Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Neiespējamā reabilitācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasiitaajs
L
Atbalstu Lailu Pakalniņu un vinjas tiesiibas paust savu viedokli. Mums vajadzeetu vairaak taadu cilveeku kaa Laila Pakalniņa kam ir drosme saukt lietas iistajos vaardos. Tik vienu nevaru saprast kas ir shitie te Zatlera aizstaavji komentaaros? Algoti propagandisti no partiju kantoriem vai vienkaarshi aptaureeti muljkji?
Revolucionārs
R
Cienu Lailas asredzību, goda prātu un nespēju samierināties ar tautas apzagšanu! Lai veicas arī turpmāk!
Viens likums?
V
papildus: Tiesnesēm Beatrisei Tāleri un Irēnai Poļikarpovai kurām pierādīja "TIKAI VIENU" kukuļņemšanas epizodi, par to piesprieda 8 gadus cietumā. Arī kāds prokurors par "TIKAI VIENU" kukuļņemšanas epizodi dabūja cietumu.
Viens likums?
V
Tiesnesēm Beatrisei Tāleri un Irēnai Poļikarpovai kurām pierādīja "TIKAI VIENU" kukuļņemšanas epizodi, par to. Toties viens ķirurgs var ņemt kukuļus 22 GADUS (!), tikpat ilgi nemaksāt nodokļus par savu nelegālo praksi un aplokšņu algām ARSā, bet tad tikt iestumts prezidentos, lai par to nevajadzētu sēsties cietumā. Taču ne par baltu velti, - par solījumiem nevērsties pret mafiju, kura viņu izglābusi no cietuma. Es nekad ar to nesamierināšos, nekad!
Dr. F. to dzēris
D
Kritizēt -tas ir viens, bet veselu gadu klabēt par to pašu -kautkas cits... Nu neņem vairs PREZIDENTS ne santīma no klibajiem !
dzeris - dr.F.
d
Nu pilnīgi noteikti, ka mums ir divas dažādas valstis, manā valstī neviens, pat prezidents, nestāv ārpus kritikas, tava valsts, laikam, kaut kur uz austrumiem.
dr. F.
d
Katrs pelna maizīti kā māk: viens ar atbidību profesionāli atgriež lidzcilvēkam kustību spēju, bet cits kādreiz par valsts un sponsoru naudu uzņēmis kaut kādu nevienu ( varbūt vienīgi dažu izvirtušu ''estētu'') neinteresējošu filmeli, kuru nu jau visi ir aizmirsuši, uzskata, ka viņam ir tiesibas savas ''radošās'' pretenzijas izpaust gānoties uz VALSTS PREZIDENTU, kurš kādreiz nav pilnībā deklarējis savus honorārus ( tā pasaulē dēvē pateicības ārstiem, advokāttiem u.c.),. Bez šaubām tas ir pārkāpums, tomēr no ētiskā viedokļa nav salīdzināms ar kaitējumu, ko daži intelekta nīkuļi nodara MŪSU VALSTIJ.
He he...
H
Pareizi, pareizi! Mums arī bija svētā, tikai savā gaunerībā ap miskastes laikrāžiem nogrāpstījās. Lūk, augstā ētika un estētika!
Kalvim
K
Starpība, ka tas taksists, viesmīlis, MVU vadītājs vai ķirurgs nav kļuvis par prezidentu. Ak jā, viens tomēr ir..... Par to arī raksts. Lai nu kā, no pagājušā gada jūlija mans ir savs prezidents. Tomass Hindrekss Ilvess un nevis Aplokšņu Valdis!
Kalvis
K
VID jau nav neko sakarīgu piedāvājis - vismaz nodokļu ekspertiem vajadzētu būt konsekventiem un saprast, ko vajag darīt -- arī sarežģītās situācijās. ======== Savukārt, cepšanās par V.Zatlera personu ir diezgan bezgaumīga. Parādiet taksistu, viesmīli vai ķirurgu, kurš iztiek pilnīgi bez klientu pateicībām (vai par katru saņemto latu VIDam samaksā nodokļus)! Parādiet mazā uzņēmuma vadītāju, kurš PVN saņem atpakaļ tikai par biznesa izdevumiem vai uzrāda firmas vadītājam pilnu algu! Parādiet NĪ mākleri, kurš neizmanto shēmas, lai maksātu mazāku valsts nodevu nekā 2% no reālās īpašuma cenas! Parādiet Rīgas maršruta mikriņa šoferi, kurš pedantiski ievēro visus satiksmes noteikumus! Ir noteiktas profesijas, kur nav cilvēkam citas iespējas, kā visādi izgrozīties, lai nepazaudētu savu konkurētspēju. Valstij ir jārada priekšnoteikumi, lai cilvēki varētu dzīvot arī, ievērojot visus likumus. Nevis otrādi - jāvaino cilvēki, ka viņi netiek galā ar birokrātu idiotismu. Ja turklāt vēl šie birokrāti paši nejēdz, kā ir pareizi un ko V.Zatleram bez 250 LVL soda vajadzētu darīt.
Santīms
S
Sokrāta diskusijā ar viņa draugiem parādīja, ka vienam taisnīgums ir nauda un labklājība, citam taisnīgums ir parādu atdošana, trešajam taisnīgums ir – dot katram, kas viņam pienākas un, visbeidzot, parādījās arī priekšstats, ka TAISNĪGUMS IR TAS, KAS STIPRAJAM IZDEVĪGS. Aristotelis („Nikomaha ētikas” 5. grāmatā ) aplūko attiecības starp jēdzieniem „taisnība” (dikaion), kas apzīmē taisnīgas rīcības izpausmi, un „TAISNĪGUMS” (dikaiosyne), kas APZĪMĒ NOTURĪGU CILVĒKA RAKSTURA IEZĪMI, bet Luters saka „KAS MAZĀS LIETĀS IR UZTICAMS, TAS BŪS UZTICAMS ARĪ LIELĀS LIETĀS„ (aploksnes). Taisnīga rīcība pati par sevi var būt arī nejauša, bet taisnīga cilvēka taisnīga rīcība ir nepieciešama un likumsakarīga. Taisnīgums Aristotelim ir visaptveroša morālā kategorija, kas nodrošina pārējo tikumu klātesamību. Bet Makjavelli secināja, ka sabiedrības pagrimuma izskaidrojums meklējams laikabiedru un valdnieku netikumos. Makiavelli politiskā ētika ir pamats politiskajai ētikai arī šodien. Makjavelli pirmo reizi vēsturē atdalīja politiku no morāles un reliģijas, tāpēc par mūsdienu politiskās leksikas sastāvdaļu kļuvis jēdziens "MAKJAVELLISMS" – CINISKAS VARAS POLITIKAS APZĪMĒJUMS. Malacis, Laila – turpini saredzēt un rakstīt!
trusis nejaukais
t
..un tavupraat zinju piemeeram par Riekstinju gjimenes "likumiigajaam" izdariibaam kaapu zoonaa - kaa Dienai to vajadzeetu pasniegt? Es driizaak nesaprotu ko tu gribi panaakt - lai neatkariigs laikraksts lien pakaljaa klaji korumpeetiem valdiibas paarstaavjiem, kas viens peec otra atljaujas mieriigi visiem acu priekshaa klaji nodarboties ar nihilismu?
dzeris - viss personiski
d
Jā jā, Dienas, "liberastu"( vēl Sorosu aizmirsi) sazvērestība ar mērķi dabūt lielāko sab. daļu savā pusē un nodrošināt gaišu nākotni saviem oligarhiem( kas tie ir, nepateiksi, tavus oligarhus var nosaukt jebkurš?) Un lielākāsabiedrības daļa, protams, domā, kā tu(tāpēc jau tik "augsti' reitingi "tavu" oligarhu kabatas partijām). Vispār jau nebūtu vērts strīdētis ar cilvēku, kas runā "tautas" vārdā. Mazāk lasi NRA, tad, nākošreiz, varbūt, iztiksi bez sazvērestības teorijām un tādus murgus nerakstīsi.
ciniķis2
c
Tēze: honorārs par žultainu un cilvēku nomelnojošu rakstu ir krietni vien amorālāks un nožēlojamāks par no izglābta paciena pieņemtu pateicības dāvanu.
viss personiski
v
es tā īsti nesaprotu ko Diena īsti grib panākt? Kaut ko moralizēt par prezidentu valstī, kur 80% sastāda ēnu ekonomikas, kur katrs labprāt saņem algu aploksnē, kur katrs pārkāpj noteikumus un ir sašutumā par foptoradariem, kur katrs izmanto savus blatus un sakarus, lai sabiedrība būtu nāvīgi sašutusi par Zatlera aploksnē saņemtajām pateicībām? Drīzāk, tā sabiedrība smīkņā ūsās un to dienu vērtē kā tādu pamuļķi. Lai gan ne morāle vai reālais, vēsturiskais godīgums interesē dienu. Šī, melnā PR nebeidzamā plūsma nav nekas cits kā morāls spiediens uz Zatleru, jo viņš nepakļāvās pavēlei atlaist saeimu. Praktiski šis melnais PR ir dienas un JL zaudēto vēlēšanu turpinājums, ir pagājuši 2 gadi, bet diena nespēj samierināties. Un ne tikai nespēj samierināties, tā nespēj šo sabiedrību jeb tās vairākumu dabūt savā pusē, kas garantēs to, ka arī nākamajās vēlēšanās viņu favorīts izgāzīsies kā veca sēta, jo dienai neuzticas. Un pats galvenais, ka diena nedara pilnīgi neko, lai tuvinātos tai sabiedrības daļai, lai izprastu tās vēlmes, atgūtu savu sasmērēto reputāciju. Protams, var demagoģēt, ka žurnālistiem jāraksta patiesība un nevarot izpatikt visiem, tikai tās patiesības dienā ir mazāk kā žultaini tendenciozu PR rakstu, tamdēļ šis arguments jau pašā saknē ir garām. Ja grib to tautu dabūt savā pusē, lai saviem maizestēviem nodrošinātu vietas pie siles ir jāsāk mācīties cienīt to sabiedrību, no kuras diena kaut ko gaida. Ar agresiju, ķengām, visu dēvēšanu par muļķiem, tumsoņām un liberastu ideoloģijas uzspiešanu diena nav pabīdījusies ne par matu tuvāk savu oligarhu stratēģiskajiem mērķiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas