Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Kurš ēdīs cepuri?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
To: @
T
Par jēdzienu NODOMS: Guantanamo ir pilnas kameras ar tādiem, kam inkriminē NODOMU nolaupīt lidmašīnas, spridzināt ēkas, īsi sakot, nodarboties ar terorismu.
Fitzenfelds
F
Viens te savus spārnus kājstarpī salicis aiz bailēm no nezināmā :):) p.s. - tu Mazputniņ tiešām mēdz parādīt, ka esi pilnīgs cirvis...
Ņirga
Ņ
Ak tāpēc Jūs tāds smieklīgs, Mazputniņa kungs.
zvirbulēns
z
Kā zināms, kā zināms! Nekas nav zināms! Sarmīte nu prom, vietā ambicioza dāmīte, izsaku Jums, Laila, līdzjūtību! Bet, ja godīgi, nekad neesmu sapratis, ko Jūs "Dienai" rakstāt. Jums jārealizē savi projekti, savi, bet politika jāliek malā. Tā iztukšo un padara smieklīgu!
skots
s
For the purposes of this Directive, the following conduct, when committed intentionally, shall be regarded as money laundering: (a) the conversion or transfer of property, knowing that such property is derived from criminal activity or from an act of participation in such activity, for the purpose of concealing or disguising the illicit origin of the property or of assisting any person who is involved in the commission of such activity to evade the legal consequences of his action; (b) the concealment or disguise of the true nature, source, location, disposition, movement, rights with respect to, or ownership of property, knowing that such property is derived from criminal activity or from an act of participation in such activity; (c) the acquisition, possession or use of property, knowing, at the time of receipt, that such property was derived from criminal activity or from an act of participation in such activity; (d) participation in, association to commit, attempts to commit and aiding, abetting, facilitating and counselling the commission of any of the actions mentioned in the foregoing points.
Optimists
O
Kāds stulbums rakstā!Tas likums ir izstrādāts,lai TP&Co kontrolētu privāto biznesu un novāktu no ceļa konkuretus(t.i. tos uzņēmējus,kas nemaksā pateicības vadošās zagļu bandas-TP&Co členiem un reāli apdraud bandas Megaprojektus-tiltus,bibliotē kas,ostas utt.Praktiski ir tā,ka līdz šim TP&Co nevarēja likumīgi bendēt nost konkurentus(dažreiz uzradās kāds killers,kas nošāva megaprojektu konkurentus-Peimani,utt.),bet tas nebija zolīdi-liels troksnis un nekā.Tagad pilnīgi likumīgi jekurai firmai var pieteikt pārbaudi uz aizdomām un to nogremdēt.Likums jau tika izstrādāts arī lai glābtu bandītu banciņas,kuru dokumentus -garantijas eiropā jau sen neņem pierē.
Absints
A
Zatlera apstiprināšana faktiski legalizēja korupciju. Nu kukulis var saukties pateicība, tikai tas ir jāieliek apoksnē. Tas, ka tas ir neizsludināti officiālais viedoklis, pierāda KNAB/VID nevēlešanās tikt skaidrībā, Nu jau gadu... Tā ka cerības uz Zatleru nav. Vārna vārnai acīs neknābs
kino
k
Par Pakallnietes izpratni par juridiskām un politiskām lietām jau sen kā Saeimā vienk;ārši smejas. Tāpēc jau viņai kauns nākt uz Saeimu, jo neviens šo vistu (tāda ir viņas iesauka) nopietni neuztver.
@
@
Juridiskos likumos "NODOMI" nevar figurēt - tikai darbība, kuru var fiksēt un pierādīt. Citādi - juridiskais analfabētisms. Bet Latvijā par diletantismu jebkurā jomā nav jābrībās.
andris
a
Prokuratūras interpretācija, ko sniedza Burkāns panorāmā un šī žurnāliste aiz nezināšanas atbalsta ir nepareiza un tā naudas atmazgāšanu netraktē nekur pasaulē, proti, ja cilvēks nozog naudu un to iztērē savām vajadzībām viņu soda par zādzību, nevis par zādzību UN naudas atmazgāšanu. Ja cilvāks izkrāpj naudu un izlieto viņu soda par krāpšanu nevis par krāpsānu UN naudas atmazgāšanu. Naudas atmazgāsāna ir specifisks atsevišķs noziegums, nevis kaut kas, kas būtu automātiski ietverts visos citos noziegumos, kur iesaistīta nauda. Cita starpā par šo Jurista vārdā šķiet Judins ir rakstījis.
kukainis
k
Zatlers? Nu ko jūs. Vēl jau nav atbildēts jautājums 'kas es esmu? ', diezin vai tik ātri sekos atbilde uz 'ko es šeit daru'?
wiwiy
w
Es patiesam gribu redzet ka Centis par sito izlocisies!?Farss gatavais...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas