Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Kas dziedās himnu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pets
P
Klips ir labas idejas nemākulīga un slikta īstenojuma paraugs. To skatoties, līdzjūtību nomāc nepatika. Bet valsts himna te netiek pazemota. Esam aizmirsuši, ka par himnu tā tikai apstiprināta, sākumā tā radīta kā tautas Lūgšana. Bet par publisku pazemošanu runājot, tā notika puspasaules priekšā hokeja pasaules čempionāta atklāšanā Rīgā, kad grupa Cosmos himnu izkariķēja, lai demonstrētu un reklamētu savas vokālās dotības pirms Eirovīzijas tirga.
Nepatīk
N
Man pēc Krisberga riebj skatīties uz Auseklīti, tagad vairs nepatīk Valsts himna.
Vecis3
V
Cien'jamo režisor! Nav jau runa par to vai himnu var vai nevar dziedāt ikkatrs un jebkur.Lūdzu dziediet cik vien varat un gribat. Bet šoreiz gan Jums kā profesionālei būtu jāvērtē klips kopumā. Protams ,ka šis garadarbs ir galējas neprofesionalitātes un bezgaumības paraugs. Varēja arī tieši tādā pat manierē un iecerētajā stilā izgatavot tieši tādu pat klipu,tikai augstākā profesionālā līmenī- gan operātora darba,gan montāžas,gan skaņu režijas darbā. Turklāt klipam nebūt nav jābūt raudulīgam,badā nomērdētu ļautiņu ,kuri vairs nevar nedz padziedāt,pat pie slotas kāta turoties,nedz paraizus himnas vārdus izdziedot,gan ritmu un tonalitāti ievērojot. Klipa galvenajam VIRSUZDEVUMAM bija jābūt-kā IGO dziedātajā dziesmā MĒS NELŪDZAM-MĒS PIEPRASAM-cilvēkcienīgu dzīvi arī pensionāriem.
urbis
u
Neskaldiet matus! Katrs dzied kā māk, jo vairāk himnu dzied, jo labāk, vismaz arī kāds skatītājs iemācīsies! Dievs, svētī Latviju!
Atmiņa
A
LTF 20-ās gadadienas priekšvakarā būtu labi nākošajā reklāmā parādīt salīdzinājumā - kā stāvēja un dziedāja himmnu 1988.g. un, kā tagad. Divas pasaules....divas dimensijas...
zvirbulēns
z
Lailai taisnība. Brīvā sabiedrībā, brīvā valstī katrs var dziedāt tā kā viņam saņāk. Es gan to klipu neesmu redzējis. Kāds Mākslas akadēmijas profesors gan man teica, ka sieviete, kas dziedājusi pēdējā, esot mēdījusies. Viņam no tās reklāmas esot sameties slikti, kaut pats pensionārs.
Andris
A
Lai cik man būtu kauns par vairums no šīm smakojošām zarnu atrugām, ar kurā te apelpo Lailu, vēl lielāks kauns man ir par šo valdību, saeimu un korumpēto Prezi un viņu neko nedarīšanu - ne pensiju, ne inflācijas, ne kadās lietās. liekas, ka visiem ir liels PO, bet Godmanis tikai tēlo, ka PO nav, lai gan īstenībā - arī viņam ir dziļš Po.
Gita
G
Šķiet, ka Jūs neesat sapratis manis rakstīto. Es esmu par to, lai visi un visur dziedātu himnu. Bet, ja cilvēks grib to darīt televīzijā, tad jāmācās dziedāt. Šī provokācija manī tikai izraisa riebumu pret tiem dziedātājiem. Līdz ar to arī pret Štokenbergu, kurš šos cilvēkus ir padarījis par apsmiekla objektu.
lapsa
l
1) himnas dziedāšana iet kopā ar cienīgu pozu (nevis ar kurpi atspiežoties pret savu jauno auto U.Pīra izpildījumā) un jebkurš muzikāls priekšnesums savukārt ar labskanīgu izpildījumu (atkal U.Pīra gadījumā - pat ļoti lielisks sniegums, atšķirība no vairuma sāpīgas reklāmas personāžu), tas nu tā -nebūtiskākais no visa par un ap parakstu reklāmu; 2) himna nav pūtvējiņš, kuru izmantot, kur vien ienāk prātā, sevišķi politikā iesaistītiem darboņiem to vajadzētu ņemt vērā, nevis klaji ķengāties par to, kas pagaidām tomēr vēl, lai arī pasūdīgas tak tomēr valsts simbols; 3) parakstīšanās vietā varētu un vajadzētu vairāk piedomāt par to, kas tad ir šībrīža likumā un pret ko un kā tas tiks mainīts parakstu savākšanas vai nesavākšanas gadījumā - vai tiešām alkašam ar knapi savāktu 10 gadu stāžu būtu jāparedz līdzvērtīgas pensijas iespējas ar cilvēku, kurš sūri grūti un godīgi nostrādājis gadus 40? un citus līdzīgus jautājumus, pirms skriet akli parakstīties, godīgie pilsoņi varētu sev un Štokenbergam pajautāt.. Veiksmi, tautieši!
ker
k
Ha ha ha - cik viegli ar tik neauglīgas diskusijas izraisīšanu (par patiesībā nebūtisko) novirzās domas no galvenā - valdība pašlaik (un arī līdz šim) dara daudz par maz - pareizāk - nedara faktiski neko situācijas uzlabošanai. Un valdība ir valsts, (kurai, jā, - ir sava himna arī). Tā nav v;el lielāka zaimošana par nieka uzfilmētu materiāliņu....???!!!
dzeris
d
Lasi un brīnies - latvieši tikko tikušinvaļā no totalitāra režīma, kam taisni raksturīga valsts simbolu pārspīlēta pielūgsme, un jau paši gatavi tepat Latvijā taisīt augšā mazu totalitāru režīmiņu. Brīvās valstīs ne karogs, ne himna nav svētā govs. Te nu ir sabiedrības infantilitātes kārtējais piemērs. Domāšana palikusi kā PSRS.
cenzors
c
Nu, lai dzied, kur un kad grib, bet izmantot valsts simbolus reklāmas nolūkos ir jāregulē! Lielisks triks uzmanības pievēršanai, atliek tikai uzdziedāt teļļukā pirms panorāmas himnu un vēlams tā šķībāk.
nite
n
Kāpēc nu kāds ir spiests kaut ko klausīties? Televizoram tak ir OFF podziņa. :-)))
siruf
s
Tiešām, tiešām tas būtu varen jauki, ja latvieši savus simbolus tiešām par tādiem padarītu, tos lietojot un iedzīvinot bēdās, priekos, un pirtīs. Vērtība nepiemīt krāsu salikumiem, grafiskiem un tēlnieciskiem objektiem vai vārdiem un meldiņiem pašiem par sevi. Mona Lisa naktī Luvrā ir vienkārši matērijas gabals, kamēr mēs par viņu nedomājam, neaplūkojam vai Leo viņu nerada. Tomēr, es domāju, ka reklāma nu reiz ir tā vieta, kur ļoti uzmanīgi tas jāvērtē, jo šeit, pamatā ir pasūtītāja mērķi, kas ir sava reitinga celšana un 5% pārvarēšana nākotnē tēmēta uz lielāko elektorātu izmantojot tam svarīgu vērtību. Tad kāpēc Sony nevāretu pareklamēties ar svastiku, Cola ar padomju himnu, Šlesers ar tēva reizi, un kāda kreisā partija ar lozungu „Negribat holokaustu – balsojiet par mums”. Man arī ne īpaši patika kā JL izmantoja Raini, bet tas tomēr bija diezgan precīzi. Bet reklāma deldē vērtības! Ne? P.S. vārds Laila datīvā ir pavisam smuks.
dzeris-īstenais latvietis
d
Nu taisni tā, kā tu gribi, lai būtu, bija Staļina laikos. Cerams,Zatlera portrets tev uz galda stāv? Skaties, lai mušas neapķēzī!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas