, ka Uzvaras dienā ir liels, liels salūts, bet šis ir tikai tāds maziņš - laikam kādas citas meitenītes dzimšanas diena. Un viņiem nospļauties, ko tie dīvainīši latvieši domā par vēstures mācīšanu krievu skolās.
lno
l
Interesanti, ja jau skolām katrs var dāvināt, ko tik vēlas, varbūt kādam ienāks prātā dāvināt Mein kampf"?:)
cirks
c
Vienīgais patiešām efektīgais variants, kā izbeigt šo komunisma propogandu ir nodot Plineru tiesai. Visi pārējie varianti tiks viennozīmīgi iztulkoti kā demokrātijas ierobežojums. Izglī`tibas ministrijai ir nevis puņķi jāgremo bet jāmeklē kvalificēti advokāti. Ja filma nepārkāpj likumu tās rādīšanu vienmēr varēs noorganizēt it kā "ārpus obligātās programmas" - t.i. "fakultatīvi". Ja filma likumu nepārkāpj, tad vienīgais ko var darīt ir pietiekoši spēcīga patiesības pasniegšana ... Pilnīgi skaidrs ir tas, ka IzM ierēdņiem ir pakaļas jākustina un nevis jāurbina deguns
????????????
?
un latviešu skolām direktori FI institūta čeka..........viņu savāktie skolotāji. Jālūdz bērniem ierakstīt stundas. IM to varētu organizēt.
Jānis
J
Domājams, režisoram Plineram savu" filmu" izrādīt visērtāk būtu Krievijā vai Baltkrievijā un ari potenciālajiem skatītājiem tur būtu daudz ērtāk. Nekavēsim viņus tur nokļūt.
učene
u
Pietiek tikai uz sekundi iedomāties, ka kaut ko līdzīgu darītu Francijā, Beļģijā vau Anglijā, un VISS IR SKAIDRS - okupācijas režīms darbojas ar savu propagandu, vēstures kropļošanu, uzskatiem un informācijas melīgo vienpusību krievu mēdijos, lai te būtu "patriotiski" noskaņota prokrieviski domājoša un daroša liela sabiedrības daļa. Arī dažreiz skatoties krievu ziņas Latvijā, nevar vien nobrīnīties, ka arī žurnālisti kalpo šim mērķim. Kā saka - kas maksā, tas arī aicina uz deju... Bet ko mēs? Mēs turpinam VISOS jautājumos klanīties ārzemniekiem, ļaujam sevi apspļaudīt, pazemot, nozākāt un piesmiet (Jaunais vilnis), uz ko nereaģējam, tā izsaucot arvien pārdrošākus izlēcienus, kurus CIENIJAM...
abc
a
Neviens no rietumu medijiem nepublicē informāciju par šo te videoierakstu no Chinvali. Pat izliekās, it kā nekā tāda nemaz nebūtu.
Tija
T
Un ko visus septiņpadsmit gadus raksta krievu valodā iznākošajās avīzēs?
KR
K
"Padomju stāsts" un "Putina sistēma" ir jāiekļauj kā obligāti mācību līdzekļi skolās!
llmārs
l
Vismaz skolās būtu jādod pretspars "sarkano" propagandai, jo grāmatu veikalos krievi brīvi var nopirkt JEBKURU tagadējās valsts un Rietumus nopulgojošus materiālus, ieskaitot tādus klaji antisemītiskus un fašistiskus izdevumus kā "Krievu dievu trieciens" un tamlīdzīgus. Varbūt demokrātijā tas ir tikai normāli - grāmatu veikalos. Taču, ja tas notiek skolās, varam sākt atskaiti, kad mūsu valsts lūgs atkal uzņemt sevi Krievijas sastāvā. Labējie ir kompromitējušies ar korupciju, kreisie berzē rokas, jo paredz uzvaru nākošajās vēlēšanās. Kur tad vēl tālāk!
lūgums
l
Vai jūs savu kalamburu nevarētu pārtulkot latviešu valodā, lai arī pārējie varētu saprast?
Jaunietis
J
Krievijai ir izdevīgi, ka Latvijā izaug paaudze ar prokrievisku, nevis latvisku domāšanu.
skolmeistars
s
kaadas graamatas ieved ,ar to mums nodarbojas slepenpolicija iekšlietu ministra jautraa zeļļa Segliņa pakļautiibaa , raidiet šos jautaajumus tieši viņam ceru atbildi publiceesiet , tas ka tur beerniem maaca PSRS veesturi sen skaidrs , arii modernais izskaidrojums Riibentropa Molotova paktam krivu veestures graamataas atrodams , sen jau esmu teicis , sleegt visas valsts finanseetaas krievvalodiigaas skolas , tajaas audzina krievijas patriotus tas ir Krievijas ienaidnieks No 1 ir NATO , ASV.... taatad valsts kuraa viņi dziivo un saņem izgliitiibu arii ir ierindota starp ienaidniekiem , varbuut Tatjana Koķe ir lasiijusi šiis veestures graamatas???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas