Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Laimīgās Latvijas mitoloģija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nekā personiska
n
nevaru sagaidīt, kad kāds no dienas žurnālistiem, beidzot sāks stāstīt patiesību arī par otrā lielā kolhoza - ES mitoloģiju, tur būtu daudz ko stāstīt, gan par solījumiem pirms "iestāšanās", gan par ekonomisko diktātu, kas Latvijas ekonomikas (ražošanas u.c. nozaru) iznīcināšanas ziņā ir stipri vien efektīvāks un pārāks par padomjzemes diktātu. Maskavas ekonomiskais diktāts bija maza bērna šļupsti salīdzinājumā ar šo.
Jaunietis
J
Ku šitāds tips var būt par mūsu Nacionālās Drošības Komisijas priekšsēdētāju? Viņiem tur taču vecā Padomju domāšana.
Janis->psihiatrs
J
Manuprāt, zvirbulēnam vairāk jaraksta, lai sadedzinātu nepareizo energiju, cita lieta, ka neesam spiesti to lasīt.
Laimis
L
Padomju iekārta Latvijā tika nomainīta, bet tā joprojām pastāv vairāku deputātu smadzenēs. Domāšana nav tik viegli maināma, it īpaši, ja cilvēks nāk no bijušajiem padomjlaika funkcionāriem.
dzeris - nifjodas
d
Vispār jau neiet runa par masu mēdijiem, bet par sabiedrības komtroli par varu, ja masu mēdiji ir neatkarīgi( ar to saprot neatkarību no varas), vai, pretējā gadījumā, kad vara kontrolē masu mēdijus, vara ar to starpniecību zombē un kontrolē sabiedrību, un pati var bez jebk'qadas kontroles var darīt jebkādas cūcības. Preses angažetība, par ko tu te runā, ir pilnīgi pieļaujama. Tā kā ar "skribentu" žēlošanu te nav nekāda sakara, neatkarīgi mēdiji vajadzīgi nevis "skribentiem", bet pašai sabiedrībai.
zvirbulēns
z
Laila, krataties vaļā no Dienas, meklējat sev citādu nodarbi, kļūstiet tā, kas Jūs īstenībā esat! Tā labā ziņa ir tāda, ka Jūs esat pie darba, un, ja cilvēks ir pie darba, tad caurās bikšelēs nav un nevajag skraidīt, ir jāstrādā nevis uz citiem, bet uz sevi! Kļūstiet kampēja šī vārda labajā nozīmē, un Ēlerte Jums pienesīs kafiju :)))
nifjodas >dzeris
n
Jā, tomēr man liekas ka pirms 20 gadiem par preses neatkarību tālajā 1988.gada maijā pat nepīkstējām. Pēc būtības nav ko bļaut ne par preses neatkarības apdraudējumu ne žēlot masu mediju pārstāvjus, jo, ar kā rokām metodēm tautai katru reizi pirms vēlēšanām tiek skalotas smadzenes? Kas veido pozitīvisma vai negatīvisma kampaņas, kas par attiecīgu samaksu met kažoku kā saimnieks vēlas. Pie kam, es tā kā nebūtu dzirdējis, ka citi amata brāļi atklāti nosodītu Liepniekus, Stendzeniekus un citu līdzīgus PRistus par viņu atkārtotu cūkošanos. Tā kā cienītie skribenti, dabūjat vien atpakaļ to, ko esat pelnījuši.
Līdzjutējs
L
Bravo! Laila. Jaundžeikars u.c būs jums ļoti ""pateicīgi"".Tas labi ,ko Jūs dariet.Lasu visus Jūsu rakstus.Paldies par skaidro skatījumu.
Atmiņa
A
Svarīgs nav ne rezultāts, ne pat process, bet iedalītās naudas apjoms ! Par labu naudiņu jau neviens neatteiksies palaist bla-bla-bla ! Diena tak arī pieslēgtos ! ?
AES
A
Kā tu pats izmanto savu talantu. Sēžot internetā un slavējot cūkganus kampējus?
HARIS220
H
Valdība jau nu gribētu gan,lai TV,rādio un prese publicētu tikai to,kogrib un atļauj pie varas esošie.Viņi grib,lai būtu tā,kā bija PSRS.
I.B.
I
Bonuss Jums!
psihiatrs - zvirbulēn
p
Mana sāpe atkal esat Jūs, zvirbulēn. Lai kādas zāles mēs Jums nemēģinātu dod, Jūsu grafomānija ārstēšanai nepadodas!
dzeris
d
Jā, varētu pasmieties, ja nebūtu tik skumji. Ja man kāds pirms gadiem 15 - 20 būtu teicis, ka Latvijā visu noteiks tādai ģēniji kā jaundžeikari, daudzes, kalvīši, zatleri - nebūtu ticējis. Nebūtu arī ticējis, ka turpat 20g. pēc neatkarības Latvijā būs jācīnās par mēdiju neatkarību. Nebūtu ticējis, ka Latvija varas ideāls attiecībā uz mēdiju neatkarību būs Baltkrievija un Krievija, un ka viss tiks darīts, lai šo '"ideālu" sasniegtu. Nebūtu ticējis, ka Latvijā būs tāda žurnālistu "solidaritāte" Daudz kam citam arī nebūtu ticējis, ko tagad uztver jau kā normu. Saprast jau pie varas esošos var - daudzi informāciju iegūst taisni no televīzijas, un veiksmīgi manipulējot ar šiem cilvēkiem, varētu vēl ilgi saglabāt varu.
ašā
a
gribu seriālu! Sākot ar pirmo sēriju, katra būtu veltīta tādiem absolūti nepieciešamiem kungiem kā jau pieminētais valdošais pār mūsu kabatām TRIJNIEKS

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas