Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Laimīga vasara latviešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Pirms 15 gadiem Latvijas politiskajā dzīvē parādījās tāds veidojums kā interfronte. Kāds bija tas laiks, kad cīņā par Latvijas neatkarību sadūrās Tautas fronte un interfronte, — to atcerēties tābrīža tautfrontiešu līderi, tagadējo Latvijas Inteliģences apvienības vadītāju Jāni Škaparu aicināja žurnālisti Voldemārs Krustiņš un Viesturs Sprūde. _ Latvijā atradās arī apgabala gaisa spēku un robežsardzes spēku štābi… — Mēs tolaik uzskatījām, ka IF vada no Latvijas kompartijas Centrālās komitejas. Tie bija Maskavas atsūtītais LKP CK otrais sekretārs Vitālijs Soboļevs un LKP CK organizācijas daļas vadītājs Genādijs Loskutovs. Aktīvi bija kompartijas pirmais sekretārs Rīgā Arnolds Klaucēns un Alfrēds Rubiks. Tieši Rīgā, kur koncentrējās lielie rūpniecības uzņēmumi un armijas štābi, kompartija visaktīvāk darbojās pret LTF. Interfronte tikmēr pretendēja uz visu krieviski runājošo iedzīvotāju interešu aizstāvību. No coment!
silva
s
Latviešu žurnālistēm vajadzētu spīdŗt ar gudrību un augstu ētiku, bet "dienā" redzam tikai vīriešu kāras ekspermentētājas un damītes, kurām pārgudrība pa visiem galiem nāk ārā!
zvirbulēns
z
Ar savu muļķību nekad nevajag plātīties, to jau tāpat pa gabalu var samanīt ! :))) Tiesa, ja nebūtu neviena muļķīša, kur gan tie gudrie rastos? :)))
I.B.
I
Tā sauc. ,zvirbulēns un jaunietis, esat tādi,kādi esat. Taču, dabā paredzēta vieta , arī tādiem. Kaut kas dīvains... Interesanti!
zvirbulēns
z
Latviešu politiķi ir tādi, kādi nu viņi ir, bet viņu lielais bonuss ir tas, ka viņi ir latvieši. Ja Latvijā latvieši būtu 80%, mēs dzīvotu citādā valstī! Latvietis sāk zagt, nodarboties ar korupciju, utt. tad, kad viņš nejūt savu valsti, bet savu valsti viņš patreiz nejūt, jo bieži jāklausās tādās valsts amatpersonās, kuras neprot runāt pat latviski. Noziedzība uzplaukst tad, kad tautai nav sava valsts, un to nespēs mazināt neviens, izņemot pašus latviešus. Latvija ir totāli sabeigta un samaitāta, bet mums latviešiem nav citas alternatīvas kā vien piedot latviešiem, un mēģinat atkal kārtot visu no jauna. Mēs nevaram atļauties greznību visus sliktos latviešus salikt cietumos, jo ja mēs to izdarītu, Latvijas vairs nebūtu. Paradoks, bet fakts, ja gribam saglabāt Latviju, mums jānāk ar piedošanas, latviešu netiesāšanas filozofiju, kaut citos apstākļos viņi būtu bargi sodāmi.
dzeris - zvirbulēn
d
Tas pēdējais teikums kā kulaks uz acs, tikai attiecībā uz LATVIEŠU politiķiem - pilnvarniekiem dažādās iestādēs, Loskutovs savu darbu darīja labi, par to arī šo darbu, iespējams, zaudēs, ja viņš to labi nedarītu, varētu dzīvot svilpodams.
zvirbulēns
z
Es pat teikšu vairāk - šķirot cilvēkus pēc tautības - nu tas ir regress, manāms regress, kaut ko tik primitīvu es no Jums negaidīju,.... -------------- Nešķirot cilvēkus pēc tautībām nu nekādīgi nav iespējams. Visa šīs civilizācijas vēsture grozās tik ap tautībām. Un man jāteic, labi, ka tā. Latvija, gozi kā gribi, ir latviešu dibināta valsts, un tieši šis fakts latviešus nosķir no cittautiešiem, kuri šos latviešu centienus ir vai nu atbalstījuši, vai bremzējuši. Ja Jūs sekojat jaunākajām mūsdienu filozofiskajām domām, tad Jums ir zināms, ka arviens skaļākā korī filozofi apgalvo, ka nacionālisms ir kā svaiga elpa šajā iepuvušajā pasaulē, ka nacionālās kulturas, to saglabāšana var glābt pasauli no pilnīga sajukuma un sagruvuma. Un, ja tā, tad man nav pieņemama pat doma, ka krievs vai kāds cits nelatvietis būtu liekams tik nozīmīgā postenī kā KNAB priekšnieks. Mums, latviešiem, ir jāsargā latviešu izveidodā valsts, un, ja mēs to nedarīsim, tad nebūs vairs Latvija. Jau tagad, klausoties izkropļoto latviesu valodu no daudzu valsts amatpersonu mutēm, es reizēm nesaprotu, kas šī ir par valsti. P.S. Loskutova nonākšana KNAB priekšnieka amatā bija pārpratums, un to pierāda viņa mentalitātes diktēts rezultāts - strādāts septiņās darba vietās vienlaikus, un neviens godam padarīts darbs.
dzeris - zvirbulēn
d
Tiešām priecājos, ka Jūs vēl rakstāt, domāju jau - vai nav noticis kas slikts. Žēl gan, ka mācījies neko neesat, un vēl arvien domāšana Jums iet vienā virzienā ar Jaunietis utt. , kurus ( pats taču saprotat) šeit pat pieminēt nebūtu vērts. Es pat teikšu vairāk - šķirot cilvēkus pēc tautības - nu tas ir regress, manāms regress, kaut ko tik primitīvu es no Jums negaidīju, Jūs mani atkal ļoti apbēdinājat, gaidīju no Jums kaut ko interesantāku, likās, ka , atšķirībā no ''Jaunietis" u.tml., Jums piemita intellekts, bet - ak vai!
Ojārs
O
Kas tur ko nesaprast - viņai iestāstīja, kurš ir labais un kurš ir sliktais, un tad nu viņa mēģina atstrādāt savu algu un rakstīt, ka labais būtu saudzējams un vairojams, bet sliktais nīdējams un ar visām saknēm ravējams. Un tur nav ko iebilst, jo viņa tam tic un atsakās pat apsvērt iespēju, ka labais varētu nemaz nebūt labais... Viņa vienkārši to nespēj aptvert, viņa tādu varbūtību nemaz nepieļauj! Kāpēc? Jo labais ir labs, bet sliktais - slikts! Bet kā gan savādāk?
zvirbulēns
z
Sveiki, Laila! Kā Jums klājās, vai tiešām tik slikti? P.S. Cilvēki ir dīvaini radījumi, viņi mēdz raudāt par lietām, kuras nevar ietekmēt, un, kas tas trakākais, par lietām, kuras nemaz nevajag ietekmēt. P.S. Loskutovs, šis krievs, Latviju gremdēja, un tagad stāsies tiesas priekšā par nolaidību, kas izsaukusi smagas sekas (skatīt Krimināllikumu). Un nav ko mums te skumt, Loskutovs pats izvēlējās šo izaicinājumu.
.......
.
...............PALDIES PAR RAKSTU !!!!!!! BĒDĪGI PAR LOSKUTOVU, VAI PATIESI PALIKSIM "KORIDORS UZ BALTIJAS JŪRU", PAR KURU ZINĀJĀM JAU 1991.GADĀ ??? KORUPCIJAS APKAROŠANA TIKAI VĒL KNAPI IESĀKĀS, BET JAU MŪSU PAŠU LATVIEŠU IZCELSMES CILVĒKI , FAKTISKI IESKAITOT ARĪ MAIZĪŠA K-GU, PAR RASNAČU NEMAZ NERUNĀJOT, KURŠ JAU VISĀDI CENTĀS LOSKUTOVU AIZSTĀVĒT, BET...DIEMŽĒL = LIKUMS......., VAI TAD NAV SKAIDRS, KA TIKAI LOSKUTOVS PAGAIDĀM BIJA AR DZELŽAINU MUGURKAULU NOSTĀJIES PRETIM VISIEM KORUMPANTIEM ??????? VIŅU VIENKĀRŠI NEDRĪKST ATLAIST.......!!!!!!!.......DRAUSMĪGIEM IR JĀBŪT KORUPCIJAS APMĒRIEM MŪSU MAZAJĀ VALSTIŅĀ, KURA, IZRĀDĀS, SVARĪGA IR VAIRĀK KRIEVAM, KĀ LATVIEITM, JA TIK LIELA IR PRETESTĪBA KNAB-AM...!!!!!!!.......TE NU IR VIETĀ ANDREJA EGLĪŠA VĀRDI = "DIEVS, TAVA ZEME DEG !!!!!!!"..........................
jaunietis
j
Nesaprotu, kāpēc cilvēks, kas neko nesaproti, kas notiek, raksta par to.
AD
A
Jā, patiešām! Varbūt, ka pastāv cēlonības ķēdīte? Laimīgākajā dienā (20. jūnijā) Juridiskā komisija tautai parāda, kāda tā ir, Pētrerdienā (29. jūnijā) patreizējā Saeima demonstrē tautai, vai tā IR VAI NAV tautas gribas izteicēja, nu un notikumi loģiski NOSLĒDZAS 2. AUGUSTĀ - REFERENDUMA DIENĀ!
dzeris
d
Nu tad 2 augustā latvieši arī parādīs, vai viņi ir brīvi cilvēki, kas vēlas savu atsaldēto varu piebremzēt, vai patiešām dzimtcilvēku cienīgi pēcteči, kas klusām ļauj darīt ar savu valsti sajiņai savu tautiešu, kas gadījuma(nevis kādu īpašu talantu dēļ) tikuši pie varas, visu, ko tikai tie grib, un tādu varu arī pelnījuši.
ekspis
e
Vakar noskatijos šis kundzes filmu "ķilnieks!! Galīgs sviests!! Tāpat kā pārējais ko šamā te penterē!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas