Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Kas mūs saliedēs?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiepa
č
to viņa nedomāja, bet tev tā kā tā ar to būs jāsamierinās un arī ar to būs jāsamierinās, ka Latvijā ir arī čigāni, poļi, baltkrievi, pat melnādainie, arī kosmopolīti un sorosīti, čiepsti vai nečiepsti, bet viņi te ir un paliks. --------------------- ------------------------------ --------- Bet kā tu zini, ko viņa domāja? Taču ne jau to, ka kultūra kādu integrēs....tas vnk NAV iespējams. Krievi vienmēr nostāsies priekšā. Mentalitāte tāda. Un mazcienījmās Pakalniņas bērni paliks aizmugurē. Tāda ir mūsu bērnu nākotne. :( Jo mūsu vīrieši ir kā dzeris, bet sievietes kā Pakalniņa. Tad nu domā pats...:(
Dana/1
D
"Tas bija neaizmirstami — izjust grūtības saskatīt Tidemaņa gleznu tāpēc, ka priekšā sastājušies krievi. " Tāds neticams ... (prieks vai?). Vispār daiļi teikts.
zvirbulēns
z
Aizmirsu tev, Laila, pateikt, kas mūs saliedēs. Važas, tās mūs atkal saliedēs!
d'Andris
d
Nav nekas slikts, ja Kastēna u.c. kantori maksā par ārpakalpojumiem. Tad tie ir sabiedrībai vieglāk kontrolējami - kā šajā gadījumā :) Varēsim pēc laiciņa paprasīt, ko un cik sacerējuši. BET es gribētu būt drošs, ka šajā gadījumā pašā iestādē vairs nav neviens darbinieks (nedod Dievs - nodaļa vai pat departaments), kas dara to pašu vai pareizāk šajā gadījumā - vairs nedarīs neko!!! KASTĒN, vai tu jau atlaidi savus/savas palīgus/palīdzes? 10.000 ar visiem nodokļiem un ierēdņa sociālajām garantijām (neskaitot iespējamo augstskolas apmaksu vai bērna piedzimšanas 6 mēnešu pabalstu) ir tikai tādas vidēja referenta gada izmaksas. PS Par integrāciju vispār caur šo kantori - nav komentāru :)
zvirbulēns
z
Jums taisnība, nestrīdos. Lai tā nebūtu, būtu jāpārraksta Bībele, bet tas nu patreiz nekādīgi nav iespējams. P.S. Bībelē bija jabūt 11 bauslim, tev nebūs pa svešām zemēm staigāt, savu dzimšanas vietu mainīt, savu tautu nodot. Bet nevajag izsamist, nāks citi laiki, cita civilizācija un viss tiks sakārtots.:)
dzeris - zvirbulēn
d
to viņa nedomāja, bet tev tā kā tā ar to būs jāsamierinās un arī ar to būs jāsamierinās, ka Latvijā ir arī čigāni, poļi, baltkrievi, pat melnādainie, arī kosmopolīti un sorosīti, čiepsti vai nečiepsti, bet viņi te ir un paliks.
zvirbulēns
z
Laila gribēja norādīt un norādīja, ka Latvijā ir tik daudz krievu, ka nevar vairs pat gleznas apskatīt. Vai tiešām to ir tik grūti saprast? P.S. Laila, nu kā tev patīk, Loskutovs tak i nedomā par kaut ko atbildēt, bet Maizīšu Jānis sācis mukt no patiesības? Uzraksti rakstiņu - Tev tev, Anniņ, vasarsvētki!" :)
ute
u
jaa, ari man palika migla tits, ko autore domajusi, runajot par krievu muguram. hmm.
Jaunietis
J
Tā tie "savējie" tai dažā labā ministrijā "strādā".
dzeris
d
Nu bet sen jau jālikvidē, pilnīgi pareizi, ja jau ministrijas tiešo funkciju veikšanai jāalgo PR kompānija, šī ministrija ar ministru priekšgalā ir galīgi paralizēta un impotenta, vienīgais, ko spēj - pildīt Šmita u. tml. "kristiešu" rīkojumus. Pakalniņas izbrīns gan nav saprotams - krievi arī tāpat brīnītos, ja, piem., skatoties Aivazovska gleznu, tiem būtu jāstāv aiz latviešu mugurām? Un ja nu Lailai priekšā stāvētu, piem., vācieši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas