Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Jāiet kopā!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tautietis
t
Ar savas zemes zākātāju kopā- nekad. kauns par šādiem raksteļiem. nav spēka situācijas analīzei, tad jāskricilē demagoģija.
galīgi bez asuma
g
- klusējošā vairākuma viedoklis nav apmēram tāds , ak, ausgust !?
galīgi bez asuma, bet
g
Un loģiski mēģināt saprast - kāpēc tā ............. ( DARBOŠANOS uz FALSIFICĒŠANU nepieminot. ) Ārzemēs strādajošie ne visi var piebraukt nobalsot, un daudzi sen jau neidentificē sevi ar šito zemi - ir tāda lieta. Atvaļinājumos tādās vietās, kur, nu, nav iespējas.... - ir arī. Tikai GALVENAIS ir cits : 1. BAILES ( vismaz piesardzība pāri visam ) pazaudēt darbu, un ne tikai - savi 100 000, ja ne 200 - PIRMIE PAZIŅOJUMI NO kases turētājiem - !!! - bija STINGRI NOTEIKTS NEIET, un - kurš darbadevējs neatradīs iespēju pasītē paskatīties - VALSTS IESTĀDĒ vai SHĒMĀS IEPĪTĀ PRIVĀTĀ - tas pats. 2. Tupākajiem - bailes no tā,ka "KRIEVI NĀKS !"- muļķība nav ārstējama. 3. Vispārējas bailes pie vispārējas baidīšanas - pietiekoši. 4. Kā vakar Kreituse pareizi pteica - ZATLERS AR SAVU PAZIŅOJUMU, ka, VIENALGA, VISU NOKĀRTOS, apstādināja pavisam daudzus svārstīgos ( slinkos un NAIVOS) (īpaši kompleksā ar to,ka .....pats jau ta ies - ar tautu, tā sacīt, droši kopā, ............... "bet "VAJADZĪBAS JAU NEKĀDAS ĪPAŠI NAVA, mani DRAUGI"............. t as bija svārstīgajiem OIOIOIOIOIOIOI Tad nāk kategorija - gan jau bez manis nokārtos - ŠOREIZ TAS BIJA BEZATBILDĪGI vismaz. Un par "paravoz paravoz JL - duālais laiks varēja toreiz - tad, kad dabūja varu, samesties kopā ar lojālo krievisko publiku, nevis ar JAU ZINĀMO ZAGLĪGO , bet latvisko BARIŅU un vajāt krieviski ruājošos skolniekus - NETIC JUMS VAIRĀK, ak, nacional-patrioti, nevajadzēja tabuņiem elektorātu mēģināt atvilt - netic jums ne baltie, ne sarkanie, jo jūs gribat būt reizē i balti, i sarkani, i zaļi, i zili Un, ja kādreiz kādi kaut ko novinnēs vispār, tad tika itie, kas PUBLISKI UN KONSEKVENTI ATMETĪS FALŠO PATRIOTISMU, NACIONĀLO SUNISKUMU .......... beigs visus nelatviešus, izņemot afroamerikāņus, riet......... pirmos atkal slavējot par atbraukšanu un svinīgi atbalstot viņu palikšanu uz dzīvošanu. Jebkurā gadījumā SKAITLIS IR NOPIETNS - ja pat pusi atmet kā nesaprotošus "kur esu un ko daru" - ceturtdaļļMILJONA CILVĒKU - nevis naudiņu, bet CILVĒKU,kas saprot, ko dara, nav joka lieta, ja vienojas par PATIESU SASKAŅU uz nākošajām vēlēšanam. Neskaitot tos, kam vienkārši NE PRIEKŠ KĀ VAIRĀK NAV pavisam ne cik lieka SPĒKA - un tādu arī nav maz.
Santīms
S
V.V.Freibergai noteikti pietiktu drosmes un prāta šajā situācijā atlaist Saeimu. Vai šo īpašību pietiks esošajam - zoodārzā izbīdītajam kandidātam - dzīve parādīs. Labs raksts,Laila. Pēc tautas balsojuma referendumā, kurā pēc provizoriskiem datiem piedalījušies vairāk nekā 608 202 pilsoņu uzskatu, ka Zatleram, ja viņš tiešām uzskata sevi par tautas prezidentu ir jārosina Satversmes atlaišana.
fu
f
°Labāk uzņem vēl kādu padumju filmu šiziķe un par valsts līdzekļiem, a daļa tādu pašu greizi kā tu par to būs stāvā sajūsmā. Nenormālā vobla.
Augusts
A
"Kliedzošais mazākums" atkal zaudējis, man paties prieks! Vēl es vēlos lai Ltv tiktu atņemts Valsts finansējums, jo šajā tv ir tikai viena taisnība. Nez kāpēc viņi uzskata, ka tādi kā es nav tiesīgi uz savu viedokli. Nekādas objektīvitātes . Kur ir mūsu , tas ir klusējošā vairākuma viedoklis.
x
x
kaa juutas autore? kaa iz**** vista, es ceru? shitaadi puulinji, cik meeneshus JeeLiibas bija jaaraxta un viss pa tuksho ... :)))
jāpaceļ pakaļas , ne?
j
.
nekundze
n
Vispār vajadzētu opozīcijas dūžus iesūdzēt par naida kurināšanu un tautas sķelšanu.
dzeris - dao
d
Un tie ir visi tavi argumenti? Tad vairāk jautājumi nav.
dao
d
Tu esi naivs.
dzeris - dao
d
Laikam tev kaut kas nav skaidrs, vai arī iespaidojies no valdošo histērijas, ja vēl nesaproti, ka runa ir par varas lielāku kontroli no sabiedrības, neko vairāk. Vai arī tu esi mazohists, un tevi apmierina, ka tev d - -š virsū, un vēl skaidro, ka tā tam arī jābūt mūžīgi mūžos? Kāds tam visam sakars ar Kalnieti un pārējiem?
Berta
B
Patiess un uzjautrinošs varas šantažētāju un demagogu baiļu attēlojums. Vakar novēroju, ka dažs labs no siles barokļiem pat izkāmējis no paniskām bailēm, ka viņus reiz patrieks. Paši vainīgi.
dao
d
Bet tu laikam uzskati par gudrību, lai ar tevi manipulē tādi lūzeri un divkoši kā JL,Kalniete, Štokijs un pārēki diendelnisti.
dzeris - observer
d
Ko tad tu uzskati par gudrību? Ļaut, lai par tevi atklāti ņirgājas dažādi daudzes, bērziņi, kaulīši, uzskata tevi par kretīnu, un atteikties no tiesībām tos piebremzēt? Tu, laikam, domā, ka šie te kretīni ir dieva vietnieki zemes virsū un tāpēc pēc definicijas nav aizskarami? Katram skaidrs, ka tāda situācija izdevīga tikai pašiem kretīniem un pietuvinātajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas