Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Plosta diena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MaMa
M
Ja runa ir par pusaudžiem kā alkohola lietotājiem, tad Latvijas sabiedrībai biežāk jāatgādina, ka pusaudži ir nepilngadīgas!!! personas un līdz 18 gadu vecumam par viņiem ir atbildīgi vecāki!!! Jāpaskatās kā šādu problēmu risina civilizētās valstīs. Cik zinu, tur no vecākiem tiek piedzītas iespaidīgas soda naudas.
zvirbulēns
z
Nu nē taču! Neesmu es ne deputāts, ne kādā sektā! Es tik gribēju pateikt, ka ar kliegšanu vien neko nevar ne izmainīt, ne panākt. Un katrā ziņā nedrīkst kliegt uz tiem, kas jau miruši.Tas ir takta un kultūras jautājums.
pindaks
p
Jārunā..... KLUSI....???!!! Tur ir JĀKLIEDZ...!!! P.S. Zvirbulēn, vai nu Tu esi deputāts, vai arī kādā sektā...!!! Normāls cilvēks domātu savādāk...!!!
dzērējtauta
d
goč pendel
bomis
b
Tā arī nesapratu: ir vai nav iespējams pirmo septembri pavadīt skaidrā.
zvirbulēns
z
Uzrakstīt tā, lai tautai "pielektu", nav iespējams. Gaismu atnest var tikai iededzot gaismu, ar pozitīvo, bet ne ar šausmināšanos, šausmu stāstiem. Šai informācijai bija jāizskan maksimāli klusi, un jārunā te bija nevis par meiteni, bet gan par problēmām sabiedrībā, ka arī iespējamiem risinājumiem (piemēram, uzlikt ar likumu par pienākumu alkoholu tirgot specializetajos veikalos, video kameru priekšā, saglabājot sešus mēnešus ierakstus). P.S. Mēs esam mežoņi, jo mēs tik mākam bļaut :(((
Senais
S
Jūs pasviedāt lielisku ideju. Jāpanāk lai viss , kur sastopams alkohols būtu vismaz konjaka cenā. Paldies, tomēr starpība nav no kā apvemjas.
pindaks
p
Uzraksti, kā Tu pasniegtu to kriminālziņu no Daugavpils, lai tautai "pielektu". Es uzskatu, ka tas ir fakts.................nelaimīgās personība nav atklāta.Var gadīties, ka tā meitene pirmo reizi dzīvē piedzērās un notika nelaime. Bet katra nelaime ir mācība (pārdomas) palikušajiem.
PaPa
P
Jūs bieži rakstāt ar "domu", lai vēstījuma adesāts saprastu, ka viņu neciena un ka viņa darbs ir nevajadzīgs...varbūt LAILA lai palasa komentāus un saprot, ka ir galīgi garām :((( man tiešām žēl :(((( RIP
Martins
M
Pilniba piekritu tiem, kuri uzskata, ka galvenais ir pieredze gimene, ka ari emocionalais klimats gimene. Ja gimene ir bardaks un negativisms, ar kuru ari pieaugusie cinas ar gradigo, tad no berna nav ko gaidit labaku risinajumu vina problemam!
swf
s
13-15 dzer uz vella paraušanu arī, kad nav svētku dienas. varbūt novemti uzvalki izskatās iespaidīgāk, un šobrīd tam arī kāds uzmanību pievērš.
Martins
M
Ir gan atskiriba, ko dzer - no darga konjaka NEKAD puse no tautas neapdzersies! Ar to nodzert smadzenu sunas var atlauties tikai cik tur tie tukstosi LV miljonaru... lai atlaujas!
Pelēkais Vilks
P
Vai DIENAS portāla muduratori nesāk brist tos pašus "tēva dubļus/tautieša laipu" ko savulaik brida ( un brien vēl šodien) DELFI muduratori?
Sandris
S
Zelta vārdi. Es vienmēr esmu brīnijies, ka vecāki kaut kādu apšaubāmu prieku dēļ, kad otrā dienā jādomā , vai tā bauda ir to ciešanu vērta, nespēj no savas ģimenes dzīves izslēgt alkoholu un tabaku. Laikam jau bērna nākotnes pakļaušana riskam nav tik svarīga.
Daa
D
Viss ir atkarīgs no vecākiem, cik laika pavada ar bērniem, kadu ievirzi un dzīves gudrības nodod, par ko runā. Es ar savu bernu biju daudz kopā, gan ikdienā, gan brīvos brīžos. Tieši tāpēc man ar viņu NEKAD nav bijiušas problēmas ne par ar alkaholismu, vai , nedod Dievs ,narkotikam. Un nav ko attaisnoties ar grūtiem laikiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas