Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Galvas atbildība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
+++
+
Ja cilvēks uzskata, ka ir neaizstājams, tad tas nozīmē, ka viņš ir pārāk bailīgs. Tādi bailīgi cilvēki nekad nesagatavo sev darbaspējīgus vietniekus. JO. Tādi domā par sevi , nevis par darba vietas ( šajā gadījumā - Latvijas valsts) labumu.
Lita
L
Laila, Jūs esat nožēlojama. Vakar TV tas atspoguļojās. Dzīves neveiksminiece, Šausmeņu un pornofilmu tulkotāja māca citus dzīvot
Daktere
D
Kas par naidu un ļaunumu, ir nu gan mīļa latviešu tauta. Un Diena, jeb šajā gadījumā Pakalniņa tik turpina kurināt.
x
x
Godmanim vismaz ir galva un par ko uztraukties. dazhi labi jau vispaar ir aizgaajushi no pamatnodarboshanaas - leetu un tizlu filmu taisiishanas :)
Mija
M
Lailas rakstā neredzu nekādu naidu, bet par premjera veselības stāvokli viņai taisnība, jo galvas trauma nav tas pats kas lauzta kāja, kuras radītās neērtības ir pārvaramas ar gribasspēku, kura Godmaņa kungam netrūkst. Neievērojot ārstu norādījumus, var iedzīvoties daudzās ķibelēs, kaut vai briesmīgās galvassāpēs un nepamatotās garastāvokļa maiņās uz visu atlikušo mūžu, ko es nenovēlu nevienam, vai nu viņš man patīk, vai nē.
Anita
A
Tiešām jābūt zombētam ar naida zombi, lai domātu, ka visas sievietes Anitas, kas nedzied pēc Dienas stabules un nerej līdzi Dienas vaukšķiem būtu Leišķalnes ....
Dana/1
D
Jocīgi, lasa avīzes un aizmirst par elementāru cilvēcību. Zombētu , sačakarētu ļautiņu (nevis cilvēku) tauta. Iejūtība, līdzcietība, elementāra cieņa un saprastvēlme nav šo ļaužu stiprā puse. Un galu galā - ko sēj, to arī pļauj.
Altin Yildiz
A
Godmanis savāc tās cūcības, un neizdarības, ko savārīja JL valdība, par kuras nesaimnieciskumu vēl tagad maksājam. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------- Un cik gadus vēl, tas bārdainais čekas mūdzis turpinās postīt mūsu valsti un aizbildināsies ar to, ka JL kādreiz ir bijis pie varas ??? Vai tavs uzvārds, sliktā sieviete, nav leiškalne ???
zeta
z
Vai nespēja objektīvi izvērtēt savu stāvokli un aptvert traumas sekas nav viena no smadzeņu satricinājuma sekām? Mana paziņa pēc galvas traumas satiksmes negadījumā arī nespēja izturēt noteikto laiku gultas režīmā un izrakstījās no slimnīcas priekšlaicīgi pretēji rekomendācijām - nu tāda uzvedība varot būt raksturīga smadzeņu satricinājuma gadījumā. Kā tas ietekmē darba un spriest spējas, to droši vien vislabāk zina ārsti.
Anita
A
Neviens neņirgājās, kurlu lauku ve'cu pietiek, kuri ne tikai valdības vadītāju nepalaidīs, bet arī nosprostos ceļu ātrajai palīdzībai un ugunsdzēsējiem, kā kamikadzes ar pilniem busiņiem gonkojot pa Rīgu! Pakalniņa, pateicoties Dienas uzstādījumam noriet (vai vismaz paņirgāties) par Godmani, kopā ar savu komandu to arī dara, domā, ka asprātīgi. Pilnībā piekrītu SASA ! Godmanis savāc tās cūcības, un neizdarības, ko savārīja JL valdība, par kuras nesaimnieciskumu vēl tagad maksājam.
ZBL
Z
Padomājiet, kadu skādi ar savu neprātīgo braukšanu nodarīja premjers un viņa līdzbraucēji - apdraudēja pasažieru autobusiņa braucēju dzīvības, slimības lapas izmaksas, debīls agresīvas braukšanas piemērs u.t.t.
ES pats
E
Risks tiešām pastāv un ārstu pielaide darbam būtu gan nepieciešama, ja veselība var ietekmēt darba kvalitāti! Atceramies taču izcilus Valsts vadītājus Pasaulē - invalīdus! Cits jautājums - vai Valsts vadītājs drīkst IGNORĒT dažādus un pamatotus noteikumus (satiksmes drošībā, veselības atjaunošanā, darbaspēju uzturēšanā)?
Apskaidrība!
A
Tas suns ir apslēpts apstāklī, ka Godmanis negrib laist pie ruļļiem Šleseru - tas nu gan savārīs tādas ziepes, ka vēlāk neviens nezinās, kā no tām tikt ārā.
Ieva
I
Pirmkārt premjerministrs nav cilvēks, bet amats, turklāt ļoti svarīgs, un tas, kas šādu amatu ieņem, nevar darīt, kas ienāk prātā, jo citādi ar ko viņš ir labāks par citiem? Un otrkārt, kur tu redzi ņirgāšanos no Pakalniņas kundzes puses? Godmanis, tas, jā, ņirgājās gan par satiksmes noteikumiem, gan ārstu atzinumu....
Sasa
S
Laila, nu cik var ņirgāties par cilvēku, bet gan Jums tas nāks atpakaļ, arī kāds par nelaimi paģirgāsies, to gan nenovēlu, bet Dievs nav mazais bērns.... domā, ieņirgsi par Ivaru Godmani Tu un paņirgs arī Helena u.c., būs asprāšu pulciņš :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas