Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Putuplasta cūka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cita
c
Nu, ar to cūku tā kā mazliet jau nokavēts. Tagad LATVIJA iet pa jauniem CEĻIEM - jādomā cits dzīvnieciņš, ko likt uz postamenta.
EH
E
Simboliski, tolaik bija granītā kalta, tagad no putuplasta...tik tālu nu esam degradējuši.
Dullis
D
nedriikst tomeer ierakt zemee ,nebuus redzamas olas , citādi ideja nav slikta...
Tāuntā
T
Ierokam Kalvīti Centrāltigū līdz jostasvietai tai pieminekļa vietā, nopervējam ar bronzas krāsu- piemineklis Latvijas lielākajai cūkai pilnīgi par velti. (Domāju, ka brīvprātīgo racēju netrūks, un gan jau kādam no krievu laikiem arī pods ar brozas krāsu pieliekamajā aizķēries...).
ticīgais
t
30 000 tas ir marazms....Ir sācies projekts, kas pierādīs to, ka tādu putuplasta cūku var uzbūvēt daudz, daudz lētāk, tikai ir nepieciešams atbalsts.
ms. Wolf
m
un par himnu jāpieņem "Tu esi alumīnija cūka"... skaisti:)
Zelma
Z
man pieminekli neceliet, man klintsakmeni neveliet. no putuplasta tas jau celts, un nerūsēs šis tautas zelts.
:)
:
Forši! Aklāšanas himna arī jau gatava - Freda "Alumīnija cūka' un sadraudzības pilsēta Ukrainā ar savu piedzērušo cūku... Ar vienu piegājienu i kultūra, i starptautiskie sakari, i piemineklis valstsvīram! Baigi lēti, ierosinu papldināt tāmi!
Piglande
P
30 000 ir gluži lēti, ja atceramies nesen par 3000 latiem iepirkto logo, kas bija veltīts 1 dienas pasākumam... :))))))
bocha
b
Skaists raksts. Šī cūka ir tik dziļi simboliska, ka būtu gatavs ziedot veselu latu tās izveidei. Bet tieši no putuplasta - Kalvīša piemiņai un sagrautās lauksaimniecības atcerei. No granīta šī cūka zaudēs jēgu. Lūdzu organizēt ziedojumu vākšanas akciju Putuplasta Cūkas piemineklim.
Janka
J
Tātad cūka par 30 000 ir mazāka izšķērdība par 700 vērtu torti. Ja TP sponsorēs šo cūku, ta lai taisa, bet citādi tā ir pilnīga cūcība.
arodbiedrene
a
Klau,Godmani, kā tur ir ar to līdzekļu tēriņu - vai 30 000 nav pelnījuši lielāku uzmanību nekā arodbiedrību 27? Varbūt vajag tomēr nodibināt to parlamentāro komisiju, kuru solīji Satversmes Grozījumu izmeklēšanai? Varbūt to putoplasta cūku sponsorē Ventspils grupējumi? Kā nekā stratēģiski svarīgā punktā stāvēs - centrā un pie dzelzceļa! Vēl būtu svarīgi noskaidrot, vai nav paredzēts šo lopu nostādīt ar skatu uz Ventspili? Un beigu beigās ir vēl vēsturiski precedenti - milzīgais Trojas zirgs, kura vēderā noslēpās karaspēks, kas sagrāva kādu lielvalsti! Ka nu šitā cūka nekļūst Trojas cūku?
AES
A
Toletes ir turpat parkā pie Brīvības pieminekļa. Ja tik ļoti grūti, var klusu pačurāt arī pie koka vai nolīst zem tilta. Tātad angļu tūristi speciāli čurā pie Brīvības pieminekļa lai izrādītos. Es nesaprotu, ka var tā necienīt sevi un savu valsti un ļaut čurāt pie brīvības simbola. Cūku varētu novietot pie seimas, un angliski uzrakstīt "te var čurāt"
anglosaxis
a
Cien. Pakalniņas kundze. Nu no kurienes Jums tāds talants ikvienā lietā atrast mēslus? Nu lamājat politiķus, par to taču jums "Diena" maksā naudiņu, bet kāds tam sakars ar cūju? Tagad skaidrs, no kurienes šie visi indīgie komentāri - tie ik dienas tiek provocēti...
ES
E
katru dienu uzinam, ka kādam radusies ideja izmantot izcilu cilvēku radītu darbu, lai gūtu slavu. Tiek pārveidota Rūdolfa Blaumaņa luga, izrāde Karmene (vieta,laiks utt.), bija speciālisti, kas atraduši tēlnieka K.Zāles skices un gribēja pārveidot Brīvības pieminekļa apkārtni. Tagad kārtspienākusi T.Zaļkalna skulptūrai. kas dod šādiem "autoriem" tiesības apzagt izcilus darbus un to radītājus? Vai tāpēc, ka viņi vairs nevar sūdzēties tiesā par plaģiātismu un autortiesību zādzību! Bet dzīvi ir mūsdienu mākslas zinātnieki, eksperti, kāpēc viņi klusē, vai tāpēc, ka labāk ir sadzīvot ar notiekošo. Var veidot lielas un mazas cūkas, bet neaiztieciet Zaļkana izcilo darbu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas