Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laila Pakalniņa: Laimīgie gadi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
Zvirbulēns vai kurmītis - oarnžais bendiķis, lai viņa prāta aptumšuma idejām nodziest gaisma.
Ausma
A
VAI TĀ NAV SOCIĀLĀ BUDŽETA IZLAUPĪŠANAS MASKĒŠANA? Saruna šoreiz varētu būt par konkrētu iestādi – valsts sociālās aprūpes centru SAC "Ezerkrasti" Berģu iela 142, Rīga, LV-1024 Latvija, tel. +371 67994509 , [email protected] un kā uz tā budžeta rēķina iepludina „likvidēto” Labklājības ministrijas iestāžu darbinieku amatpersonas. Šajā iestādē lielākoties esot ļoti veci un guļoši cilvēki un kā, visticamāk ar ZZS biedru Purnes un Auguļa ziņu, pirms vēlēšanām ZZS un TP aģitatori rūpējās par šiem 340 iemītniekiem vēlēšanu iecirknī nr. 104. Šie svešie ZZS aģitatori apciemoja pansionātu un izstaigāja visas istabas un dalīja mikroskopiskas ievārījumu burciņas, pa vienai burciņai uz diviem istabas cilvēkiem. Iespējam, viens noēda pusi, tad savu karoti bāza iekš burciņas otrs iemītnieks un ēda. Nav šaubu, sadalīja „brālīgi”. Zapts ēšanas laikā aģitatori aicināja balsot par ZZS sarakstu. Atļauju svešām personām bradāt pa istabiņām, pats par sevi saprotams, varēja dot tikai vadība. Zinot, ka vecos cilvēkus viegli apmuļķot, uzpirkt, lai nobalsotu, šo apstākli izmantoja arī Tautas partijas pārstāvji. Viņi bija „tehniski” cilvēki, istabu nestaigājošos iemītniekus aplaimoja ar atstarotājiem katru un dalīja tādas mazas pildspalviņas. Tas nekas, ka ar rakstīšanu gan labi neveicās, rokas drebelīgas. Vēlēšanu stāsts īsumā beidzās, par kuru partiju lika nobalsot pansionāta cilvēkiem, to grūti pateikt, jo šajā iecirknī balsoja arī apkārtējie iedzīvotāji.. Ministrijām, tajā skaitā, Labklājības ministrijai uzdots veikt kaut kādas „strukturālās reformas”. Viena no reformām saistīta tieši ar šo iestādi. Proti, esot „reformēta” LM SOCIĀLO PAKALPOJUMU PĀRVALDE. Skaties un brīnies. Kaut „Ezerkrastos” ir pilns štats, pat varbūt pat kāds ir jāsamazina, pēkšņi tika iedibināts jurista amats ar algu 900 latu, ko ieņēma minētās pārvaldes kāda amatpersona, tad atklāja jaunu šofera amatu, administratora vietnieka amatu un tā kopā 5-7 jauni amati. Nav izslēgts, ka amatalga būs tikpat dāsna vai lielāk kā atnācējai juristei. Tā, lūk, Dombrovska kgs, vai to nezina ministrs Augulis, bijusī ministre Purne un vai tāda jaunu štatu uzpūšana ir „strukturālā reforma”? Tāpat dzirdēts, ka JL valdība tiek muļķota arī ar padomnieku amatu ”likvidāciju”, viņus „pārceļot” amatā par instruktoriem, referentiem, māksliniekiem, palīgiem, konsultantiem utt. Viss „reformas” slogs, kas saistīt ar budžeta samazināšanu, nav grūti izprast, tiek pārnests uz pacientu maksas paaugstināšanu, uz sociālās aprūpes izdevumu samazināšanu maznodrošinātajiem, bezdarbniekiem, uz pensionāriem. Un man vēl gribētos dzirdēt no LM, no Auguļa kga, vai VSAA un VVC arī turpinās noēst desmitiem miljonu, kas bezjēdzīgi uzpūsti un saņem milzīgas algas? Cieņā, Ausma.
Человек
Ч
" Proti, cilvēku uzrunāšanas, skaidrošanas un, jā, pat populisma tagad varbūt vajag daudz vairāk nekā pirms vēlēšanām. Tagad vajag likt lietā visu, kas ir: sabiedrisko attiecību speciālistus, talantu, sirdsapziņu. " - Еще одна специалистка по шулерскому искусству и игре в наперстки:) Поэтому Латвия и находится там, где она находится, что латышам - таким, как Пакалниня - нравится врать, и нравится, чтобы им врали.
Ilmārs
I
Cilvēks var labi dzīvot un justies, arī no plikas rupjmaizes, kartupeļa, kādu taukumu. ja dzīvos uz vientuļas salas, kur viņam nevajadzēs maksāt nodokļus, kur bērnus nevajadzēs laist skolā, kur nebūs vecu un slimu radinieku. Tad jau gan, pat no gaisa un mīlestības var iztikt.
Ilmārs > zvirbulēnam
I
Cilvēks var labi dzīvot un justies, arī no plikas rupjmaizes, kartupeļa, kādu taukumu... Uz vientuļas salas, kur no viņa neviens neprasīs maksāt nodokļus, kur bērni nebūs jālaiž skolā, kur nebūs jārūpējas par veciem un slimiem radiniekiem. Tad jau gan.
zvirbulēns
z
Izrāpsies visi, kuriem svešs ir materiālisms. Cilvēks var labi dzīvot un justies, arī no plikas rupjmaizes, kartupeļa, kādu taukumu. :)))
Ilmārs
I
No bedres izrāpsies tie, kas tur būs iekrituši, nesalaužot mugurkaulu. Visi neizrāpsies. Diemžēl...
zvirbulēns
z
Brīvība ir cilvēka iekšējā sajūta, veselā miesā vesels gars un brīvība. Tu vari būt nabags, bet brīvs, radošs, piepildīts. Cilvēku nebrīvu rada tik viena lieta - slimība, neizglītotība u sirds izglītības trūkums. Tev ir sirdsizglītība, izglītība, kas ļauj Tev būt brīvam, pacelties pāri sīkumiem, muļķībai, dusmām, aizvainojumam?
zvirbulēns
z
25.jūnijā plkst.20.20 telekompānija TV3 piedāvā noskatīties seriāla "UgunsGrēks" šīs sezonas beidzamo sēriju, informē TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone. Pēdējā sezonas sērijā būs redzami gandrīz visi filmas aktieri, kas ir nepiedzīvots notikums vienā sērijā. Šajā reizē visi būšot īpaši saposušies, taču filmas veidotāji neatklāj, kas tam būs par iemeslu. Vēl M.Zandersone izceļ faktu, ka sezonu noslēdzošā sērija būs divreiz garāka kā ierasts. TV3 pārstāve norāda, ka maijā seriāls "UgunsGrēks" bija līderis starp seriāliem. Maijā noslēdzās konkurss par jaunās seriāla aktrises, Madaras lomas atveidotājas meklējumiem. Par piemērotāko tika atzīta Zane Meldere, kura jau rudenī būs redzama jaunākajās sērijās. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------- Laila, skaties, kādu Latvijai naidīgu ideoloģiju te visu laiku nesa, valodu sajukumu, latviešu latslāvošanu, a tu klusē. Šis varētu būt tavs lauciņš, vērsties pret Latvijai naidīgām ideoloģijām plašsaziņas līdzekļos, filmās.
tam zvirbulēns
t
Un vai tad nav taisnība, ka brīvība bez kādiem ierobežojumiem saucas bardaks? Un tād izdzīvo stiprākais?
jautājums
j
Nu jā...Gribu atgādināt, ka ir Pilnmēness. Jau vēlēšanas aizgāja pilnmēness zīmē... Un šonedēļ vispār... Pilnmēness valdības pilnmēness darbi... Varbūt varētu pieņēmt likumu, kas aizliedz ķerties pie nopietnām lietām: vēlēšanas, valdības apstiprināšana, budžets, Pilnmēness laikā ? Kaut kā mūsu valdošie neadekvāti uzvedās Pilnmēness laikā...
Skaistule
S
Zvirbulim rtitinu pāri. Tukšpauris.
Skaistule
S
Lailai, kā vienmēr precīzs raksts. Labs.
proletariāts
p
izskatās ka zvirbuļa ir jaunais talantīgais ierēdnis, kurš nervozē par rītdienu :)
dzeris - zvirbulēns
d
Tas nav priekš tavām smadzenēm, ak tu mūsu "brībais ērglis" zvirbuļa izskatā, tā ka pat nepūlies saprast. Trīs frāzes esi iemācījies - tās arī lieto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas