Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Kas ir Ščerbatihs?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
tāpat drīz viņš beigs sportot un tad vis būs kārtība kaut kādu pieredzi jau būs ieguvis
Arturs-pensionars
A
Nu gan laiz griste.Patiesi vienu pieckarteju Eiropas cempionu gan partija,gan Saeima var atlauties.Turklat sportists tuvojas karjeras beigam un tas nozime,ka mums bus vismaz viens ,domaju,sporta funkcionars ar pilnvertigu pieredzi.Kad latviesi beigs kasities. Lasot L.Pakalninas komentarus,sak izskatities,ka dama pardzivo nopietnu mazvertibas kompleksu krizi.
Tā tas ir...>>Uldi
T
Tā tas ir.
Uldis
U
Vai tāpēc, ka nav pietiekami viltīgs, lai bīdītu savas rebas? Lielākā daļa pārējo deputātu taču arī balso kā marionetes, tam jau prāts nepavisam nav vajadzīgs.
Tā tas ir...
T
Kas ir Ščerbatihs? Stiprākais un dumjākais deputāts Latvijas Saeimā! Kas tad to nezina!
Sirakūzietis
S
Protams, Šķerbatihs ir daudz darījis Latvijas popularizēšanai, bet tomēr Saeima nav valsts popularizācijas iestāde, bet gan likumdevēju iestāde. Liekas, Ščerbatihs nespēj apvienot šīs lietas
Zelta medaļa
Z
Dzīve ir kompromiss un visi grib ēst. Kinorežisore Pakalniņa jau arī dienisķo maizi pelna nevis ar blokbāsteriem, bet cepot komentārus.
Uldis
U
Arī starp kultūras cilvēkiem ir bijuši tādi, kuri ievēlēti saeimā tikai atpazīstamības pēc, bet neko vairāk, kā nospiest pogu pēc komandas nav jēguši. Toties mums tagad ir pasaulē stiprākais parlamentārietis!
padomijas produkts
p
... ES tādus katru dienu redzu un dzirdu. Man kauns par tiem "latviešiem", kas svarcēlāju par deputātu pataisījuši, lai avs balsojot klausa ganus. Šitādus "populāros" pie Saeimas tuvuma nevar laist.
fans
f
Laila, super! Ļoti precīzi viss pateikts! Galu galā, kļūdams par gubernatoru, aktieris Švarcenegers ir pārtraucis filmēties! Ir jānovērtē, vai laiks atļauj apvienot darbus! Ja visu nevar paspēt, tad no kaut kā ir jāatsakās! P.S. Laila Pakalniņa nav vienīgais Latvijas kultūras darbinieks, kurš ir spiests darīt varākus darbus, lai būtu nauda izdzīvošanai. Te nav nekāda Holivuda, kur režisors var atļauties būt tikai režisors!
VOVA
V
kaadreiz, saeimaa bija ieveeleets arii IVARS KALNINHS, bet vinhs nolika deputaatu mandaatu, jo nevareeja savienot aktiera darbu ar deputaata pienaakumiem. Proties SHCHERBATIX.
AL
A
Labāk lai pārstāv Latviju pasaulē, nekā apzog tepat uz vietas. Labāk būtu 99 sportisti un 1 deputāts, nekā 1 sportists un 99 zagļi.
ekspis
e
acīm redzams ka raksta autorei ir pataloģisks naids pret stipriem vīriešiem! :( Nez vai pašai padz'īvojušajai draiskulei vēl ir panākumi pie vīriešiem ar?
mazais ciniķis
m
Saeima nav un nevar būt tikai 5 intelektuālu, vecu pederastu pasēdēšanas vieta. Saeimā ir jābūt pārstāvētiem dažādiem sabiedrības slāņiem. Sportistu šoreiz intereses pārstāv Viktors. Viegli pastulbs un stipri aizņemts. Bet nu un ? Ja reducējam līdz apsurdam, tad saeimā varētu strādāt tikai Kalvītis, Brigmanis, Bērziņš un baķka. Pārējie tāpat tur ir tikai statisti.
to anglosaxis
t
Ja ievēlēja, tad savā spēju līmenī Saeimā arī jāstrādā. Viņš taču ar kļūdām un stostīšanos un ar hihināšanu nolasīja zvērestu. Tātad jāstrādā Saeimā un jāatsakās no sportošanas. Abus apvienot nevar! Nu nevar! Pats Šcerbatihs ir foršākais vecis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas