Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Pārdod Pleskavu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bizdings
B
Skaņas klusumā.Brīvība melot.Pamodušies.Ceļojums uz Marsu ar Lemberga stipendijām?Ja runājam par narkotikām,tad daudz kas kļūst skaidrs.No kurienes nāk tāda sātaniska apsēstība?Mazāk jāpīpē.Vai tad no nieka zālītes var dzirdēt klusuma skaņas.?
Vera
V
Piefiksē tos nosaukumus-Skaņas klusumā-tik daudz jau nevar izdzert,lai dzirdētu SKAŅAS KLUSUMĀ.SKAŅAS KLUSUMĀ.Skuķēns par daudz saniekojies.Lielā politiķe.LIELĀ POLITIĶE.Ātros jūs izsaucāt.?
vera
v
Īpaši jaukais,Tu esi skarbs,bet patiess.Runā,ka viņi uzvelk dūmiņu.Vai tad nejūti Napaleona garu?Gļuki nāk.
laila
l
Laila,kā tev mācīja lielais Ļeņins:Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.Tev pašai nav kauns par šiem savārstījumiem?Tas ir Fašisms.
Īpaši jaukais
Ī
Klau, Laila :) Parunājam moš par referendumu ? :)))))) Nu tur tipa – gruzons, propaganda, kampaņas ar ežiem un spriguļiem, bērni mirst, zīdaiņus gatavo gulašā, tēvs piekauj embriju, tādā garā.... Kā jums tur sektā "Diena" ? Šņabi daudz izdzērāt pēc referenduma?
Stipendiāts ar lielu ciparu
S
Jaunajam laikam-170 000. Repše nokrita no krēsla-tik maz!!!!
Zuze TAI JL BĀREŅA ASARAI
Z
VAI ĒTIKAS PRINCIPOS PASTĀV ARĪ VĀRDS - PUSTĪRS JEB PUSNETĪRS? KĀ TO PUSTĪRO JEB PUSNETĪRO JL VAR UZSKATĪT PAR TĪRU? UN AR KO LABĀKS ŠIS PUSTĪRAIS JEB PUSNETĪRAIS NO TIEM NETĪRAJIEM? KĀPĒC BĀZ MAN TO PUSTĪRO VANCKARU VISUR PRIEKŠĀ UN PAKAĻĀ PAR KĀDU TUR RĀDĪTĀJU? KĀPĒC MAN PAR TĪRU BŪTU JĀUZSKATA 90 GADU DRAISKULE PS TRIBŪNE S.? VAI VĒL VIENA PUSTĪRĀ JEB PUSNETĪRĀ PIE BALTA GALDA? KO TU TE ŠMUGULĒ MAN TOS PUSTĪROS? VAI TAD TĪRO VAIRS LATVIJĀ NAVA? PRIEKŠ KAM TĀDA POLITIKA, LAI VIENUS NETĪREĻUS AR PUSNETĪREĻIEM JEB PUSNETĪREĻIEM MAINĪTU?
...zuzei
.
Nav JL tīrs kā bērna asariņa, tomēr tā grēki nesalīdzināmi ar TP un citu varas partiju grēkiem. Tā kā diez vai ir vērts visur bāzt viņus priekšgalā. Jebkurā gadījumā nākamām ievēlētām partijām būs jāizstrēb tagadējo trekno darītāju savārītais un viņus visvairāk sitīs tādi kā zuze, zvirbulēns, kurmītis un citi jungendi.
lno
l
Esi aizmirsis aksiomu - ar trakiem tikai ar labu:)
Zuze dzerim
Z
Izlasi , ko esi uzrakstījis. Nezinu par kuru kaitīgu likumu tu runā, bet zinu, ka einīša neapdomīgie lēmumi valstij miljonus ir izmaksājuši, jo viņš jau mauca, ka tik uz to pusi, tāpēc vislielākie draugi no viņa novērsās. Bet kāpēc par ētiku negribi runāt? Tas tak JL galvenais jājamzirdziņš! JL ir ētikas tribūni, bet pašiem ētiku nevar ar lupu ieraudzīt! Kā šito JL šmuci , lai sauc? Par mazu _ūdainu dušiņu?
dzeris - zuze
d
Nomierinies un mēģini saprast atšķirību - pieņemt ziedojumus ir viens, tas var būt neētiski, bet nav noziegums, bet ņemt naudu par valstij kaitīgu likumu pieņemšanu, tas ir jau noziegums, ko sauc par korupciju. Varbūt Repše rīkojas neētiski, bet valstij kaitējumu nenodarīja, ja vēl nesaproti atšķirību, tad es tur neko nevaru darīt.
Zuze dzerim
Z
NU gan tu laid! Neesi vēl uz pohām? Kā var tīrie un baltie, un pūkainie pieņemt netīru naudu? Tev kaut kas ar ētiku nav kārtībā, dzerīt? Vai tavs mopsīts (lai viņam vieglas smiltis) nebija ētiskāks par JL? Ak, nauda nesmird? Nu jā, to tik einītis varētu izdomāt, jo arī no tantukiem šis naudiņu paņēma strādāšanai, bet faktiski ar meitukiem notrieca.
otršķirīgs kino
o
Arī Jūs esat metusies politikā. Reklāma ar rupjo norādījumu cilāt dibenu gan izrādījās pirmais kaķēns. Vismaz es tāpēc neaizgāju uz referendumu, jo nepatika, ka ar mani runā kā ar nejēgu.
aste
a
te tikai koalīcijas prostitūtas vien komentē? Ko jūs gribat te pierādīt? Ka ņemt kukuļus ir ok? Ka tie kas to nedara ir dumji? Jūs tiešām domājat ka lielākā daļa cilvēku tā domā?
YL
Y
Kurš stipendiats tevi rausta? Dzirdēju, ka DP interesējās par stipendatu raustītajām lellēm. Tas, ka noēda Loskutovu vēl nenozīmē, ka KNABs ir miris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas