Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Neitralitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mošē
m
nu riktīgi smieklīgi.....tiesa izdara spriedumu bet pa štangu tikuntā dabon baštiks....nu kad reiz Diena beigs savus tendemciozos rakstus un noteiktu politisku interešu bīdīšanu, pakāpeniski norokot LC/LPP?
Bezvārdis
B
Nu, ja jau turks, tad jau noteikti sit bērnu un ir skops kā velns, vai ne? Bet latviešu māmiņa - pēc noklusējuma balta un ideāla... Kā būtu, ja mazliet piebremzētu savu nacionālistisko un sieviešu šovinistisko degsmi? Atņemt turku puisēnam viņa tiesības uzturēties ģimenē pie tēva, brāļiem un māsām, vidē, kurā ģimenes vērtības ir kas vairāk par tukšiem vārdiem un kur viņu neaudzinās vientuļā māte, viņas mīļākie un viņas vecāki (Latvijā izplatītākais modelis) ir vienreizēja doma! Bravo, Laila!
hi-hi
h
BĻĢ-ministrija :)))
Andris
A
Jā, BĢLM noteikti ir jālikvidē. No šīs sūdu bodītes nav it nekādas jēgas.
Atdziedi
A
Le Monde ir atziimeejis, ka Pakalniņas filmas ir nopietnas, smieklīgas un elegantas – visa pasaules smagme un vieglums vienkopus. Tad daargaa, Laila, vai nu pacenties, lai tavi raxti ieksh Dienas ir taadi pashi, vai arii nodarbojies ar to, kas tev pashai skjiet padodamies = kurpe, velja; pitons...utt. kaaa sleju autore tu man tieshaam liecies nozheelojama. nu jaa, ir jau jauna diena un Lailai buuus atkal kaut kas ko teikt, varbuut kko par atkritumu apsaimniekoshanu, bullju seekloshanu, transcendaalismu?
Zaķis Pastaliņš
Z
Te kaut kas briest: vai nu Latvija pret Turciju, vai nu mātes pret tēviem. Baštiks nezin kurā pusē būt.
cekcy
c
Jā, nu labi, ka problēmu "pacēla" , bet uzdi..sa gan ne tam īstajam... Varēja aicinēt sabiedrību materiāli atbalstīt atņemamā bērna aizstāvību, vai kā citādi, bet mēs jau te nezinām detaļas, tikai Pakalniņas jēlās emocijas un uzbraucienus (viņas uztverē) "sliktajiem"
d'Andris
d
Ja viszinis ir tas, kurš neapsaukājas, tad es esmu ar mieru tādu apzīmējumu pieņemt. Tikai nevaru piekrist tavam "vajadzīgs labs jurists", jo tādi ir "labie" pieejami abām pusēm. Es zinu, ka no likuma (līguma, konvencijas) izriet teorētiski viena patiesība. Tikai dzīvē patiešām ir vajadzīgs labi motivēts jurists (ar patriotismu, nacionālismu ... ar naftas vai gāzes dolāriem, kodolgalviņām utt), lai šī objektīvi pareizā patiesība iegūtu likumisku spēku. Mazliet mazākā mērogā šajā gadījumā nepieciešams mugurkauls jeb sākotnējais pieņēmums, ka mūsējiem ir taisnība tāpēc, tie ir mūsējie. Ja paskatās uz mūsu "labajiem juristiem", tad viņu sapņu Olimps ir Briseles siltie krēsli, tādēļ neviens no viņiem nevēlas savu vārdu ierakstīt lietā, kurā Eiropas lielo valstu pārstāvji izrādītos zaudētāji. Pat tad, ja viena vai simts turku papucīšu bēnu liktenis tiem lielajiem patiesībā ir vienaldzīgs ...
Fredijs Krīgers
F
Pirms sāc pamācīt citus, apgādājies pats ar saprašanu. Un vispār, ja gribi saprasts tapt, tiec vaļā no visziņa tonīša. Runa nav ne par kādu atdošanu/nodošanu, ne arī par to ka vienam pilsonim defoltā taisnība, ne arī kaut kādām iedomātām situācijām citās valstīs. Runa ir par vienu konkrētu lietu, kurā savas intereses jāaizstāv. Bet tiesā vajadzīgs labs jurists, nevis "patriots" vai "jauks cilvēks".
pilsonis
p
..ne jau tik šā viena gadījuma pēc..bet palūkojoties uz kopainu..kas notiek ar bērniem Latvijā..atvainojiet ..bet vai jāuztur MINISTRIJA tikai tāpēc lai dažiem ''jefiņiem'' būtu kāds amats!!!???Es šo ''nulles vērtības'' iestādījumu likvidētu momentā!!!un vai tie būtu ''treknie'' vai ''liesie'' gadi!!!Baštika kungs labāk lai nodarbojas ar savām ''mācitāju lietām''!!!!NULLE!!!!
d'Andris
d
Vai tiešām neesi dzirdējis par salīdzinājumiem? Ja tomēr pāreju tavā valodā, tad rakstā minētais ir kā "atbalsta izteikšana Krievijai Gruzijas jautājumā", jo mēs šajā gadījumā atdodam (nododam?) savējos. Man nav ibildumu pret turkiem, bet Latvijas pilsonim manā skatījumā ir taisnība tādēļ, ka viņš ir Latvijas pilsonis līdz brīdim, kamēr ne-Latvijas pilsonis visās instancēs nav pierādījis pretējo! Tie, kas nedara visu iespējamo šāda uzskata ietvaros, manuprāt, nav patrioti vai (bieži vien) ir burta kalpi (juristi?). Vai saprotami izskaidroju? Ja nesaproti, tad pamēģini līdzīgu scenāriju iedomāties jebkurā citā tev zināmā valstī ...
Fredijs Krīgers
F
Ja Latvija izteiktu atbalstu Krievijai vai pat pieteiktu Gruzijai karu kopā ar krieviju, vai no tā mainītos lietas apstākļi vai varbūt tēvs atļautu bērnam palikt Latvijā? Primitīva bēgšana no tēmas! Nevienā lietā tiesu nespriež dievs tas kungs, katrai pusei par savu taisnību ir jācīnās. Pašai.
DD1
D
Nav neviena argumenta, kāpēc BĢLM būtu vajadzīgs, toties vairāki, lai to nekavējoties likvidētu.
klimpa
k
Es nemaldinu. Bērnu tiesību jautājumus šādos gadījumos regulē tieši starptautiskie tiesību akti, t.sk. arī tādi, kas Latvijai kļuva saistoši tieši pēc iestāšanās ES. Nerakstītu, ja nezinātu. Pretēji Pakalniņas kundzei, man netīk runāt par tēmām, kuras nepārzinu.
wewe
w
protams paarnem sasutums,ka visaam instanceem sajaa valstii ir dzili pie kaajas kas notiek ar cilveekiem un loti ceru,ka kaads pamodiisies un ar mazo viss buus kaartiibaa un neviens vinam paari nenodariis,tomeer pakalninas kundzei nevajadzeetu liist visaam pudeleem pa korkji un beigt apriet visus un visu!sitaa daamiite taa iemaniijusies "panemt rejoso toni",ka pretiigi paliek-un tas skaitaas kultuuras cilveeks!?!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas