Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Par gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cart
c
Ja nesaproti, varbūt neraksti? Kā tur bija, Labāk klusē, lai cilvēki domā, ka iespējams esi muļķis, nekā paver muti un to apstiprini:)
lno
l
!!!:)
anglosaxis
a
Mežavilka kungs, es noņemu cepuri Jūsu, latviešu strēlnieka priekšā, bet mans komentārs bija par pilnīgi neloģisko divu savstarpēji nesaistītu tēmu sapīšanu vienā rakstā.
Gauss
G
Tā i nesapratu, Godmanis,Lembergs, Šlesers, Šķēle vai vēl kāds pie šitā vainīgs (visi leģitīmi ieņem savus amatus) opreģeļitsja nado !
Zigurds Mežavilks
Z
Es neesmu kaut kāds tips ar segvārdu aglosaksis, bet reāls otro pasaules karu laimīgi pārdzīvojis latviešu strēlnieks, kura rotas 150 kara biedri gāja bojā un esmu vienīgais , kaut invalīds, vēl uz strīpas. Godmaņa pirmā valdība nevarēja nezināt ka uz karā kritušo kapiem spēlē futbolu. Viņš un LC valdība zināja, ka Latvijā dzīvo otrā pasaules kara invalīdi. Bet.... Godmanis pirkstu nepakustināja, lai Krievija un Vācija maksātu viņiem pensijas. Vācija pati no sevis sāka un joprojam maksā leģiona invalīdiem pensijas. Turpretīm Krievija, saskaņā ar Godmaņa valdību, pensijas maksā tikai okupācijas armijas un čekas virsniekiem. Izrādās, ka Zinātņu akadēmiju locekļiem, kurus ievēl uz mūžu, krievi vairs nemaksā pensijas. Tas viss kopā liecina, ka LC godmaņi un birkavi ir atbildīgi gan par šo civilizētam prātam neaptveramo noziegumu, gan par Abrenes uzdāvināšanu, gan par okupantu aprūpēšanu un latviešu interešu pilnīgu ignorēšanu. Nav brīnums, ka tādi tipi ar tik distrofētu morāli nav spēīgi vadīt valsti un tiem jāiet kartupeļus mizot nespējnieku patversmes virtuvē.
anglosaxis
a
Nūū, Pakalniņas kundze (vai jaunkundze), šoreiz vairs pat nav ko teikt. Esat izšāvusies ja var sapīt šādas lietas. Laiks pensijā...
Alfrēds
A
Aiz loga čivina zvirbuļi. Uz Marsa ir ūdens. Lietuva negrib slēgt atomelektrostaciju.
salidzinot ar pasu tirgošanas
s
KAS IR VALSTS NODEVĪBA UN PAR KO KLUSĒ ČEKISTS GODMANIS.............. viens pilsonis ir pupu mizas
interesanti kurš
i
uzvārds , lika uzvest zemi???????????????????????? nu par sportistiem FI čekas "akadēmija" visiem xsadeva diplomus, kas neko nejēdza un pediņu paradīze-skolnieces fizkultūras stundās.
elmars
e
Negribēšana ir šīs valsts nelaime, negribēšana domāt, un viens dzīvo nelegāli 15 gadus, vēl viens nozagts ar viltotu identitāti dzīvo un mācās, kaut skolēnu datubāze ir sen, vēl kur uz kapiem spēlē futeni un pie skolām neiztrūkstoši plīvo nošņurcis valsts karogs, lai patriotismu celtu. Un valsts pilsoņi bēg no savas zemes. Cik ilgi vēl??? Cik ilgi būs jāskata aprobežotības apgarotas sejas valdībā??
miks
m
Tu kļūdies, varbūt murgo. Var nojaust, ka savas īstās domas ir paslēptas aiz vārdiem "negribu saprast". tiešām nevis nesaproti, bet tīši negribi saprast, ka krievijas pilsoņa atrašanās citā valstī ir šīs valsts amatpersonu neizdarība jeb ngribēšana saprast, un tāpat ar apbedījumiem - negribēšana saprast, jo taču var mierīgi dimdināt uz apbedījumiem. vai ne tā?
Burt
B
Aha, vajag sākt uz ielām pārbaudīt visiem dokumentus, nedod dievs vēl kāds nelegālis klīst pa Latviju.
PaPa
P
Pakalpiņa grib teikt, ka TP vainīga?
K
Artūram bija 23 gadi, Ērikam — 21, Indulim — 19. . Lailai ir 46 gadi.
Anna
A
Murgs! Kāpēc jāliek blakus divas šādas lietas? Neizdarīgs krievijas pilsonis un masu kapi - vissviens! Goda vārds, negribu saprast, kas ar to domāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas