Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Piens un šņabis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Emocionāls un aizkustinošs raksts. Bet tos, kuri ir atbildīgi par pārtikas un alkohola cenām, par rindām pie augstskolām emocijas nepārliecina. Viņi biežāk jāsauc vārdos. Piemēram, raksta beigās varam uzzināt kurš mūsu valstī īsti ir atbildīgs par šādām cenām. Tad, kad raujas augstos amatos uzvārdi tiek saukti, bet tad,kad jāuzņemas atbildība, kas saistīta ar šī amata pienākumiem, tiek runāts vispārīgos teikumos.
Tinis
T
Tas piens un šņabis bija alegorija, ja nu kāds nesaprata.Izcils raksts! Rinda pie augstskolas, liecina par Izglītības ministrijas darba stilu - mazspējīgs, neefektigs,alu laikmetā iesakņots, viņiem laikam taču nav pieejaas mūsdienu tehnologijām.
hmm
h
tas nemaz nav tik slikti, ka šņabis lēts. Tātad kaut kas tomēr ir mūsu zemē lēts. Absurdi tas izskatās uz piena dārdzības fonas, taču tāpēc šņabim cena nav jāceļ, bet pienam jākļūst lētākam. Dzeršanas problēma nav tur, ka lēts vai dārgs, bet audzināšanā. Pietiek jau, ka tā pēc 10iem pat sidri vai alu nopirkt nedrīkst.
Loģiski
L
Šņabi var katrs pilsētnieks mājā pats uztaisīt, bet pienu nevar. Tāpēc arī tādas cenas. Otrkārt, ja šņabis būtu dārgāks, būtu vairāk narkomānu.
anglosaxis
a
Paldies, Laila. Šī nu viereiz ir problēma, par kuru jākliedz. Ak, kā lai cīnās ar šiem necilvēkiem, kuri nezina, kāpēc laiž pasaulē bērniņu, kurš taču ne pie kā nav vainīgs.
tas tiesa
t
piens un spirķiks vienā cenā...........
nu nu
n
Tikai nevajag.... Vācijā un Austrijā alkohols ir stipri vien lētāks nekā Latvija, un arī kvalitatīvāks. Tā kā nav ko ripināt mucas uz cenu akoholam. Un vispār - izlasiet, Laila, Merķeļa "Latviešus", tad jūs sapratīsiet no kurienes nāk žūpība, un ne jau nu cena ko te apturēs un līdzēs. Labāk būtu padomājuši, kāpēc ikdienas pārtika ir tik nejēdzīgi dārga, un turklāt vēl draņķigas kvalitātes.
pakausis
p
un cik no tiem rindaa staavoshajiem naakotnes kosmosa iekarotaajiem jau ir izdaajushi caur narkologjijas dispanseri? un cik veel izies? kaapeec ar 18 gadiigu alkoholikji nevienu narkologu vairs nevar izbriiniit.. lai gan veel tikai pirms gadiem 5-6 divdesmitgadiigs alkoholikjis shaadu izbriinu raisiija?
Žetons
Ž
Nelaikā pamodies, tāpēc nesaproti. Izgulies! Varbūt, naktī pieleks par ko runa.
Pūce
P
dzeris- viedās pravietes vērdu un domu tulks (normāli jau lielākoties to negatīvismu nesaprot), he he, tā sarakstījusi, ka glupi paliek. Nu un , ka bērniņi savas dumības un nenodarbinātības dēļ, tusiņu uztaisa rindā (kas neko neizšķir) stāvot, bet nē Pakalniņa tur akal var uzžultot uz nebēdu :) Par pienu un šņabi- protams, fakts, bet ne tikai būsu zemē dzemdē pataloģiski cilvēki citur ar...,
Abegveita>zvirbulēnam
A
> Gudrākie nestāvēja, atnāca citudien, kad tie pali bija noskrējuši :)))) Nē, draudziņ, gudrākie sameklēja paziņas augstskolas administrācijā un rindā nestāvējā vispār... Bēdīgi, ka augstskolas jau kuro gadu desmitu nespēj sakārtot šīs lietas...Dokumentu pieņemšana katru gadu uzklūp kā negaidīta stihija...
Žetons
Ž
Piekrītu Dzerim: iedzimtība- nopietna lieta ( reizēm smaga)
Dereks
D
"Baudīt vizuālu apliecinājumu tam, ka šai zemē bērni tiek ne vien nodzerti, bet arī izaug un turklāt tūkstošiem grib mācīties augstskolā, ir aizkustinoši optimistiski" , vai vismaz vienā lietā Lailiņai ir optimistisks skatījums uz nomelnošanas fona :)
dzeris - zvirbulēns
d
Ne par bērniņiem te gāja runa, ne par bērniņiem , atkal tu nekā nesaprati, bet par valsts un augstskolas spēju risināt problēmas vispār. Neuztver visu tik konkrēti un piezemēti! Kaut arī - kā nu katrs spēj, tā uztver, tava vaina tur nav.
zvirbulēns
z
Nabaga bērniņi rindā pastāvēja, kādas šausmas :)))) P.S. Caur ērkšķiem, caur ērkšķiem pie tām zvaigznēm var tikt, grūtības norūda garu, Laila! Gudrākie nestāvēja, atnāca citudien, kad tie pali bija noskrējuši :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas