Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Pa Godmaņa ceļu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
======
=
Nodoklu maksataju naudu nav jatere LTV un Radio, kur valdes sez partiju ielikteni un izmato TV un Radio sevis slavinasanai. TA IR TAUTAS LIDZEKLU ZAGSANA. LTV un Radio sen vajadzeja pardot privatpersonam liguma izvirzot prasibu nodrosinat raidijumus ari laukos un latviesu valoda. Ja TV un Radio ir privata(un pasale 99,9 ir tikai privatas TV un Radio)Saja gadijuma tiek noversta iespejama korupcija un ietaupas MILJONI VALSTS NAUDAS. Ja Latvija ari turpmak turpinas skiesties ar tautas naudu nebrinieties ja kadreiz jums uzliks nodokli 28%.
ddt
d
vajag aptauju - ko samazināt! piemēram, hameleonu rotaļas, zini vai mini, ... panorāmu varētu paturēt, un domburšovu vai tur vēl kas ir???
Aldis
A
Par parastajiem lauku iedzīvotājiem, kuriem tagad būs liegtas sporta pārraides, šie kungi domā vismazāk. Te viens(a) izteicās, ka no honorāriem nemaksā nodokļus. Kur tādas muļķības sagrābstītas?
es
e
Visu cieņu Pakalniņas kundzei, bet nu šis gara darbs ir pilnīgi tukšs savārstījums! Ja LTV nenoņemtu kaut kam naudu (apraidei, seriāliem u.tt) un strādātu kā tagad, tad pēc dažiem mēnešiem uzņēmumam būtu maksātnespēja! To grib Pakalniņas kundze! To grib amerikāņu Ēķis un Viasat zviedri! Es, kā šīs valsts pilsonis, to nevēlos! Es saprotu, ka Pakalniņai nepatīks Kots un/vai Semēvics, bet tad varēja vismaz paklusēt vai atbalstīt šajā cīņā par naudu! Kad bija baumas par kultūras iznīcināšanu LTV, tad gan bija visādas vēstules, Pakalniņas u.c. "ķēdes suņu" komentāri "patiesības laikrakstā"! Kas ir tagad? Tad, ja Pakalniņa negrib, lai LTV7 izņem no analogā tīkla, tad varbūt slēgt kultūras raidījumus? To vēlas cienījamā autore, jo jāsamazina kaut kas ir?
radošas profesijas pārstāve
r
Atvainojiet– atbilde bija domāta preses lasītajam:)
radošas profesijas pārstāve
r
dzerim: Halo! No jebkura honorāra ir jāmaksā 15 procentu ienākuma nodoklis. Pirms kādiem trīs gadiem to varēja nedarīt, bet tagad no tā neviens nevar izvairīties.
joe
j
NRTP - mironis
dzeris - lasītājai un skatī
d
Ko tu ar to gribēji pateikt? Ka Pakalniņa nemaksā nodokļus un dzīvo uz tava rēķina, ka tā satraucies? Vai ka tu tos "rakstošo profesiju" pārstāvjus vispār uzskati par liekēžiem? Laikam aizmirsi, ka vairs nav PSRS, kad visiem bija jābūt par kombainieriem un traktoristiem, un "rakstošo profesiju" pārstāvjus varēja pasludināt par kaitīgiem elementiem un izsūtīt kaut kur tālāk? Varbūt pastāsti, ko tādu milzīgu pats dod "valstij un sabiedrībai", ja atļaujies te tik pārgudri spriedelēt? Pakalniņas "vārdu plūdus' cilvēki lasa, ja tev tie nav saprotami - tava problēma. Kas tev liedz uzrakstīt ko saturīgāku, ja esi spējīgs? Tāda elementāra latviskā skaudība, ko?
'Preses lasītājs un TV skat
&
Varbūt ir pienācis īstais laiks, kad vajadzēt atcelt 4. varas pārstāvjiem - žurnālistiem u.c., tā saucamo "radošo rakstošo" profesiju pārstāvjiem piešķirtās privelēģijas - nemaksāt ( vai maksāt pēc saviem ieskatiem) ienākuma nodokli no visiem honorāriem. Aldziņas ( par amatu vai vietas aizņemšanu) itkā salīdzinoši mazas ( no tām tiek maksāts ienākuma nodoklis), bet honorāri - lielum lielie, un no tiem nodoklis obligāti nav jāmaksā. Pakalniņas kundze! No savas aldziņas Jūs vēl kaut ko dodat valstij un sabiedrībai, bet no savu vārdu plūdiem (honorāra) - ne santīma.
AD
A
Trāpīgi!
lno
l
Pa Godmaņa ceļu ______________________ Mūs audzēja ŠĶĒle un Lembergs, Lai kalpojam viņiem, Un Godmanis rādīja ceļu, kurp iet...
govsdakters
g
Vai LR2 nevarētu uz diviem gadiem noslēgt? Arī LR1 ''Monopols'' ar īpaši izcilu kultūru, intelektu, vērtību neizceļas! Mierīgi varētu pusi klasikas salikt LR1!
dzeris
d
Jāmaina politiskā NRTP, tad ar nebūs politiķu ieliktie vadītāji TV un radio. Bet jātaupa uz administrācijas izdevumiem un darbinieku skaitu, tikai ne uz apraides apjomu. Tāpat Ļatgalē skatās ORT. Bet laukos skatās analogo apraidi. Vispār, kaut ko debīlāku, kā atstāt cilvēkus bez iespējas dzirdēt savas valsts radio un redzēt savas valstsTV pat izdomāt grūti!
I
I
"Savukārt LTV varētu slēgt 7.kanāla analogo apraidi, un tas nozīmē, ka tie cilvēki, kas nav kabeļtelevīzijas abonenti, to vairs neredzēs." -- To nu gan tas gluži nenozīmē, jo digitālā apraida notiek arī bez kabeļTV.
zvirbulēns
z
Bet varbūt tomēr kaut kas radikāli jāmaina LTV un LR vadības izpratnē par šo mediju pastāvēšanas principiem un jēgu? ------------- Laila, ne tiem iesiti, ne tiem! Atvainojies! :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas