Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laila Pakalniņa: Ko indēs zilskābe?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dihlofoss
D
Šoreiz īsti Lailai nepiekrītu. No tāda viedokļa raugoties iznāk, ka nekāda ostas attīstība (paplašināšanās) nav iespējama. Ne tikai ostas - vispār nevar uzbūvēt nevienu vērā ņemamu infrastruktūras objektu. Arī Rīgas ostas pirmsākumos gan jau, ka kāda lībieša "cilvēktiesības" tika pārkāptas, kādas zīriņu ligzdošanas vietas iznīcinātas, koki nocisti utt. Arī būvējot šosejas, ceļot HES-us cilvēkiem uz dzīvniekiem bija "jāpieraujas". Tā tas ir bijis un būs. Skaidrs, ka skatoties vidējā vai tālākā perspektīvē, arī no Kundziņsalas iedzīvotājiem būs jāaiziet. Jā, un arī putniem...
I.B.
I
BET ir, pagaidām, daudz cilvēciņu un kampēju, kuri GRIB LĪDZINĀTIES Šleseram.
Rolands
R
Tranzīts ir viena no retajām sfērām, kura mūsu budžetā ienes pieklājīgus ienākumus. Tai skaitā, no šiem ienākumiem tiek līdzfinansētas Pakalniņas draņķīgās filmas, kuras neskatās pat vietējā auditorija, par peļņu no ārzemju kinoteātriem nemaz nerunājot. Un vēl, vairums rīdzinieku nevēlas dzīvot no rokas mutē kā to tas pašlaik notiek rajonos, pāris putnu tam nebūs traucēklis.
SG
S
Nu jau skaidri redzams , ka Šlesera solītās 500000 darba vietas patiesībā būs kapa vietas. Ja pie varas būs šis anarhists, tad Rīgu drīz uzspridzinās un rīdziniekus noindēs un visiem ar to būs rēķināties.
elzza
e
Vareetu nepieveerst uzmaniibu Shlesera muldeeshanai, jo taa atspoguljo tikai un vieniigi vinja veertiibu sisteemu. Par veertiibaam taapat kaa par gaumi striideeties ir bezjeedziigi. Shlesera texti mainiisies, kad mainiisies vinja izpratne par personisko un sabiedriibas veertiibu sameeriigumu. Veertiibu paarveerteeshana parasti notiek speeciigu emocionaalu satricinaajumu rezultaataa, bet Shlesera emocijas paraadaas tikai gadiijumos, kad tiek skartas vinja un co intereses. Beediigi tas, ka, pieprasiidams tiesiibas pastaaveet un attiistiities biznesam, vinjsh nepaziist un noliedz citu tiesiibas uz gariigaam, esteetiskaam un emocionaalaam veertiibaam. Kameer Shlesers to dara kaa privaatpersona, nekas nebuutu iebilstams. Bet ja to dara amatpersona Shlesers, kuram buutu jaagaadaa par visu latvijieshu veertiibu vienliidziigu ieveeroshanu, tas saucas citaadi: lobisms, intereshu konflikts vai tml.
DD1
D
Tieshi taads ir Shlesera uzstaadiijums: "vai cilvēku dzīvība nesāk apdraudēt ostas kravas". Kaa juutas vinja veeleetaaji? Shis "Vai tiešām putniem nav, kur pavadīt savu brīvo laiku, kad atgriežas no siltajām zemēm?". ir tikpat labs kaa skaistums, kas naak no iekshaam. :))
ES
E
Manuprāt te nekas nav kārtībā. Šoreiz noveicās- cisterna neuzsprāga, un, ja būtu usprāgusi, vējš to mākoni varbūt aiznestu lejup pa Daugavu. BET! Tā cisterna tur neizauga kā sēne vai nenolaidās no kosmosa. Tā tika atvesta. Pa dzelzceļu. Cauri visai Rīgai. Un kas, ja šādas problēmas būtu radušās ceļā un tas bundulis ņemtu un uzsprāgtu, teiksim, Šķirotavā. Atā, Maskačka! Vai ar bīstamo kravu pārvadāšanu mums viss ir kārtībā? Labi, dienesti nostrādāja gana ātri un prasmīgi, bet kāpēc vispār tai lietai bija jānonāk tik tālu. Vai tieši Satiksmes ministrijai nebija jābūt tai, kas šādu kravu pārvadāšanu reglamentē un nodrošina to uzraudzību? Un vai tieši Šlesers, kurš atļaujas apmierināti smaidīt, nav viens no līdzvainīgajiem?
Optimistiskie
O
paziņojumi liecina par vicemēra prioritātām. Sejā atspoguļojās gandarījums. Vai par to, kas noticis? Vai par ko citu. Katram sava mēraukla - tantukam, ko izliek no mājas un vicemēram.
jautrais
j
Vēl neviens nevar pateikt , kādu skādi cilvēkiem un dabai izdarījis ši sprādziens. rodas jautājums, kāpēc tieši pēc sprādziena netika veikti glābšanas darbi un kāda atbildības pakāpe tiks piemērota organizācijai.
Ņirga
Ņ
Naktī no trešdienas uz ceturdienu pilsonis Š redzēts skrienot no ostas teritorijas puses. Rokās viņam bijis fleksis un seju rotājis gandarījuma pilns smaids.
OxO
O
Šlesera pārliecība, ka "Rīgas osta atrodas ideālā vietā", kopā pilnīgi noteikti jau izklausās pēc ultimāta — blakus zilskābei vai prom. --- Ziniet, baidos, ka pēc kāda laika pilsētas vicmērs paziņos - viņš atradis pasaules līmeņa investorus, kuri gatavi maksāt simtiem miljonu, bet ar vienu nosacījumu - Rīgai jābūt par pasaules kodolatkritumu galvaspilsētu, uz kurieni ik dienas ar kuģiem no rietumiem un dzelzceļa sastāviem no austrumiem vest simtiem tonnu kodolatkritumu. Un Šlesers būs izskaitļojis, ka patiesi Rīga šim nolūkam ir visideālākā vieta - tranzītceļu krustpunktā, ar ostu, lidostu, dzelzceļa līnijām utt. Un paziņos - bizness pāri visam, investori pirmajā vietā - Rīga ir ideāla vieta kodolatkritumu novietošanai. Tiem rīdziniekiem, kas to nevēlas, vienmēr būs iespēja aizvākties (jo tālāk, jo labāk). Citi, kas nevar - lai paliek. Taču paši vien pie tā būs vainīgi ...
zvirbulēns
z
Lailai taisnība, putnus ir jāaizsargā :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas