Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Manieres

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santīms
S
MALACIS, LAila. Perfekti uzrakstīts raksts.
beka
b
Diena danco pēc Sorosa stabules.Intweresanti cik izmaksāja Sorosa deju skola?
ulrika
u
Pakalniņa nevar norīt to krupi,ka Saeima neiebalsoja Sorosa ieteikto čekas ģenerāli Endziņu.Jā ,žēl,tad mēs šodien būtu Gruzijas vietā.Latvijai vēl tik tā asinspirts būtu vajadzīga.Kad vecai prezidentei valdība piešķīra 850000 latu ceļa izdevumiem tad Pakalniņai valsts nauda nerūpēja.Kaut kā baigi klusēja.
aita
a
lai runā par faktiem,bet neplātās ar to Loskutovu.Tādu naudu kādu ir notriecis Loskutova kantoris,es nerunāju par darbinieku izzagto,prezidents 10 mūžos nevarētu nodancot.Ja jau rūp tautas nauda ,tad ,lai rūpējas,bet lai nesalīdzina zagli ar prezidentu.
zagsims
z
Kālab jājauc tautai galva ar to Loskutovu?Loskutovs ir kā ilustrācija latviešu sakāmvārdam: Jo sūdu min ,jo sūds smird.Soross,laikam ir pārlieku tālu un nejūt Loskutova karteļa smaku.Tautas ievēlētiem(mūsu) deputātiem jāložņā pa tuneļiem,bet zagļu zagli sorosiešu Diena ceļ debesīs.Pakaunieties no cilvēkiem,citādāk tauta nebalsos par jūsu prezidenta kandidāti Ēlerti.
who cares
w
" tiem, kuri šobrīd Latvijā ir pie varas, ir tikai divas iespējas — vai nu skatīties cilvēkiem acīs, vai norakties zem zemes ar visām Saeimas un valdības ēkām" === Gribētu norādīt, ka ēkas nav viņu īpašums un ļaut tās savākt līdzi uz where-the-sun-does-not-shine es neesmu ar mieru. Visdrīzāk, ka neesmu vienīgais, kam ir šāds viedoklis.
Jecis
J
Labs raksts. Bet biezādainajiem tas nelīdz. Diemžēl...
veca beka
v
Kamdel gan prezidentam tik ilgi pagaja, kamer vins atjedzas, ka neprot uzvesties? Vai vinam tikpat lena domasana ir ari politiskos jautajumos?
jurists
j
Šķiet, ka Jums steidzīgi jāmeklē psihoterapeita palīdzība.Pakalniņai taisnība, tur ir tikai faktu konstatācija, nekā vairāk. Prezidenta alga un kompensācijas ir pietiekamas, lai atmaksātu deju kursus un labas uzvedības etiķetes kursus pats. Es maksāju lielus nodokļus. Varbūt drīz Zatlera kundzei, kas no viņa neattiet ne brīdi, no budžeta būs jāatmaksā kosmētiskās masāžas un operācijas?
Ainazis
A
Faktus var izlasīt arī LETA, bet Palaņiņa tos faktus izmanto, lai savu žulti un visu negatīvo, arī savu melno enerģiju "izdalītu" katram latvietim, lai tad viņi rietu katrs uz sevu un uz visiem, kas ir pie varas, bet nav viņas "labo ļaužu" sarakstā" !!! Pēc pakalniņas- pie varas ir tikai kretīni, un nekas nemainīsies, kaēr nenāks kas???? !!! Nav tā risinājuma, tikai kretinēšana!!
Ainazis
A
Cik var di. iģēt, cik var diriģēt :) pakalniņa būtu lieliska prokurore, ciniska, tāda :)
Preteklis ir
P
Varbūt, tu, uzskati, ka demokrātiskā sabiedrībā dr'īskt atļauties tādus epitetus pret sievieti, kādus tu šonedēļ atļāvies pret Elīnu? Piemēram, tādā demokrātiskā sabiedrībā, kāda ir ASV, tu sen būtu izčekots, ietupināts un izslēgts no piekļuves tīklam. Es nesaprotu, kā tev vispār var ienākt vēl līst ar savām pusgudrībām portālos.
je je je Juri, jee
j
je je je Oranzhie rulee, jee
juris.
j
lasot pakalniņas žultaino rakstu nudien nelabi paliek , tik tiešām nevar sevi savaldīt un kadreiz pateikt labu vārdu?, tas tevi novērtētu augstāk , acīs duras nenovīdiba , muļķiga skaudība viss tieknozākāts un nonicināts , mēs vienkāršie cilvēki augstu cienam savu prezidentu valdi zatleru jo redzam viņa izaugsmi ,viņa neatlaidīgo un mērķtiecīgo darbu tā kā vajag arī saprast ka dzīve iet uz priekšu kas ir izbijis , tas izbijis mēs mīlam savas valsts precidentu un cienam viņu , lai viņam nepietrūkst drosmes un izturības arī turpmāk.
Autorei
A
Raksts - EKSELENTS ! Sliktākais, ka tā ir balta patiesība, un mēs esam tajā visā iekšā. Interesanti - ko vēl mēs ļausim ar sevi darīt līdz brīdim, kad saņemsimies un tādu attieksmi vairs nepieļausim?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas