Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Kaktusu birzs armijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaila Pakaliņa
K
Es tāpat vien , joka pēc.
V.
V
Lielisks asprātības piemērs! Paldies! Par tik "spožām" ministru idejām runāt nopietni tiešām būtu smieklīgi. Humors visos laikos bijis labs ierocis cīņā ar stulbumu.
Ieva
I
Ja tev šķiet ka civilizācija ir visādas pārmērības, nevis, piemēram, valsts atbalstīta zobu sanācija- kā nekā pie mums puse Latvijas bez zobiem staigājot.....Vispār ja arhetikti piedalītos ielaisto pacientu izmeklējumos un līķu sekcijās, droši vien rastu vienkārši neaizstājamo pireredzi.
Ieva
I
Tas ir viens no labākajiem, ja ne vislabākas, komentāriem visu Dienas komentāruu vēsturē
buks
b
Protams, nevajag nekādus zirgus! Pie tam sen laiks dimdināt trauksmes zvanus vēl par citām baisām izšķērdībām! Piemēram, šodien Andrejsalā būšot NBS orķestra defilē - priekš kam valsts aizsardzībai orķestris? Kurš mūsdienās karo, taurītes pūšot un bungas rībinot? Neviens. Tātad orķestris ir aš otra parādes jātnieku rota, ko "tumšie spēki", kam hobijs ir mūzika, jau paspējuši pa kluso no tautas modrās acs to iemānīt budžetā! Viens likums — visiem, bet vaļasprieks — katram savs: ekonomiskā situācija valstī prasa likvidēt šādu izšķērdību (bet misiņa taures var pārkausēt noderīgākās lietās, piemēram, patronu čaulās). Taču nākamnedēļ jāaizbrauc uz Londonu, Nofotogrāfēties pie Bekingemas pils sardzes smukajiem kavalēristiem, lai mazbērniem būtu ko parādīt - vectētiņš savulaik Eiropā bijis, civilizāciju redzējis. P.S. Minot piemērus, Pakalniņas k-dze gan varēja iedziļināties tēmā, jo viens Hummer džips maksā 10x dārgāk par jahtu, un ekspluatācijā tā uzturēšana ir 100x dārgāka. ;P
Dita
D
Savulaik biedrs Ļeņins teica,ka valsti var pārvaldīt jebkura ķēkša. Te nu mēs esam nonākuši.Āžus ieceļ par dārzniekiem.
lauķis
l
Felicita,vai Igaunijai tādi pajoliņi ir vajadzīgi ?
lauķis
l
režisors no pakalniņas sanāca sūdīgs.Katrā ziņā veldre kā ministrs ir gan saprātīgāks,gan atbildīgāks.
lauķis
l
Tu pakalniņa laikam pati esi ar defektiem.Kaut kā jocīgi ,vai nē ?
Felicita
F
Smējos skaļā balsī.:) Pašlaik vienīgais glābiņš tiešām ir tikai ironija, citādi jāsajūk prātā. Nē, meloju, ir otra iespēja - mācīties igauņu valodu un emigrēt.
He
H
Superīgs komentārs! Pakalniņa rullē. Bet, Arcix10, Jūs gan noslīksiet pats savā indē. Kāpēc Jūs tik neapmierināts ar dzīvi? Saulīte spīd ārā!
Ray
R
Jauki, ka komentārs ir padevies ne vien trāpīgs, bet arī varen asprātīgs. Paldies autorei - bija patiess prieks lasīt!:)
Bizbiz
B
Par vienādajiem defektiem labs! :)
Arcix10
A
Cik gan vispusīga mūsu latvju Pa..ļiņa. Labi gan, ka katrs caurkritis režisoriņš var atrast savu miskasti, kur parakņāties.
krīvs
k
Katram ministram - pa zirgam! Zirgiem jābūt baltiem: jā gaitu sāk ar labo kāju, tad eskadra virzās uz priekšu, ja ar kreiso - kāpjas atpakaļ. Īsti latviska lidojošā armāda!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas