Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Par valsti un kaimiņvalsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XIII
X
Meitenēm vajadzēja teikt , ka viņs slimas ar putnu gripu. Un barot pīles ir slimības simtomi. Visi jau nav Ostapi Benderi, bet 12 krēsli jālasa , kā mācību grāmata šai valstij. Esam ja nevis 2008 bet 1923, paskatieties apkārt uzmanīgi, -vienas vienīgas komisijas, aģitpasākumi, padomnieku padomnieki. Laikam ja Krištopānam taisnība- muļķu zeme.
piekrītu
p
kaimiņu valstī tādus darbus var atrast.
jauki
j
ka pakalņiņa ,ko ievēro.Tikai kaimiņvalstī nav tik stulbi žurnaļugas,kas prot tikai sūdus atrast.Viņu žurnālisti prot par savu valsti arī labos darbus atrādīt masu mēdijos.Mūsu 'zurnālistiem derētu pamācīties.
K.S.
K
Paldies, Pakalninjas kundze, par labo komentaru!
upsīt
u
Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcija pateicas projekta “Pēdas” 15.aprīlī organizētās talkas dalībniekiem par čaklo darbu Augusta Deglava ielas bijušās izgāztuves teritorijas sakopšanā.... Liepājas domes darbinieki šodien piedalīsies pilsētas sakopšanā, piedaloties talkā kāpu .... Kuldīgas dome 11. aprīlī plkst. 13.00 rīkos talku..... projekts "pēdas" ...... , utt., utjp. pilns nets ar notikušiem talku aprakstiem, un aicinājumi uz jaunām. atveram jebkuru pašvaldibas portālu un pie aktualitātēm 100 punkti, buš par talkām. ir gan par kāpām, gan nelegālām izgāztuvēm. vajag tik rakt. vai rokam? vieglāk jau uzrakstīt, ka nesam nekur tālu tikusī no psrs, jo ap to laiku rīkojam talkas. (doma no nesen kaut kur lasīta raksteļa.
TY
T
Mēslus gar jūru lasīt nav aizliegts - var paņemt tačku un rullēt uz misenēm, kas šur tur ir manāmas. Tas tāds ieteikums autorei:) Neviens virsū neskries. Un nemaz jau tā nebraukā pa smiltīm - gar jūru maisos daudz un redzēju tikai vienu cukurduksi ar kvadraciklu. Jūra ir liela, mēs esam mazi, jūra ir sen bet mēs pavisam nesen...
skabene
s
lailai vienmer ir labi raksti vienmer .tikai kuru tas rausta.izlasam,parejam un aizmirstam.
Sandris
S
Kamēr vienaldzīgais egoisms būs dzīvesveids, nekas nemainīsies šai valstī. Jūsu netiešais, arī ironiskais aicinājums apliecina, ka no vientuļiem saucējiem mēģiniet izveidot kori, bet kur nu. Tik vien kā , labākajā gadījumā, dubultkvartets, nu varbūt tāds neliels kamerkorītis, sanāk.
upsīt
u
gribas teikt, atvainojiet, stulba tu esi. maz zini kas notiek latvijā? ir vietas , kur bez skaļām akcijām un frāzēm tiek kopts un tīrīts. nu bet tas nav autores uzmanības vērts. maizīti to pieminot nevar nopelnīt. vieglāk nolikt lielu kluci visiem virsū. pamanāmāk. p.s. manā miestā pēdējā laika ir bijušas trīs lielas , ja tā var izteikties, tematiskas sakopšanas akcijas. ivarbūt valsts sākas ar savu māju. skat i nebūs supperakcijas jātaisa.
Antiņš
A
Šoreiz tiešām cepuri nost ! Un reizē arī kļūst skumji, ka dzīvojam TĀDĀ valstī ...
S.
S
Pakalniņa malacis. labi norūkts.
dzeris
d
Ļoti labs sūnu ciema un to iemītnieku raksturojums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas