Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laila Pakalniņa: Kam vajag Latviju?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jonis
j
Kāmēr Latviju dalis mūsu tautas kalpi(tikai es nēesmu parliecināts tie ir mūsu,jo viņi Latviju neciena) ar savām daudzajām partijām,mēs tikai grimsim dzīļāk,nu mēs paši zinām kur....Ir pēdējais laiks apvienoties pēc K.ULMAŅA principa,tad būs plaukstoša Latvija!!!
es to skaistule
e
nekreņķējies:). tā demagoģija, ko tautā grib iedzīt Juta, ir vienai cilvēku daļai izdevīga - šie PĀRMETUMI, nedodot it nevienu risinājuma variantu. tā teikt - paši vainīgi, tagad stāvat pie ratiem. tas atgādina viena otra "skolotāja" metodes, risinot problēmsituācijas klasē - visi nosodīti stāvēt 40 min kājās un pārdomāt, kāpēc Jānītis ar Jurīti traucēja stundu - jo visi tak ir viena kolektīva dalībnieki, līdz ar to - atbildīgi par Jānīša un Jurīša nelietību ir VISI. bet "skolotājs"ir tikai priekš tam, lai sodītu visu nepaklausīgo, neattapīgo tautu, kura neprata iestāstīt abiem grēciniekiem, kā pareizi uzvesties vai laikus neiebaidīja viņus ar vardarbīgiem paņēmieniem. Ir JĀIZBEIDZ šī idiotiskā spēle - APKLUSINĀT cilvēkus, radot viņos vainas apziņu par atsevišķu personu vai personu grupu izdarībām - negodīgumu, zagšanu, noziedzību. Mēs NEVARAM VISI būt atbildīgi par negācijām, kas notiek valstī. NEVARAM. ja vēl elpojam, ja dzimst bērni, ja spējam būt cilvēcīgi, tad mums ir jāpateicas Dievam, ka lielākā daļa mūsu tautas nesirgst ar morālo vērtību degradāciju, slinkumu, cietsirdību. ļaunums ir bijis vienmēr, tāpat kā vienmēr ir bijusi Mīlestība. šī cīņa starp labo un ļauno ir mūžīga. jādomā, kā to uzveikt. jāaicina uz balsojumiem, manifestācijām, jāiedrošina mācīties, runāt, piedalīties - pie tam - nevardarbīgām metodēm. bet ne jau PĀRMEST. tas ir vismuļķīgākais, ko var uzrakstīt - "mēs visi esam atbildīgi, mēs tādu valdību esam pelnījuši..". tie 600 000, kuri nebija vienaldzigi vasarā, tie, kuri nekad nav balsojuši par TP, tie, kuri nekrita ES apkampienos....kā tos var vainot? un pat tie, kuri balsoja par TP un ticēja ES - kā var vainot par ticību? atbildība ir jāprasa no SKOLOTĀJA nevis VISAI KLASEI par sodu jāstāv kājās 40 min. SKOLOTĀJS ir tas, kurš noliek pie vietas Jurīti un Jānīti, viņiem iemācot kaut ko. un ar to liekot kaut ko iemācīties arī pārējiem.
LVD
L
Latviju vajag latviešiem , to nevajag atdot tiem ,kas nemaz nav latvieši ,un kā rokās mēs šodien praktiski esam... Mums ir jāatņem sava Latvija tiem un jāatdod mums pašiem , - latviešiem...
Mincis
M
Izskatās, ka Pakalniņas kundzei ir taisnība un raksts trāpīgs, ja jau viņas aprējēji tik naski sarosījušies.
Mincis
M
Izskatās, ka Pakalniņas kundzei ir taisnība un raksts trāpīgs, ja jau viņas aprējēji tik naski sarosījušies.
dzeris - HA HA
d
Izskatās, tu jau tur strādā, tāpēc jau visu "saproti", ja ne pats, tad tev līdzīgie, tas nu ir fakts. Par preses funkcijām un lomu ar tevi pat nestrīdēšos, tāpat nesapratīsi. Man, varbūt, jāarstējas, bet tev, kā teica Ļeņins vaag "mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties". Tad, varbūt, "varēsi arī ko saprast".
HA HA džerim
H
Aizej pastrādāt valdībā vai vismaz par deputātu.Varbūt varēsi arī ko saprast.
HA HA
H
Starp citu par bezdarbu ,par strādnieku pāridarījumiemjārūpējas arodbiedrībām.Vai Latvijā nav arodbiedrības.Arodbiedrībām jāprasa no saviem darba devējiem ne tikai no valdības.
HA HA džerim
H
Tev vecīt jāārstējas.Žurnālista uzdevums ir dot informāciju .Pozitīvu ,negatīvu.Jebkādu.INFORMĀCIJU ! Protams arī analīzi,bet tad tiešām analīzi ,neviss pliku patīk,nepatīk viedokli kā strepa stilā. Tikai tam,kas taisa analīzi ir jābūt speciālistam nevis kaut kādam padumjam akselerātam,kas tā arī palicis tīņa prātiņā.
HA HA autorei
H
Var jau spriedelēt -pie varas ,opozīcijā ,pozīcijā.Patreizējā valdība ir apjukusi no straujā ekonomikas krituma .Protams var teikt,ka kāds jau brīdinājis par iespējamo rezultātu.Diemžēl labākajā gadījumā daži ir izteikuši kādas idejas,bet neviens ,uzsveru neviens gudrais ,nav devis analīzi kāpēs ir slikti vai kāpēc jādara tieši tā.Gan žurnālisti gan pakalniņveidīgie primitīvi nozākā valdību.Izrādās ,ka tikai un vienīgi valdība neko nejēdz un vienmēr dara tieši tā ,lai vienmēr sabiedrībai būtu sliktāk. Vai jums pakalniņas kundze pašai kauns nepaliek par saviem murgojumiem. Par kādiem varoņdarbiem jūs esiet saņēmusi lielās naudiņas un valstij sagādājusi lielus ienākumus.Par savām murgainajām filmām.Esmu redzējis dažas un nekas nav palicis atmiņā ,izņemot murgojumus.Bet ,lai būtu arī tā ,ja tās nav taisītas par budžeta naudu. Par savu naudu kā gribu tā atpūšos.Tikai nevajag mētāties ar akmeniem ,neskatoties kam trāpa.
Mija
M
Labs jau raksts. Man vajag Latviju, kaut pēc nostrādātiem vairāk kā 20 gadiem nepieder nekas. Ir jau labi, esmu mājās... daba Latvijā skaista. Nu, neesmu atzīta par "savējo", negribu ar. Kā tālāk dzīvot? Tev sit, tu tik turpini mīlēt.....pagriez otru vaigu. Kaut kas nav kārtībā, vai ne? Kādam jāatbild, vai ne?
Aleksandrs
A
Kapitāla īpašnieki stimulēs stradnieku (strādājošo) šķiru pirkt arvien dārgākas un dārgākas preces, ēkas un tehniku. Iepriekšminētais spiedīs strādājošos ņemt arvien dārgākus kredītus, kamēr šos kredītus kredītņēmēji vairs nevarēs atmaksāt, kas novedīs pie banku (finanšu iestāžu) bankrota, kā rezultātā bankas tiks nacionalizētas. Tas novedīs pie komunisma rašanās. Markss 1867
Juta
J
Labi, cilvēks nav kaitējis sev un valstij, bet vai ir aktīvi rīkojies un palīdzējis? Vai aktīvi jārīkojas mistiskajiem prinčiem baltajos zirgos.
vim
v
Piekrītu Skaistulei - arī es nejūtos vainīga. Es nebalsoju par šobrīd pozīcijā esošām partijām, pret TP biju kritiska jau tad, kad tā tikai dibinājās. Es pati atradu iespējas par spīti visām grūtībām tomēr izaudzināt 2 bērnus, kad gan viņu tēvs pazuda, gan arī Latvijas valstij nebija ne mazākās intereses palīdzēt - pēc principa lūzeri lai paši tiek galā. Un arī pati neaizgāju "pa pieskari", kad tam bija visi priekšnosacījumi spēkā. Kā es to panācu - tas jau ir cits jautājums, uz kuru atbilde nenāk par labu Latvijas valstij. Un -jā man ir vajadzīga Latvija. Tikai to es jūtu visvairāk uzturoties mājās ārpus Latvijas. Es katru dienu uzdodu sev jautājumu - kā es šajos laikos varētu dzīvot (ne - izdzīvot - tam daudz prāta nevajag) Latvijā. Tikai atbildi grūti atrast...
dzeris
d
Un pie kā tad vainīgi tie, kas strādāja, maksāja nodokļus, nezaga, gāja uz refer. un vēlēšanām, neņēma neatmaksājamus kredītus? Es tomēr nepiekrītu, ka vainīgi visi, tad jau iznāk, ka vainīgs īsti nav neviens? Un nav mums iespējas novērst tās nelikumības, ko pastrādā pie varas esošie, ir radīta sistēma, lai to izdarīt nevarētu. Ir konkrētie vainīgie, nevis visi un neviens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas