Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laila Pakalniņa: Par kabatām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmis
K
Vienai zoodārza iemīnieku sugai ir paraža- silē ar visām četrām kājām.Tā kā nav ko brīnīties viss ir loģiski.
Profesors
P
Nepiekriitu Pakalninjas kundzei. Valsts prezidenta dziivesbiedrei saskanjaa ar protokolu ir jaaveic reprezentaacijas pienaakumi (par ko vinja samaksu diemzheel nesanjem), un ir tikai taisniigi, ka dalja vinjuas izdevumus sedz valsts. Vai tieshaam Valsts prezidentam buutu jaapiemaksaa par savu (savas dziivesbiedres) uzdevumu veikshanu no savas kabatas? Pilniigi atbalstu to, ka VP dziivesbiedre, ja jau vinja nesanjem algu, tad tomer par saviem reprezentaacijas izdevumiem sanjem atliidziibu. Populistiska skaudiiba shajaa gadiijumaa valstij kaitee.
Karamba
K
Pēc tādām sīkām blēdībām, es tā kā nesaprotu, ko piemēram saka pats Valdis savai sievai vai kancelejai? Normāli, cilvēcīgi būtu- nu pag, to mēs nevaram,tas ir prezidenta prestiža jautājums, samaksā pati no savas naudas..Bet, Valdis klusē,tātad piekrīt,varbūt pat pats visu izkārto?Un tad, ko gan vērtas visas viņa " tikšanās ar tautu", cēlie aicinājumi,saldie vārdi par " mūs Latviju", ja Latvija tiešām jau kļuvusi " viņu".Un mums ar to nav nekāda sakara.
nesaprot?
n
Lielākie mūsu nodokļu piesavinātāji atrodas varas virsotnē un rīkojas ar mūsu naudu tā, it kā tā par velti birtu no debess. Pie šīs brēcošās nekaunības, kad jau lielākā tautas daļa izjūt krīzes sekas, sociālais sprādziens ir tikai laika jautājums. Vai tiešām pie varas esošie nesaprot, kādā postā novedīs valsti viņu alkatība?
I.B.
I
Jums piekrītu- principā. Te jau arī TAS izlien, kā īlens no maisa- likumīgā zagļa princips- kritēriji. TUR mūsu LIELĀKĀ DAĻA, iesk. valsts prezi, dzīvo. BET -Latvija nemaz nav tik maza . Lai gan K. Ulmaņa laikā tā bija , patiešām , lielāka. Kā tiešā, tā pārnestā nozīmē.
Ivars
I
Šīs Latvijas prezidenti ir izsmiekls no sākta gala.Un līdzinās viņi stipri vien mums.Vien nesaprotu,kāda velna pēc tie mums tiek uztiepti!Kabatas lakatiņa lieluma valsts, pārvalde un visādas kretīniskas institūcijas skaitliski drīz būs puse no iedzīvotāju skaita!Protams,ka iedzīvotāji visu šo salašņu baru nespej uzturēt atbilstoši viņu nepamatotajām ambicijām.Bet,ka procesi ap valsts pārvaldi un viņu darbībām būs vairāk vai mazāk krimināli,ar to jau esam apradināti.Šo apziņu mēs jau kopā ar vēlēšanu listi bāžam urnā!Pēc īsa brīža arī milzu parādi liksies nieks vien....Un sākums visam tik vienkārš-ne mana cūka,ne mana druva!Mans viedoklis-pie velna prezidentu,un noteikti ar atpakaļejošu datumu,jo redzam,ka to var!
Pipo
P
Valsts kanceleju vada Lilles iegribas. Pāris iekšēji domā, ka joprojām vada savu privāto biznesu, kuram pakārto nodokļu maksātāju naudu. Privilēģijas( auto, mobīlais telefons) Lillim tagatnē ir sīkumi. Galvenais akcents tiek likts pri vilēģijām nākotnei( dzīvoklis, pensija, auto, un ,,,,,,,). Apetīte aug, laiks rit ātri, jāpaspēj, jānodrošinās.
izbijis valsts patriots
i
Tie labumi ir domāti PREZIDENTAM ar lielo burtu,nevis cilvēkiem kuri Latvijā.izpilda prezidenta funkcijas.. Mums vienkārši ir ļoti ,ļoti vājš prezidents,jeb ,,kas es esmu, .
DD1
D
Latvijai buutu daudz labaak, ja likvideetu prezidenta instituuciju kaa taadu, bet, ja tomeer nee, tad taisniiba dzerim: "Latvijā prezidenta nozīme neatbilst privilēģijām, tāpēc visas tās jāatceļ, ja ko atstāt - kādu sekretāru, šoferi, vēl tur kādu padomnieku, pārējais viss jālikvidē"
dzeris
d
Vispār visi tie pledi, telefona sarunas Lilitai, pārmērīgā greznība rezidencē, sīkas blēdības ar naudām, tieksme pēc iespējas vaitrāk pagrābt no valsts, kamēr tik var, pat neapzinoties, cik tas pretīgi izskatās no malas un kā grauj šī te pārīša reputāciju - viss tas ļoti simptomatiski. Kaut kā nedzirdēju nevienu sarunu par kādām grāmatām vai ko līdzīgu. Iespaids tiešām atbaidošs, uzvedība tīri plebejiska vai postsovjetiska, neģeru pāris no Mambu Jambu cilts ticis pie stikla kreļļu kaudzes un aiz laimes nezina, kuras grābt, un grābj visas pēc kārtas, tik cik vien var aiznest. Vispār, Latvijā prezidenta nozīme neatbilst privilēģijām, tāpēc visas tās jāatceļ, ja ko atstāt - kādu sekretāru, šoferi, vēl tur kādu padomnieku, pārējais viss jālikvidē - pilis, rezidences utt, arī dzīvokļa un mūža sekretāres, transporta utt. piešķiršanu , viss tas tikai pievelk šim amatam materiālu vērtību tīkotājus, nevis tādus, kas tiešām spēj un grib strādāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas